- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.361
Arkadaslar ben dun transfer oldum bu ikinci ve benim bacaklarimda kasilma oluyor gernesmek gibi ilk transferimdede ayni olmustu bu durumu yasayan varmi
Geçmesi için ne yapıyorlar canım su toplamissaCanim rahmini 1 2 ay dinlendirip öyle yap bnce transferi biraz zor olacak beklemek ama mecbur .dr um bnm kini 3 ay ertelemisti.çok yumurta olduğundan su toplamış ti kasiklarim üzülme işlem gordugunden illa olur .dua et sen surekli
olumlu düşün kötüyü anma güzel olacak inşallahİnşallaah canımmm inşallah şimdi de kese varmı yok mu dış gebelik mi deilmi allah korusunn ne zormus geri aradı doktor cuma gel dedii
Ben canm 3.5 yasinda bi oglum varKızlar cumartesi günü opu oldum.simdi embriyolar hakkında bilgi verdiler.yavas ilerliyormus.aksam yine aricaklarmis.ama moralim yerle bir oldu.boyle yavaş ilerliyor deyip iyi sonuç alan varmı aramizda
gözün aydın arkadaşım tebrik ederimKızlar idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci cizgi cikti
Canm 5. Gün embriyosuydu gecen sali transferim yapilmisti ilk günü sayarsak 7. Günümüz bugüngözün aydın arkadaşım tebrik ederim
kaçıncı gün embriyosu idi kaçıncı gün test yaptın
Evet cnm ayni uyandimda bacaklarim gerilmis vaziyette oluyorBana da tuhaf birsey oldu ve bulamadim internette
Uyanmadan once kasilarak uyaniyordum
Rahim kismi bacaklar vs
Kaskati uyaniyordum
Boyle birsey mi seninki de?
bence bekle bu sefer değer yükseldimi diye stres olacaksınAy ne yapacagimi bilemedim carsamba test günüm kosarak hastanaye gitmelimiyim acaba
ben iyiyim şükür arkadaşım sen nasılsınMerhaba hatunlarrrr nasılsınız görüşmeyeli ? bayadır girmiyordum sizleri merak ettim
Cnm benim ilk transferimdede bu sekil oluyordu ben ilaclardandir diye dusunuyordum ama buseferde ayni oldu bu sefer ilac kullanmiyorum naturel oldu artik 9 gun sonra sonucta belli olucak insaallah tutunma belirtisidirEvet cnm ayni uyandimda bacaklarim gerilmis vaziyette oluyor
Evet orasi dogru dayanabilirsem ins. Bekleyimbence bekle bu sefer değer yükseldimi diye stres olacaksın
İnşallah hayırlısıyla yumurtaların gelişirSagol canim banada 300 gonal f 75 luveris yapiliyo suan. Ya benim rezevrde falan sikinti yoktu aslinda. Doktor bi bant vetmisti adet öncesi kullanimi kesilmeliymis hemsire bantla ilgili eksik bilgi verdiginden benimde ihmal edip sormamam sebepli 5 gun fazla kullanmisim. Oda e2 yi yukseltmis oyle basladi tedaviye. Cunku histeroskopi yapilmisti gecen ay. Diger degerlerin iyi bisey olmaz dedi. Ama ensonki kontrolde gelisimi geride duruyo dedi. Bende dursun tedavim dedim gerek yok dedi.
Doktorum diger konularda cok iyi aklina gelebilcek herturlu genetik testlerimizi kan testlerimizi yapti riske atmamak icin. Ama iste tedavim bi kötü başladi. O bant yuzunden yoksa gecen ay tüm degerlerim iyiydi sadece rahim inceligim vardi. Oda kürtajdan olurmus
İnşallah hayırlısıyla yumurtaların gelişir
Kendi gecio canım üzülme bişe yok onda bol bol yumurta hasla ye dedi bana dr o zmn kaç tane yiyebiliosan ye gündeGeçmesi için ne yapıyorlar canım su toplamissa
magnezyum eksikliğinden olur kasılma. eğer kramp falanda giriyosa magnezyumdandır. maden suyunda var günde 1 şişe iç canımArkadaslar ben dun transfer oldum bu ikinci ve benim bacaklarimda kasilma oluyor gernesmek gibi ilk transferimdede ayni olmustu bu durumu yasayan varmi
İlk 5 gün gonalf 300 6. Ve 7. Gün gonalf 150 merional 150 ve cetrotide vurdum. 8. 9.10. Ve 11. 150 merional ve cetrotide vuruldum. 11 gün sürdü. Ondan sonra ovitrelle vuruldum.Canim peki iğne süracin kac gun surdu.
Canm bkle bnce bak çıkmış işte gözün aydın çarşamba yap sen sürekli kan aldırma sana da yazık allah devamını getrdi insKızlar idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci cizgi cikti
Canım benim 6330 dü değerim 5+1 de geçen perşembe görüldü.alttan bakildiKızlar siizin kacıncı gün kese görüldü kac bindeyken yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?