• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

12.gün yaptır demişti doktorum ama ben duramadım yaptım keşke yapmasaydım
Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de test günüm Pazartesi 15. Günü gel dedi doktor. Ben de dayanamadım dün akşam ve bu sabah yaptım hafif pembe pozitif çıktı ikiside ama transferin 5. Gününde Ovitrell çatlatma iğnesi olduğum için içime kurt düştü sevinemedim yani. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Hayatta üç şeyin önüne geçilmezmiş: Doğum,düğün ve ölüm

Ben biliyorum canm banada toplamadan once bi vurdular 36 saat once sonrada toplama isleminden hemn sonra vurdular sasirdik onlarda embriyolara yer açılsın die catlatma ignesi vurduk dediler yani seninde bebeginden sonra vurma sebebi odur icerde alamadiklari yumurtalar vardir iğneyi vurmusturki hemen çatlasın bitsin bebege yer açılsın rahim rahatlasın die
Bana yapılmadı canım başka arkadaşa yapılmış burada....

12.gün yaptır demişti doktorum ama ben duramadım yaptım keşke yapmasaydım
3. Gün embriyosuysa bir internet sitesinde okuduğum kadarıyla transfer sonrası 11. Gün betahgc ölçülür oluyor. Öncesinde idrarda çıkmaz tatlım üzülme... bak dosyayı da yüklüyorum. Umarım işine yarar

Eklentiler

• IMG_2147.PNG
    IMG_2147.PNG
    154,8 KB · Görüntüleme: 39
Canım tekrar baktım 1371 sanırım ben sifirlari dahil etmişim ama niye böyle çıksın ki kesen göründü .
Okdr cikmasida ck sacma cnku 14 unde 456 idi 27sinde 1371 cikmasi tuaf olr yk bilen biri brsa o cvplasn cnku olebolsa yannda iki sifir olmz sdce 1371 yazar bu 1371.00

Arkadaslar cok acil cvp verir misiniz
Sizin kan degerlerniz mesela 1800 cikti bu sekildemi yazdi yoksa 1800.00 seklindemiydi ???

3. Gün embriyosuysa bir internet sitesinde okuduğum kadarıyla transfer sonrası 11. Gün betahgc ölçülür oluyor. Öncesinde idrarda çıkmaz tatlım üzülme... bak dosyayı da yüklüyorum. Umarım işine yarar
Teşekkür ederim canım ya biraz olsun umutlandım salı günü test günüm inşallah sonucum iyi çıkar

Doktoruma sordum net bsey solemedi deger anlamsiz dedi gormem gerek dedi saniorumku skntili pazrtesi kese 6mm hic skinti yktu dunku degerm 1371 cikmis sali bakilck artk ama dmekki bebek olusmadi

Arkadaslar cok acil cvp verir misiniz
Sizin kan degerlerniz mesela 1800 cikti bu sekildemi yazdi yoksa 1800.00 seklindemiydi ???
Canım benim en son olcumum 6330 çıktı ve sonunda sıfır falan yoktu.senin değerinin benimkinden yüksek olması lazım.tekrar yaptır istersen testi hem için rahatlamış olur.

Doktoruma sordum net bsey solemedi deger anlamsiz dedi gormem gerek dedi saniorumku skntili pazrtesi kese 6mm hic skinti yktu dunku degerm 1371 cikmis sali bakilck artk ama dmekki bebek olusmadi
Canım bence 13bin 71 olacak.acaba cihazda bi sıkıntı mi vardı.yada yanlış bi yazılma falan.sen bunu düşünme keseyi gördün inşallah kalp atışını duyman da yakındır.:KK200:

Bence de testi bir daha yaptır stress yapma kendine lütfen

Canım bence 13bin 71 olacak.acaba cihazda bi sıkıntı mi vardı.yada yanlış bi yazılma falan.sen bunu düşünme keseyi gördün inşallah kalp atışını duyman da yakındır.:KK200:
Yok cnm drye sordm 1371 cikmis dedi ama buyuktur isareti ve yannda sonuc sok anlamsiz dedi gormem gerk dedi ama bnm 58 bin cikmasi lazimdi dmekki skbti vr aksm baska drye gidip baktircm yapck bsy yk

Kizlar hepinize merhaba ben burda yeniyim hepimiz evlat sahibi olmak icin cabaliyoruz rabbim hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin insallah ben aralik onbesinde transfer olucam dondurulmus 3.gun 1.kalite tek embriyom var aranizda benim gibi olupta tutaniniz varmi acaba benimle paylasirmisiniz

Kızlar merhaba, ekimde başında transferim yapıldı 6+5 günlük hamileyim ama bugün kalp atışı diye gittik keseyi bile zor gördük içi de boştu :( benim gibi olanınız var mı keyfimiz çok kaçtı :( 3. Gün 2 embriyo transferi yapılmıştı...

Back