2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Öncelikle bir sel in in konuşma şekline bak bir de senin ! Arada dağlar gibi fark var hocam ! Siz öğretmen olduğunuza emin mısınız?
7 yillik ogretmenm :) 5 yillik yurtdisi egitim danismanligi ve inglizce ogretmenligi yapmalgm vr yettmi :))

Bnm adima oyle cok uzucu maalesef her meslekten her kesimden insan oluyo iste
aynen. Bu iş sabır işi ama sen en ufak eleştiriye tahammül edemeZken ve insanlara karşı bu denli kabalaşırken sınıfta öğrencilerine bu değerleri nasıl aşılıyorsun çok merak ettim şimdi.

Sosyal hayattaki davranış şekliniz çok güzel! Öğrenmeyi çok seviyorum ben o yüzden hemen öğrenirim ama siz hiçbir şey öğrenememizsiniz !
Ogrenmeyi svmen gzl masallah kendni gelistirecegni dusunuorm zten snde o isigi gordm. Bnm ogrenmene gelncede ogrencilerm bna yeterli cvbi verio ck skur

aynen. Bu iş sabır işi ama sen en ufak eleştiriye tahammül edemeZken ve insanlara karşı bu denli kabalaşırken sınıfta öğrencilerine bu değerleri nasıl aşılıyorsun çok merak ettim şimdi.
Cnm ogrencm kalkip bna ahlaksiz demior herlde soncta bazi syler karsilikli. Okuldan ciktiktn snra bn bnm. Sosyal hayatta herkese hakettgni verrm

7 yillik ogretmenm :) 5 yillik yurtdisi egitim danismanligi ve inglizce ogretmenligi yapmalgm vr yettmi :))

İşte eğitim her şey değilmiş diyorum ya . İnsanlıktan nasibini almamışsın canım !

Hadi gözardı et beni artık !

Korkudan galiba saygıları ! Napsın çocuklar saygılı olmayıpta!
Heheheh disiplin diyelm korku baska bay cocklrima hem bni svmelerni hemde disiplini kaybetmemerni ogrettm. Sevipte saygili olmalari dha zordur korkark saygi duyulmak istemem

Başta sana herkes bir şeyleri yazarken güzel bir dille yazdı ama sen bizlere karşı kabalaştığın için biz de sana karşı kabalaştık arbe .
Lazi Oxorca

Şimdi ne yazarsan yaz cevap yok sana.

Başta sana herkes bir şeyleri yazarken güzel bir dille yazdı ama sen bizlere karşı kabalaştığın için biz de sana karşı kabalaştık arbe .
Lazi Oxorca

Şimdi ne yazarsan yaz cevap yok sana.
Bnm dilim biraz serttir olsn sorn yk tek diyecegim ilk yorm yazan kiz burda herkesn kbsablcegni bilmeli hamilede gun sayanda negatif alanda herkese acik burasi... cvp verme zten svnirim

Cnm ogrencm kalkip bna ahlaksiz demior herlde soncta bazi syler karsilikli. Okuldan ciktiktn snra bn bnm. Sosyal hayatta herkese hakettgni verrm
Hadi ikile ,by by ,beğenmeyen gitsin tarzı laflar yakışmıyor. En ufak cevap yazdık diye bize bunları yazdın. Bu hakkı kim verdi sana peki? Ayrıca Bu yaklaşımın da tahammül sınırlarını gösteriyor az çok. Neyse ben çok ikili tartışmaya girmek istemiyorum. Konu amacından saptı. Zaten ne desek de bir cevabın var ve kaç kişinin dile getirdiği ortadaki bu sıkıntıyı anlayacağını düşünmüyorum. Birbirimizle Fazla yüz göz olmaya gerek yok. Herkes kendi bildiği doğrusuyla devam etsin..

Aynen oyle snnda anladn herkesin dogrusu farkli olablr saygi duymak gerekir ve burasi tekrr sokemek zorundaym ki hamileler gun sayanlr negatifler vs vs herkese acik br topik herkes istedgni yazablr ve topik fikir alisverisi icin vr biz arkdslrla brbmze ii gelior ve knsuorz herkese Rabbim gonlndeb geceni nasip etsin insallah. Ogretmenligim ve sosyal hayatmi brbirine karistirmayack kadr olgunm

Zaten herkes konuşsun bilgi alış verişi iyidir herkesinn kafasında bi tür problem olabilir.. ama EMPATİ önemli mesele. Sizin dert ettiğiniz ufak şeyleri burda okuyup hüzünleniyoruz. Bunu düşünüp yazarsanız seviniriz. Yoksa elbette herkesin mutluluğu bize de pozitif enerji veriyor. Üzüntünüz de (Allah korusun) bi üzüyor. Burda aile gibi olduk yaklaşık 2 aydır.. o yüzden kendinizi bizim yerimize koyarak yazışın lütfen sadece bunu söylüyorum ben.. gönlünce olsun her şey

Eger sizin icin dr folik asitin yuksek okdgnu ve yanls ilac kullandigni ve keseyi goremedgni soluorsa ve bu sizin icin basit kafaya takilck bisey deilse sizin gucunuze hayrn kalrm o halde dun baska drye gttm de icin rhat etti dr hatasi denen br kavrm vr ve bu bnm basima geldi ok okdr karmaskligmn sebebi bu son olrkta anlamsiz br kan sonucu verdi elime bnlr basit deil iki yil snra ilkkez hamile kalmisim bnlr bnm icin zor sylr sorglamak kafama tkkak surekli sormak bnm hakkm kimse engl olamaz hee cvp vermezsn deli der gecersn o da snn bilecegn is. Snnde insllah hic problem yasamazsnda bni anlamak zornda kalmassn

Engel olmuyoruz içinden nasıl geliyorsa öyle davran sen. 5 yıllık evliyim 1 yıldır hiç hamile kalamadığım için bu konuları bilmiyorum kalsam şükür ederdim en azından hamile kalabiliyorum diye. Biliyor musun Yazdan beri 2 aşılama ve tüp bebek negatifi gördüm hiç birinde ağlamadım bile. Bunda da hayır vardır dedim. Dik durmaya çalıştım. Hatta tüp bebek sonucumu aldığımda o gün boyunca buraya hep yazdım . Sağ olsun moral verdi arkadaşlarımız da. Eksik olmasınlar. O yüzden bu grubun yazışmalarını hala okuyorum. Olur da sonraki tedavimde dikkat etmem gereken bi bilgi görürüm diye.

Yani diyeceğim şu ki, Burada paylaşım yaparken üzüntüsü , eksikliği olan insanları düşünüp öyle davranmak gerek. Elbette durumu senle benZer olan insanlarla fikir alış verişin olacak ama çok detay konular varsa diğer insanları ilgilendirmeyen, onları aranızda konuşsanız daha mutlu olacağız.

Dilerim ki hiç biriniz üzülmeyin , ciddi sıkıntılarınız olmasın ve sağlıkla devam etsin hamileliğiniz.. herkesin gönlünce olsun her şey

Öncelikle tüm arkadaşlara saygı ve sevgi çerçevesinde konuşmaya davet ediyorum
Hamile arkadaşların buraya yazmasında sakınca görmüyorum sahsim adına ancak hamileliğe iliskin yazışmalar tüp bebek sürecine ilişkin yazışmaları gormryi engelliyor birde bazı arkadaşlar yıllardır bebek istiyor bu hamilelik paylaşımı fazlaya kaçınca üzüyor olabilir buda çok normal bence
Ancak bir çok gebe arkadaş burda bu hassasiyet noktasına dikkat ediyor bunu görüyorum
Sayfalarca süren tartışmayı okudum bir bayana yakışmayacak şekilde ters bir konuşma hatta hakaret okudum büyük bir üzüntü duydum Lazi Oxorca
Arkadaşlar sana bu kadar detaylı hamilelik paylaşımı yapma diyor burda hassayete dikkat çekiyorlar ve bunu senin gibi hamile Arkadaşlar söylüyor bunu dikkate alıp ona göre yazmani beklerdim ama olmamış banada hakaret edici yazmazsin İnşallah
Bunlar benim düşüncelerim hamile Arkadaşlar bize sürece ilişkin bilgi deneyimlerini aktarirlarsa süper olur evladlari için duacisi olurum
Ama artık şahsım adına senle yazismamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…