2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kaldırmıyorsan okuma demek ne ya hayırdır sen kimsin ki ? Bak farkındaysan burdakiler ne derya ya ne de rapunzel e bir şey söylemiyor. Sadece sana söylüyorlar bence bunu bir düşün ya !
Ay canım sen ne kadar zekisin ya maşallah!

Sadece bna solemelerini onemsemiorm oleymdir cnm snde az zeki ol ve knsmalarmi begenmiorsn bni gozardi edeblrsin o secenek oyuzdn vr

Sadece bna solemelerini onemsemiorm oleymdir cnm snde az zeki ol ve knsmalarmi begenmiorsn bni gozardi edeblrsin o secenek oyuzdn vr

Zekâ fışkırıyor ya . Biraz kelime dağarcığını genişlet ? Git başımdan konuşma hadi kaybol ? Ergen misin sen arkadaşım ? Az kitap oku burda insanlara saldırmak yerine !

Az önce sevil e küfür eden kimdi acaba? Konuşma Çerçevelerini iyi biliyorsun maşallah
1. Si konsma cercevesi derken konusulck konulr yani herkese acik bekleyene de gun sayana da hamileye de
2. Si fark ettiysen ilk o bna ahlaksizli br msj atti

Zekâ fışkırıyor ya . Biraz kelime dağarcığını genişlet ? Git başımdan konuşma hadi kaybol ? Ergen misin sen arkadaşım ? Az kitap oku burda insanlara saldırmak yerine !
:))) cnm bn ogretmenm ve iki meslegim dha vr yeternce kitp okudugmu dusunuorm kelime dagarcigmda gayt iidir ck skur hadi simdi ikile snde by

:))) cnm bn ogretmenm ve iki meslegim dha vr yeternce kitp okudugmu dusunuorm kelime dagarcigmda gayt iidir ck skur hadi simdi ikile snde by

Öğretmensin demek ! Ama hiç alakan yok be ablacım ! Eğitim demek her şey demek değilmiş demek ki burdan bu çıkıyor

Öğretmensin demek ! Ama hiç alakan yok be ablacım ! Eğitim demek her şey demek değilmiş demek ki burdan bu çıkıyor
Ben yerine gore kisisine gore davranmayida ogrendm cnm tabkide egitim demek hersy demek deil sosyal hayatta da davrns bicimi de onemli. Ayrica ogrendm yazmissin ck svndm ogretmeyi severm

Ben yerine gore kisisine gore davranmayida ogrendm cnm tabkide egitim demek hersy demek deil sosyal hayatta da davrns bicimi de onemli. Ayrica ogrendm yazmissin ck svndm ogretmeyi severm

Sinirlendiğiniz zaman inşallah öğrencilerle bizimle konuştuğunuz şekilde konuşmuyorsunuzdur .

Sosyal hayattaki davranış şekliniz çok güzel! Öğrenmeyi çok seviyorum ben o yüzden hemen öğrenirim ama siz hiçbir şey öğrenememizsiniz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…