- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.921
Evet canım 1,10 cm yada 1,13cm lik kesen var iyi boyutu normal gs bin yanında rakamwrakamd gibi bir şey var mi sana niye iki kağıt verdiGs 1 13 yazıyo kızlar 2 tane ultrason kağıdı var diğerinde gs 1 10 cm yazıyo. Bunlar mi boyutu kesenin?
Canım yolk kesesini ve bebeği de gördü mü transfer tarihlerimiz aynıydı galiba seninleGs 1 13 yazıyo kızlar 2 tane ultrason kağıdı var diğerinde gs 1 10 cm yazıyo. Bunlar mi boyutu kesenin?
Yok canım ga var oda 5 hafta 1 gün yazıyo.bu yolk sac şimdi mi gorunuyo doktor birşey demedi ama normal dedi suan tam hafta la uyumlusun dedi bende sormayı unuttum.2 tane verdi valla bilmiyorum :) hatta bide bir şeyler yazili bi tane daha verdi:)Evet canım 1,10 cm yada 1,13cm lik kesen var iyi boyutu normal gs bin yanında rakamwrakamd gibi bir şey var mi sana niye iki kağıt verdi
Yolk la ilgili birşey demedi canım sadece haftanla uyumlu kese dedi.kanaman olabilir normal kesen gayet sağlıklı dedi.bende sormayı unuttum yolk u. Görse söylerdi galiba bide ben idrara sıkışıktim karindan bakar diye oda alttan bakınca kastım.belki ondan görünmedi.:)Canım yolk kesesini ve bebeği de gördü mü transfer tarihlerimiz aynıydı galiba seninle
Anladım canım ultrason kağıdında böyle kesenin içinde yuvarlar tek taş gibi birşey daha varsa o yolk kesesidirYolk la ilgili birşey demedi canım sadece haftanla uyumlu kese dedi.kanaman olabilir normal kesen gayet sağlıklı dedi.bende sormayı unuttum yolk u. Görse söylerdi galiba bide ben idrara sıkışıktim karindan bakar diye oda alttan bakınca kastım.belki ondan görünmedi.:)
O yok canım baktım ama. Henüz görülmemiş olabilir belki.sen n zaman gideceksinAnladım canım ultrason kağıdında böyle kesenin içinde yuvarlar tek taş gibi birşey daha varsa o yolk kesesidir
Anladım canım. Bende 5+2 iken gittim kese göründü yolk için erken gozukmez dedi . Bana karından baktı.Yok canım ga var oda 5 hafta 1 gün yazıyo.bu yolk sac şimdi mi gorunuyo doktor birşey demedi ama normal dedi suan tam hafta la uyumlusun dedi bende sormayı unuttum.2 tane verdi valla bilmiyorum :) hatta bide bir şeyler yazili bi tane daha verdi:)
Yarın gideceğim canımO yok canım baktım ama. Henüz görülmemiş olabilir belki.sen n zaman gideceksin
canım benimde daha ilk zamanlar kahverengi lekelenmem olmuştu ama damladan daha yoğundu doktorum korkmana gerek yok ama tedbirimizi alalım dedi o zaman tam vurunmuştum daha sonra hafta bir yarin ampul olarak vurduruyorum bir sure vurdurucakmisim.iğnenin adi proluton canım.Çok geçmiş olsun sanada canimCANIM hangi iğneyi vurduruyorsn ? Benimde kanama oldu kırmızı renkte acile gidip iğne yaptım ertesi gün doktora gittim kese normal dedi günde iki progesteron hap yazdı bi hafta rapor yazdı.sen neden yarım kullanıyorsun ?
Bana alttan baktı.gormemesi normal mı acaba.aklima şüphe düştüAnladım canım. Bende 5+2 iken gittim kese göründü yolk için erken gozukmez dedi . Bana karından baktı.
Inşallah sorunsuz geçer canimYarın gideceğim canım
CANIM neden yarım olduğunu sordun mu? Benimki kırmızıydıcanım benimde daha ilk zamanlar kahverengi lekelenmem olmuştu ama damladan daha yoğundu doktorum korkmana gerek yok ama tedbirimizi alalım dedi o zaman tam vurunmuştum daha sonra hafta bir yarin ampul olarak vurduruyorum bir sure vurdurucakmisim.iğnenin adi proluton canım.Çok geçmiş olsun sanada canim
Canım şimdi doktoru aradım gorulmeyebilir erken daha dedi.zaten 10 gün sonra kontrole çağırdı o zaman kalp atisini da duyarız sıkıntı yok dedi :) insallah bi sorun yokturAnladım canım ultrason kağıdında böyle kesenin içinde yuvarlar tek taş gibi birşey daha varsa o yolk kesesidir
Canım genelde bu vakitlerde kimsede gozukmemis yolk saç . Haftaya gözükür bence . Bende cumartesi gideceğim inşallah her şey yolundadır dua etBana alttan baktı.gormemesi normal mı acaba.aklima şüphe düştü
Bana alttan bakti canim.simdi aradım gorulmeyebilir erken daha dedi.10 gün sonra çağırdı inşallah kalp atışını duyarız.sorun yok dedi inşallah yokturAnladım canım. Bende 5+2 iken gittim kese göründü yolk için erken gozukmez dedi . Bana karından baktı.
Inşallah canım allah hepimizin yavrularını korusun inşallah yolundadır canım. Bende korktum alttan bakınca görünür falan diye yazıyo internette.Canım genelde bu vakitlerde kimsede gozukmemis yolk saç . Haftaya gözükür bence . Bende cumartesi gideceğim inşallah her şey yolundadır dua et
CANIM ben de bi kere kanama oldu diye korkuyorum maalesef.ama doktor bana da hiç sıkıntı yok dedi dua edip bekleyeceğiz . Ben bi dahaki randevuda göreceğini düşünüyorum canım.Inşallah canım allah hepimizin yavrularını korusun inşallah yolundadır canım. Bende korktum alttan bakınca görünür falan diye yazıyo internette.
Inşallah canım.bu kanama insanı mahvediyormus yani.cok şükür bi sıkıntı olmadı insallh sende de olmaz canım.CANIM ben de bi kere kanama oldu diye korkuyorum maalesef.ama doktor bana da hiç sıkıntı yok dedi dua edip bekleyeceğiz . Ben bi dahaki randevuda göreceğini düşünüyorum canım.
Ayy çok sevindim gözünaydın canım,Allah'ım kötü şeyler yaşatmasin bir dahaKızlar keseyi gördük doktor sıkıntı yok olabilir böyle şeyler dedi.offf ömrümden ömür gitti ama şükür kuzum iyiymiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?