- 6 Ocak 2011
- 513
- 1.074
- Konu Sahibi floransa17
Amin. :) teşekkürler güzel dilekler için. Antalyada tedavi görüyorum ben. Kemal bey doktorum.Hayirli olsun canim allah saglicakla once karnini sonra kollarini doldursun. doktorunuz kim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. :) teşekkürler güzel dilekler için. Antalyada tedavi görüyorum ben. Kemal bey doktorum.Hayirli olsun canim allah saglicakla once karnini sonra kollarini doldursun. doktorunuz kim?
Teşekkür ederim :) 40 yaş üstü için süreç çok daha zor evet. Ama imkansız değil.
Bana 2 embriyo transfer edilmişti. Kromozom incelemesi yapılmadı embriyolara. Test için bekleyemedim. 7.gün evde bulunan ovulasyon testlerinden birini denedim. Burda forumda okumuştum ovulasyon testlerinin gebeliği tespitte kullanıldığını. Gerçekten de iki koyu çizgi belirdi. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım. Onda ikinci çizgi çok az, belli belirsizdi. Ama ben nedense bu ikinci testin hatalı olduğuna inandım. 9.gün de gidip kan verdim ve kesin sonucu öğrendim :)
Transferden sonra beni strese sokacak herşeyden uzak kaldım. Bence en önemlisi bu. İşyerim oldukça stresli. İzin aldım o yüzden. Yeğenim var 3,5 yaşında. Bol bol onunla zaman geçirdim. Onun dışında çok dikkat edemedim kendime. Transfer yapıldığı gün dışarıda balık yemeye gittik, iki kişilik bir yeşil salatayı ve balıkla gelen tüm yeşillikleri yedim. Marketten toplu alışveriş yaptığım bir gün eve geldim asansör bozuk. O ağır poşetleri 4.kata kan ter içinde merdivenlerden çıkarmak zorunda kaldım, yeğenime kıyamadığım için onunla kendimi yoracak oyunlar oynadım. Hatta korktum bu yüzden bebeklere zarar mı verdim diye... Bu arada yaptığım olumlu şeyleri söyleyeyim: çamaşır suyu, kireç sökücü gibi kimyasallardan uzak durdum, sigara içilen ortamlarda bulunmadım, ananas, kabak çekirdeği, kavun, muz yedim aklıma geldikçe.
Bence en önemlisi inanmak. Benim doktorum benle ilgili ümitsizdi. 40 yaş üstü olduğum ve rezervim de azaldığı için şansımın çok az olduğunu açıkça da dile getiriyordu. Ben onu olacağına ikna etmeye çalıştım hep :) olumlu bak. Seni üzen, yoran, strese sokan kişi ve durumlardan uzak tut kendini. Transfer aşamasına kadar gelmişsin, sonrası neden olmasın?
Canım ben neredeyse 90 kiloyum kilo etkilidir tabikide tek sebep değil bu fsh ile neden tedaviye başlamış anlamadım sıkma canını onun vakti saati var ve onu yalnız Allah biliyor
merhaba canım,
vucudum iğnelere yanıt vermemiş. hiç bişey yapmadı ki, 10 kilo ver dedi kilom 72
iğnelerden bana kalan kıpkırmızı vucudumun her yerindeki lekeler ve kaşıntılar.. triodlarımı tedavi ettirmek için iyi bir dr bulmam lazım ki kilo verebileyim. hemde fsh düşürmem lazım.
tüp bebek için bişey yapmıcam karar aldım çok üzüldüm hala ağlıyorum iş yerinde zor duruyorum wc gidip ağlıyorum.
canıma mı üzüleyim, annemle eşimi de üzüyorum onlarıda üzmek istemiyorum napıcam bilmiyorum
e2 mi 2080 canım sende çok iyi yumurtalık sayın fazla ol zaman
benim 22 idi bankodaki kıza sordum yumurtalık yok dedi fazla olur ise e2 iyimiş
korkma lekelenmeden dr bişey dememiş endişe etme, rahat ol biraz amin canım
Gozun aydin canim sevindimKızlar bende miyom kontrolünden geldim.doktor iyi gözüküyor dedi.bu kadar kısa zamanda zaten yenilemezmiş.ama acaba tam temizlenmiş mi die kontrole çağırmışlar.rahim içi iyi gözüküo tedaviye devam dedi.bakalım ilaçlar 14 ekimde başlıcak.gün sayıyoz.bugun transfer olan arkadaslarıda inşallah Allah bebişlerine kavuştursun
Bende kemal beydeyim canim. insallah bende guzel sonuclar alirim. Tekrar gozun aydin olsunAmin. :) teşekkürler güzel dilekler için. Antalyada tedavi görüyorum ben. Kemal bey doktorum.
Hımmm demekki biz 3. Gün embriyosu alanların 11. Günden önce test yapma hatasına düşüp üzülmesine hiiiiç gerek yokmuşBuda 3.gün embriyo su için
Canim nerelerdesin haberlerini bekliyoruzcanım yarın embriyolar kaçıncı gün embriyosu olacak sağlıkla gelişirler ve sana tutunurlar
güzel düşün stres olma diyorum ama ben daha yumurta toplama da heyacan sters yapıyorum transferde sanırım ayrı boyut heyacan oluyor
Ayyy canim yaaa cok gecmis olsun. Insallah bu defa bebisin yada bebislerin saglicakla dunyaya gelip kollarini doldururlar. Benimde kendiliginden olan ikiz kaybim var 13 haftalikken kaybettim ikisininde kalbi durmustu. Allah insallah bi daha yasatmasinMerhaba kızlar ben geçen sene aralık ayında tüp bebek yaptırmıştım.toplamda 6 tane 5. Gün embriyom olmuştu.2 tanesi transfer edildi.4 tanesi donduruldu. Transfer edilen 2 embriyomdan bir tanesi de bölünmüş ve ücüzlerime hamile kalmıstım.fakat rahim ağzı yetmezliğinden dolayı nisan ayında 18 haftalıkken erken doğumla bebeklerimi kaybettim.zor zamanlardı rabbim kimseye yaşatmasın.ama atlattım sayılır.kendimi hazır hissettim ve daha fazla beklemek istemedim .4 eylül de adet oldum ve pazartesi günü yani 18 inde dondurulmuslarimla transfer oldum . 2 adet embriyo transfer edildi. İnsallah rabbim isteyen herkese saglikla kucaklayacagı bebekler nasip etsin . test icin heyecan yasıyorum sizlerinde heyecanına ortak olmak istedim :)
Yani iki gun icinde dahada olusurmu kiMerhaba ben tup bebek tedavisine yeni basladim gonalf ve menopur kullaniyorum toplam on tane kullanicam sanirim bugunde iki tane cetrotide verdi dr tek yumurtaligim var ve iki kucuk kistim cok tedirginim bugun dr uc tane yumurta olusmus dedi sizce yeterlimi
Amin canım allah razı olsun . sanada cok gecmis olsun . yasadigin acıyı cok iyi anlıyorum.rabbim insallah bidaha yasatmasin saglikla kucaklayalim bebeklerimizi. Simdi tüp tedavisi mi oluyorsun ?Ayyy canim yaaa cok gecmis olsun. Insallah bu defa bebisin yada bebislerin saglicakla dunyaya gelip kollarini doldururlar. Benimde kendiliginden olan ikiz kaybim var 13 haftalikken kaybettim ikisininde kalbi durmustu. Allah insallah bi daha yasatmasin
Bende öyleyim annem nıye yamuk yürüyorsun diyorBen opu da beri öyleyim
Progesteron hormonu sanirim yapiyor
Kullandigimiz igne ilaclardan saniyorum
Hep eğik yürüyorum
Aslında sayı cok önemli degil cnm önemli olan kalitesi.peki doktorun dozu arttirmadi mi ?Merhaba ben tup bebek tedavisine yeni basladim gonalf ve menopur kullaniyorum toplam on tane kullanicam sanirim bugunde iki tane cetrotide verdi dr tek yumurtaligim var ve iki kucuk kistim cok tedirginim bugun dr uc tane yumurta olusmus dedi sizce yeterlimi