2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba kızlar ben geçen sene aralık ayında tüp bebek yaptırmıştım.toplamda 6 tane 5. Gün embriyom olmuştu.2 tanesi transfer edildi.4 tanesi donduruldu. Transfer edilen 2 embriyomdan bir tanesi de bölünmüş ve ücüzlerime hamile kalmıstım.fakat rahim ağzı yetmezliğinden dolayı nisan ayında 18 haftalıkken erken doğumla bebeklerimi kaybettim.zor zamanlardı rabbim kimseye yaşatmasın.ama atlattım sayılır.kendimi hazır hissettim ve daha fazla beklemek istemedim .4 eylül de adet oldum ve pazartesi günü yani 18 inde dondurulmuslarimla transfer oldum . 2 adet embriyo transfer edildi. İnsallah rabbim isteyen herkese saglikla kucaklayacagı bebekler nasip etsin . test icin heyecan yasıyorum sizlerinde heyecanına ortak olmak istedim :)

çok üzüldüm canım ya.rabbim hayırlısı ile inşallah bu sefer bebislerinizi kucağıniza almayı nasib etsin.bende çok heyecanliyim pazartesi testim kismetse

Hayir ayni dozdan gidelim dedi gonalf 150 menopur 75
Doktorunun mutlaka bir bildigi vardir cnm zaten ultrasonda gözüken den genelde fazla çıkıyor ve daha igne kullanimina devam ediyormussun eminim daha fazla yumurta uyarilacaktir. Ki gercekten sayiya takilma önemli olan kalitesi ins kaliteli yumurtaların olur ve o yumurtalar bebisin olur :)

Amin canım allah razı olsun . sanada cok gecmis olsun . yasadigin acıyı cok iyi anlıyorum.rabbim insallah bidaha yasatmasin saglikla kucaklayalim bebeklerimizi. Simdi tüp tedavisi mi oluyorsun ?
Aminn canim 38 yasindayim hic cocugum yok. Igne asamasindayim bakalim nasip. Ama sonuc ne olursa olsun. yine deniycem yine deniycem. Yilmak yok.

Merhaba kızlar ben geçen sene aralık ayında tüp bebek yaptırmıştım.toplamda 6 tane 5. Gün embriyom olmuştu.2 tanesi transfer edildi.4 tanesi donduruldu. Transfer edilen 2 embriyomdan bir tanesi de bölünmüş ve ücüzlerime hamile kalmıstım.fakat rahim ağzı yetmezliğinden dolayı nisan ayında 18 haftalıkken erken doğumla bebeklerimi kaybettim.zor zamanlardı rabbim kimseye yaşatmasın.ama atlattım sayılır.kendimi hazır hissettim ve daha fazla beklemek istemedim .4 eylül de adet oldum ve pazartesi günü yani 18 inde dondurulmuslarimla transfer oldum . 2 adet embriyo transfer edildi. İnsallah rabbim isteyen herkese saglikla kucaklayacagı bebekler nasip etsin . test icin heyecan yasıyorum sizlerinde heyecanına ortak olmak istedim :)
Oncelikle çok geçmis olsun yaşadığın eminim çok ağırdır ama güçlü durup tedavine döndüğün için sanslisin insalalh bu sefer bebişlerin ikiside tutunur sana sımsıkı..

çok üzüldüm canım ya.rabbim hayırlısı ile inşallah bu sefer bebislerinizi kucağıniza almayı nasib etsin.bende çok heyecanliyim pazartesi testim kismetse
Amin canim allah razi olsun rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin ins . ay senin test gününe az kalmıs ne güzel ne kadar heyecanlı :) rabbim yüzünü güldürsün ins

Aminn canim 38 yasindayim hic cocugum yok. Igne asamasindayim bakalim nasip. Ama sonuc ne olursa olsun. yine deniycem yine deniycem. Yilmak yok.
Insallah olur bak hepimizin yasadiklari farkli allahim hepimizi biseylerle siniyor seninde olucak insallah bende oglumu kaybettim sekiz ay once dikuz yasindaydi ve simdi tekrar insallah rabim verirse olcak

Kendiliginden olmus zaten daha önce insallah olacaktır ama ne güzel olmasa da kendini cok güzel motive etmissin zaten. Keske herkes senin gibi olsa. Rabbim ins baska bir denemeye gerek kalmadan bu denemende versin saglikla canım

Oncelikle çok geçmis olsun yaşadığın eminim çok ağırdır ama güçlü durup tedavine döndüğün için sanslisin insalalh bu sefer bebişlerin ikiside tutunur sana sımsıkı..
Sagol canim allah razi olsun . rabbim cok büyük en büyük aciyi yasatirken o sabrida beraberinde veriyor . insallah hepimize saglikla kucaklayacagimiz bebekler nasip etsin . su an tedavi sürecindemisin cnm ?

Amin canim allah razi olsun rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin ins . ay senin test gününe az kalmıs ne güzel ne kadar heyecanlı :) rabbim yüzünü güldürsün ins

aminnnnnnnn cümlemizin güldürsün inşallah.vallahi küt kut atıyor kalbim ama negatif çıkacak diye acayip korkuyorum hep öyle çıktığı için nefret ediyorum o sonucu almaktan

3.gün ve 5.gün çok farklı . Tutunma açısından bir fark yok tabiki ikisi de allah nasip ederse tutunuyo ama 5.günün tek farkı anne rahim ine ulaşmadan 2gün daha dışarıda kalmayi başarmış yani doktorlara göre daha ileri seviyede görünüyo. Ama eger toplanan yumurta az ise 3.günde donduruyorlar riske atamamak için bu yani ... ceymi ceymi
Sağol canım

X