- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.301
Oncelikle ck gecmis olsn bnmde iki negatifim vr uzuldm ama sdce br gun bnde aglamadm hic Rabbimn nasibi bu kmsenn elinde deil Allah nasip ederse olur ve insallah hepmze nasip olsun. Ozeldeb sormamandaki sebep de knum ck farkli kmsenn blgisi olmadgndan brya yazdm insan zor durumda br care arior bn sunu sokemek istiorm bnm negatfmi aldgm gn bile pozitf alip havalra ucanlr vrdi bn uzulmedm yadirgamadm cnku allah onlara ozmn nasip etmis ve biz zor hamile kalan insanlriz haklari diye dusundm ve bnde svndm inlrin hamile kalmalrina yaziolrdi uc senedir iok flan diye bnde hep dusunrdm acaba hic hamile kalamayackmiym onlr bna umut olurdu derdm insallah birgn bende ve bnm aksiliklerle basladi yanls ilaclr igneler drlr oyuzdn belkide bukdr karistm ikikere caylatma ignesi vruldm mesela dr hatasi yanls ilaclr kullandm en ii hastaneler birde bnlr eee tbi bukdr sy ust uste gelnce insan care ario korkuo yinemi yanlsliklr dr yanlsmi bakti sknti vrda bilemedimi diye Rabbim kmseyi kmseye dusurmesn herkese saglikli ve hayrli evlt nasip etsn tup bebekte ilk ucte doksan sanss vrmis bn sonncuda iki koydurdm biri tuttu oyuzdn en kotu ikide sansn vr hamile kalamam diye dusunme Rabbimden umit aslankesiomez bn emnm imkansz olmadkca hepmz icin sans devam edior ve birgn bizde anne olacagz insallah (aminnnn)Engel olmuyoruz içinden nasıl geliyorsa öyle davran sen.5 yıllık evliyim 1 yıldır hiç hamile kalamadığım için bu konuları bilmiyorum kalsam şükür ederdim en azından hamile kalabiliyorum diye. Biliyor musun Yazdan beri 2 aşılama ve tüp bebek negatifi gördüm hiç birinde ağlamadım bile. Bunda da hayır vardır dedim. Dik durmaya çalıştım. Hatta tüp bebek sonucumu aldığımda o gün boyunca buraya hep yazdım . Sağ olsun moral verdi arkadaşlarımız da. Eksik olmasınlar. O yüzden bu grubun yazışmalarını hala okuyorum. Olur da sonraki tedavimde dikkat etmem gereken bi bilgi görürüm diye.
Yani diyeceğim şu ki, Burada paylaşım yaparken üzüntüsü , eksikliği olan insanları düşünüp öyle davranmak gerek. Elbette durumu senle benZer olan insanlarla fikir alış verişin olacak ama çok detay konular varsa diğer insanları ilgilendirmeyen, onları aranızda konuşsanız daha mutlu olacağız.
Dilerim ki hiç biriniz üzülmeyin , ciddi sıkıntılarınız olmasın ve sağlıkla devam etsin hamileliğiniz.. herkesin gönlünce olsun her şey
Tek sunu soleyecegm bna ahlaksiz yaznca kmse bnm ahlakima kaf edemez o sekilde karslk verdm sna yazilirsa sn susarsn o halde ve bnm sorulrma knse karisamaz o gnlerde karisikti hersy burdn br care ardm mesele o. Yoksa kimseyi asla uzmek vs hava atmak ki bazilri onu kasteddi bni kizdiranda onoodu hasa tove yarabbim bole sacma dusunclr bni cikdirtti nyse cnm sn girme araya istersn olay oldu bitti baskasinn yorum yapmasi sdce mevzuyu uzatr bz brbmzi anladk veya anlamadk mesele bzim armzda. Zaten snnle ck knsmamz yktu fkat sn bilrsn kmsenn bnmle knsmamasi bni uzmez bna yorm yazma bni anma ltfnÖncelikle tüm arkadaşlara saygı ve sevgi çerçevesinde konuşmaya davet ediyorum
Hamile arkadaşların buraya yazmasında sakınca görmüyorum sahsim adına ancak hamileliğe iliskin yazışmalar tüp bebek sürecine ilişkin yazışmaları gormryi engelliyor birde bazı arkadaşlar yıllardır bebek istiyor bu hamilelik paylaşımı fazlaya kaçınca üzüyor olabilir buda çok normal bence
Ancak bir çok gebe arkadaş burda bu hassasiyet noktasına dikkat ediyor bunu görüyorum
Sayfalarca süren tartışmayı okudum bir bayana yakışmayacak şekilde ters bir konuşma hatta hakaret okudum büyük bir üzüntü duydumLazi Oxorca
Arkadaşlar sana bu kadar detaylı hamilelik paylaşımı yapma diyor burda hassayete dikkat çekiyorlar ve bunu senin gibi hamile Arkadaşlar söylüyor bunu dikkate alıp ona göre yazmani beklerdim ama olmamış banada hakaret edici yazmazsin İnşallah
Bunlar benim düşüncelerim hamile Arkadaşlar bize sürece ilişkin bilgi deneyimlerini aktarirlarsa süper olur evladlari için duacisi olurum
Ama artık şahsım adına senle yazismamaya karar verdim
Aynn canm vallahi dayanamıyorum çarşamba sabah erkenden yapilcak test ama ben dayanamayip pazartesi yaptırsam mi diyorumCnm dogru diosn snde test tarihi bekliorsn herlde hayrli olsn insallah gzl haberlerni almak nasip olsn
Cnm sana tavsiyem erkenden kan testi yptirma sonra dusuk cikior daha buyuk sitrese girior insan dr hangi gun dediyse o gun yaptir ama cok dayanamassan idrr testi yap o da sni ck etkilemesn ama cnku yanls cikablr negatif cikarsa negatif oldugu anlamina gelmez. İlk denemen mi kacnci gn embriosu ?Aynn canm vallahi dayanamıyorum çarşamba sabah erkenden yapilcak test ama ben dayanamayip pazartesi yaptırsam mi diyorum
2. Denememiz canm ilkinden bi oglum var bu ikinci denememiz sanrım stresim o zmaki hic belirtim simdi yok canm 5. Gun embriyosu canm 2 tane atıldı ama göğsümde belimde hic bi belirti yok. Doktor 8. Gun test yap dedi bakalimCnm sana tavsiyem erkenden kan testi yptirma sonra dusuk cikior daha buyuk sitrese girior insan dr hangi gun dediyse o gun yaptir ama cok dayanamassan idrr testi yap o da sni ck etkilemesn ama cnku yanls cikablr negatif cikarsa negatif oldugu anlamina gelmez. İlk denemen mi kacnci gn embriosu ?
Allah bagislasn ne guzel ilkinden bir yavrun olmus masallah. Bnm 3.de tuttu. Hersy nasip hersyin hayrlisi fakat belirtilere yakilma bnm negatiflermle pozitifimde ayni belrti tek fark pozitifte usumem coktu. İlaclrn etkisi o bel ve kasik agrilri ilaclri brktiktn bir sure snra dha devm etmsti herkesn bunye farkli ayni kisi iki hamilelgnde bile farkli dualarm snnle gzl hberlerni alrz insllah2. Denememiz canm ilkinden bi oglum var bu ikinci denememiz sanrım stresim o zmaki hic belirtim simdi yok canm 5. Gun embriyosu canm 2 tane atıldı ama göğsümde belimde hic bi belirti yok. Doktor 8. Gun test yap dedi bakalim
Kesin akinti olck diye br durum soz konusu deil sdce jel geri geliodu mesela bnde o herkesde deisirTransferden sonra kuruluk yaşayan var mı.sanirim akıntı olması gerekiyor.tutmuş olması için. 6.gunum ama hiç akıntım yok
Yaaaa daha önce illa yazan vardır canım. Mümkün olduğu kadar ileri sokuyorsun. Ben pompa yapacağım kısma kadar sokuyorum. Sonra pompa kısmına bastırarak ilacı sıkıyorsun. Çok zor değil :)Kızlar gunaydın bişey sorucam ben crinone jele başladım.ince tarafın hepsini sokuyor muyuz? Yoksa yarısı falan mı? Zor bir ilaç birde sabah akşam 2 aydan fazla kullanılıyor.
Sonrasında hafif sarı parcacik geliyo mu hiç canimYaaaa daha önce illa yazan vardır canım. Mümkün olduğu kadar ileri sokuyorsun. Ben pompa yapacağım kısma kadar sokuyorum. Sonra pompa kısmına bastırarak ilacı sıkıyorsun. Çok zor değil :)
Benim ilk 7 gün 300 gonalF kullanmama rağmen tek yumurtam ancak 11 oldu. Doktor isterseniz tedaviyi durduralım dedi. Bende çok kritik soruyu sordum. Doktor bey durdurduk diyelim. Önümüzdeki aylarda yine tedaviye başlarsak ve yine tek yumurtam olursa bana sizin çocuğunuz olmuyor diyerek tedaviyi sonlandıracak mısınız ne yapacaksınız dedim. O zaman doktorum dediki, o zaman tek yumurtada olsa sonuna kadar deneyeceğiz dedi. Bende o halde bu ay şansımızı deneyelim dedim. Va sonucu söylüyorum. İlaçlara devam ettim 150 gonalf 150 merional olmaya başladım. Sonuçta sağ yumurtalığımdan 3 hiç yumurta gelişmiyor denen sol yumurtalığımdan 4 toplamda 7 yumurta toplandı. Bunlardan 6 sı olgundu. Sadece 4 tanesi döllendi ve embriyo oluşturdu. 4. Güne ulaşan 2 tane birinci kalite embriyoyu 23 ekimde transfer ettiler. Umarım ikizlerime kavuşurum. Yani diyeceğim pozitif düşün yumurtaların seni dinler ve ne olursa olsun kararlı ol derim...Kızlar Yumurtalari iyi gelişmeyen varmiydi sonuc ne cikti. Benim gelisimi geri nolcak bilmiyorum 2 gun sonra kontrol var 23 ekimde basladik igneye
Evet gelebiliyor merak etme canımSonrasında hafif sarı parcacik geliyo mu hiç canim
Bazen geliyor bende de. Bu sıra da kahverengi kırmızı çizgi cizgi şeyler geliyoEvet gelebiliyor merak etme canım
Benim ilk 7 gün 300 gonalF kullanmama rağmen tek yumurtam ancak 11 oldu. Doktor isterseniz tedaviyi durduralım dedi. Bende çok kritik soruyu sordum. Doktor bey durdurduk diyelim. Önümüzdeki aylarda yine tedaviye başlarsak ve yine tek yumurtam olursa bana sizin çocuğunuz olmuyor diyerek tedaviyi sonlandıracak mısınız ne yapacaksınız dedim. O zaman doktorum dediki, o zaman tek yumurtada olsa sonuna kadar deneyeceğiz dedi. Bende o halde bu ay şansımızı deneyelim dedim. Va sonucu söylüyorum. İlaçlara devam ettim 150 gonalf 150 merional olmaya başladım. Sonuçta sağ yumurtalığımdan 3 hiç yumurta gelişmiyor denen sol yumurtalığımdan 4 toplamda 7 yumurta toplandı. Bunlardan 6 sı olgundu. Sadece 4 tanesi döllendi ve embriyo oluşturdu. 4. Güne ulaşan 2 tane birinci kalite embriyoyu 23 ekimde transfer ettiler. Umarım ikizlerime kavuşurum. Yani diyeceğim pozitif düşün yumurtaların seni dinler ve ne olursa olsun kararlı ol derim...
Hiç takılma normal vaginanın duvarı tahriş oluyor ondandır. Yalnız dikkat et ben vaginama sokacağım ince kısmına kesinlikle dokunmuyorum. Ve yapmadan önce ellerimi sabunla yıkıyorum.Bazen geliyor bende de. Bu sıra da kahverengi kırmızı çizgi cizgi şeyler geliyo
İnşallah burada hayalini kuran herkese bebeklerini kucağına almayı nasip etsinNe güsel umut dolu yazmışsın inşallah Allah bebişlerini kucağına almayıda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?