- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
- #10.301
Oncelikle ck gecmis olsn bnmde iki negatifim vr uzuldm ama sdce br gun bnde aglamadm hic Rabbimn nasibi bu kmsenn elinde deil Allah nasip ederse olur ve insallah hepmze nasip olsun. Ozeldeb sormamandaki sebep de knum ck farkli kmsenn blgisi olmadgndan brya yazdm insan zor durumda br care arior bn sunu sokemek istiorm bnm negatfmi aldgm gn bile pozitf alip havalra ucanlr vrdi bn uzulmedm yadirgamadm cnku allah onlara ozmn nasip etmis ve biz zor hamile kalan insanlriz haklari diye dusundm ve bnde svndm inlrin hamile kalmalrina yaziolrdi uc senedir iok flan diye bnde hep dusunrdm acaba hic hamile kalamayackmiym onlr bna umut olurdu derdm insallah birgn bende ve bnm aksiliklerle basladi yanls ilaclr igneler drlr oyuzdn belkide bukdr karistm ikikere caylatma ignesi vruldm mesela dr hatasi yanls ilaclr kullandm en ii hastaneler birde bnlr eee tbi bukdr sy ust uste gelnce insan care ario korkuo yinemi yanlsliklr dr yanlsmi bakti sknti vrda bilemedimi diye Rabbim kmseyi kmseye dusurmesn herkese saglikli ve hayrli evlt nasip etsn tup bebekte ilk ucte doksan sanss vrmis bn sonncuda iki koydurdm biri tuttu oyuzdn en kotu ikide sansn vr hamile kalamam diye dusunme Rabbimden umit aslankesiomez bn emnm imkansz olmadkca hepmz icin sans devam edior ve birgn bizde anne olacagz insallah (aminnnn)Engel olmuyoruz içinden nasıl geliyorsa öyle davran sen.5 yıllık evliyim 1 yıldır hiç hamile kalamadığım için bu konuları bilmiyorum kalsam şükür ederdim en azından hamile kalabiliyorum diye. Biliyor musun Yazdan beri 2 aşılama ve tüp bebek negatifi gördüm hiç birinde ağlamadım bile. Bunda da hayır vardır dedim. Dik durmaya çalıştım. Hatta tüp bebek sonucumu aldığımda o gün boyunca buraya hep yazdım . Sağ olsun moral verdi arkadaşlarımız da. Eksik olmasınlar. O yüzden bu grubun yazışmalarını hala okuyorum. Olur da sonraki tedavimde dikkat etmem gereken bi bilgi görürüm diye.
Yani diyeceğim şu ki, Burada paylaşım yaparken üzüntüsü , eksikliği olan insanları düşünüp öyle davranmak gerek. Elbette durumu senle benZer olan insanlarla fikir alış verişin olacak ama çok detay konular varsa diğer insanları ilgilendirmeyen, onları aranızda konuşsanız daha mutlu olacağız.
Dilerim ki hiç biriniz üzülmeyin , ciddi sıkıntılarınız olmasın ve sağlıkla devam etsin hamileliğiniz.. herkesin gönlünce olsun her şey