2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Lutfen yardim edermisiniz bir ay once opu olmistu dondurdum rahim hazir olmadigi icin opudan bir hafta sonra adet oldum bir haftadan uzun surdu ve cok yogun geldi sonra kesildi arkadan lekelenmelerim oldu bazen acik pembe bazende kahverengi oluyor doktorum biseyvdemedi adet olcakmisim gibi hep agrim oluyo sizlerimde boyle olmusmuydu

Yok cnm drye sordm 1371 cikmis dedi ama buyuktur isareti ve yannda sonuc sok anlamsiz dedi gormem gerk dedi ama bnm 58 bin cikmasi lazimdi dmekki skbti vr aksm baska drye gidip baktircm yapck bsy yk
Olumsuz düşünme canım sıkıntı yoktur inşallah sen sakin ol. Başka bi yerde tekrar yaptır testi

Simdi drden ciktim 5+4 gozukuor kese8mm ve cikan kan sonucuyla da hepsi birbrni tutor uyumlu dedi bir skbti yk dedi buna da sukur degerde < isareti okdgu icin 5000 de olablr onu cok onemseme dedi sali tekrr gidecegm bakalm hersyin hayrlisi lutfn dua edin

Oh hadi gözüm aydın canım bak sıkıntı yokmuş. Sen kendini boşuna tedirgin etmişsin bak inşallah salı günü de birşey çıkmayacak.

Aynı gorunuyo suan bebisler:) benimkide bugün 5+4 oluyo 3 gün önce 5+1 demişti doktor

Aynı gorunuyo suan bebisler:) benimkide bugün 5+4 oluyo 3 gün önce 5+1 demişti doktor
Evet cnm bnm bebis hesaplamam yanls oyuzdn skintiya dustm birde kanda <1371.00 yazinda dr de dedi bu ne bicim deger diye dedm 14 unde 456 cikmisti okdr gun bukarkibyukseldi ondan korktm bu deger bakma sen 5000 de 1371 den buyuk dedi bakalm sali kendi dr ma gidicm o ne diyecek ozmn da tam 6 olcm hersyn hayrlisi ck skur icim rhatladi ama biraz dha tbki kalp atisina kdr bna rhat yk :))) ii ayni gdioz :))

Merhaba arkadaşlar ben henüz 3.tedavime baslamadim en baştan başlanacak.igne ilaç vs.36 yaşındayım adana başkentte tedavi oluyorum ilk 2 denemem negatif.bu sefer bazı testler yapılacak bakalım nasip.
Sizlerin sevincleriyle sevinip uzuntulerinizle içim kan ağlayarak üzülüyorum.
Ama şu hamilelik takip takvimlerini okuyunca gözlerim doluyor,icim bir tuaf oluyor.bazen kendimi tutamıyorum agliyorum.c ok zor bir sinavdayiz Rabbim inşallah hiç kimsenin emeğini boş etmesin hayırlı sağlıklı huzurlu evlatlar nasip etsin inşallah.bu günde ben sizlerden dua istiyorum mümkünse Kader arkadaşları Kader kardeşlerim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım,inan dua ederken burdaki herkesi de anıyorum.gecen de konuşmuştuk ben de metro da yaptırdım ilk denemem tuttu şükür doktorumdan da çok memnundum

Ay hadi inşallah duyarsin kalp atışını da canım ben haftaya cumartesi gidicem.yine benden önce duycan kalp atışını inşallah:) sen içini ferah tut.bak ben yatağa hapsoldum resmen.ihtiyac harici kalkmak yasak bi süre. Yine de yavrum sağlıklı ya şükür.sende değere aldanma

Canım allah yardimcin olsun. Çok zordur eminim.allahim kimseye aratmasin kimsenin kucağını boş bırakmasın.insallah bu sefer evladına kavusursun ve sende mutlu haberi verirsin.

Cok skur cnm sanmam dha bebegi goremedm kalp atisini goremem illaki :) sn bnde bgecersn bna kesin haftaya gel ya da on gn snra gel dgel ck olsn ya sn bn ne farkeder hepimz hayrlisiyla duyalm insallah Rabbim sevindirsin bizi insallah biraz toparlandm bnde hersy Allahtan hayrlisi

Amin canım hayırlısı olsun. Hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin de 1 gün önce 1 gün sonra fark etmez .ama ben seni onu atiyodum ya olmadı şimdi

Amin canım hayırlısı olsun. Hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin de 1 gün önce 1 gün sonra fark etmez .ama ben seni onu atiyodum ya olmadı şimdi
Bakalm cnm artk hundada ilk sn ht yahu hep bn hep bn sitresi hep bnmmi cekeym :)))) bikereckte sn cek :)))

Opudan sonra adet olacakmis ağrısı hep var
15 Eylül'de opu oldum hergun adet agrisi devam ediyor bende 2aydir @Melekyuzluoglum88
Makina ariza yaptı sanirim:)
Düzelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…