- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #10.261
Mesajlarini okumak istemediginiz kisinin uzerine tiklayin GOZ ARDİ ET i tiilayin sizde rahat edin herkes de :)))
Ay canım sen ne kadar zekisin ya maşallah!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajlarini okumak istemediginiz kisinin uzerine tiklayin GOZ ARDİ ET i tiilayin sizde rahat edin herkes de :)))
floransa17 bu arkadaşın sıkıntılı bir kişilik olduğunu umarım görüyosundur da gereken yerlere sahte hesaplarıyla birlikte bildirirsin
Kaldırmıyorsan okuma demek ne ya hayırdır sen kimsin ki ? Bak farkındaysan burdakiler ne derya ya ne de rapunzel e bir şey söylemiyor. Sadece sana söylüyorlar bence bunu bir düşün ya !
Ay canım sen ne kadar zekisin ya maşallah!
İt snsin doru kns pislik seviyem sni katlr eminm ole olmasa dha bir topign knsmala cercevelerni bile blmiosnSevil bence seviyesiz insanların seviyesine inmeyelim boşver arkadaşım.
İT ÜRÜSÜN DURSUN !
Az önce sevil e küfür eden kimdi acaba? Konuşma Çerçevelerini iyi biliyorsun maşallahİt snsin doru kns pislik seviyem sni katlr eminm ole olmasa dha bir topign knsmala cercevelerni bile blmiosn
Sadece bna solemelerini onemsemiorm oleymdir cnm snde az zeki ol ve knsmalarmi begenmiorsn bni gozardi edeblrsin o secenek oyuzdn vr
Bu da iste kanıtı..Ozele gel sn ozele bakalm kim ahlaksiz gorelm surtuk
1. Si konsma cercevesi derken konusulck konulr yani herkese acik bekleyene de gun sayana da hamileye deAz önce sevil e küfür eden kimdi acaba? Konuşma Çerçevelerini iyi biliyorsun maşallah
İt snsin doru kns pislik seviyem sni katlr eminm ole olmasa dha bir topign knsmala cercevelerni bile blmiosn
:))) cnm bn ogretmenm ve iki meslegim dha vr yeternce kitp okudugmu dusunuorm kelime dagarcigmda gayt iidir ck skur hadi simdi ikile snde byZekâ fışkırıyor ya . Biraz kelime dağarcığını genişlet ? Git başımdan konuşma hadi kaybol ? Ergen misin sen arkadaşım ? Az kitap oku burda insanlara saldırmak yerine !
Cerceve derken yukaridada belirttigim gbi bu platform hamile aday gun sayanlr va va herkese acik. Ogrendnmi smdi ?Hı hı bilmiyorum az öğretsene ya ?
:))) cnm bn ogretmenm ve iki meslegim dha vr yeternce kitp okudugmu dusunuorm kelime dagarcigmda gayt iidir ck skur hadi simdi ikile snde by
Cerceve derken yukaridada belirttigim gbi bu platform hamile aday gun sayanlr va va herkese acik. Ogrendnmi smdi ?
Aynen canım.. kendisiyle meslektaşmışız bir de düşünebiliyor Musun canım :) kendi adıma talihsiz bir durum:/Öğretmensin demek ! Ama hiç alakan yok be ablacım ! Eğitim demek her şey demek değilmiş demek ki burdan bu çıkıyor
Ben yerine gore kisisine gore davranmayida ogrendm cnm tabkide egitim demek hersy demek deil sosyal hayatta da davrns bicimi de onemli. Ayrica ogrendm yazmissin ck svndm ogretmeyi severmÖğretmensin demek ! Ama hiç alakan yok be ablacım ! Eğitim demek her şey demek değilmiş demek ki burdan bu çıkıyor
Bnm adima oyle cok uzucu maalesef her meslekten her kesimden insan oluyo isteAynen canım.. kendisiyle meslektaşmışız bir de düşünebiliyor Musun canım :) kendi adıma talihsiz bir durum:/
Ben yerine gore kisisine gore davranmayida ogrendm cnm tabkide egitim demek hersy demek deil sosyal hayatta da davrns bicimi de onemli. Ayrica ogrendm yazmissin ck svndm ogretmeyi severm![]()
Bnm adima oyle cok uzucu maalesef her meslekten her kesimden insan oluyo iste![]()
Cok cnm merk etme ogrencilerm bni acayip sever ve hepsi asiri sayglidir :) bna benzemedilr :)))Sinirlendiğiniz zaman inşallah öğrencilerle bizimle konuştuğunuz şekilde konuşmuyorsunuzdur .
Ben yerine gore kisisine gore davranmayida ogrendm cnm tabkide egitim demek hersy demek deil sosyal hayatta da davrns bicimi de onemli. Ayrica ogrendm yazmissin ck svndm ogretmeyi severm![]()