2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Himm ay ben yanlış okumuşum. Oh icimi rahatlattın bende görülmedi diye içime kurt düştü.gerci doktor gorulmeyebilir sorun yok dedi ama yine de insan bi korkuyo.belki aynı gün görürüz:)
Aynen cnm insan hersyden tedirgn oluo korkulym tbi sali icin bakalm nasip duyarz hepmz insallah hayrlisi

Amin canım yatıyorum tuvalet harici kalkma dediler.vallahi ömrümden ömür gitti
Nasilsin ya simdi kesilmedimi kahwerengiye donerse bile korkma diyorum ya benim 15 gun oldu iki kez kirmizi ayaga kalkinca akti bildigin Allah esirgesin bisey olmaz insallah

Kizlar cok stresliyim ya herseye sinir oluyorum iki gundur kendi kendime catiyorum bildigin bide vajinamda kasikta batma seklinde agri bide sizi war normalmi bunlar acaba herseye sinirlenmek ne kotuymus

Kizlar cok stresliyim ya herseye sinir oluyorum iki gundur kendi kendime catiyorum bildigin bide vajinamda kasikta batma seklinde agri bide sizi war normalmi bunlar acaba herseye sinirlenmek ne kotuymus
Bnde oleym ztn snirli briydm smdi barut baznde ck kedi gibi ortam yk :)) ama cock hc aklmdn ckmio kalp duyulckmi nokck nrmlde bukdr pank deilm dusunmem pek kafma takmam ama buda bni dha da snirli ypio herlde
Benmde sol kasigmsa az agri vr ama dun gecedn beri dizime kdr uzayan br agri vr anlamadm gtti

Ben iki gundur cok kotuyum o stresleri bende yasadim bi kalbini duyduk iki gun sonra duyamadik sonra yine duyduk cok sukur ama bu kadar olmamistim esimin canini okuyorum adam ewe gelince basliyorum ewden cikana kadar cok fenayim daraliyorum resmen

Canim ben de gerginim,eşime çatıp duruyorum ben de..belirsizlik içindeyiz ya o yüzden diyorum

Ben iki gundur cok kotuyum o stresleri bende yasadim bi kalbini duyduk iki gun sonra duyamadik sonra yine duyduk cok sukur ama bu kadar olmamistim esimin canini okuyorum adam ewe gelince basliyorum ewden cikana kadar cok fenayim daraliyorum resmen
Kimi insan hamilelkte ese sariyo bnm arkdsmdan bliorm esiyle kafayi bzmustu :))

Nasilsin ya simdi kesilmedimi kahwerengiye donerse bile korkma diyorum ya benim 15 gun oldu iki kez kirmizi ayaga kalkinca akti bildigin Allah esirgesin bisey olmaz insallah
Hafif kahverengi şeyler geliyo canım.jelin parcaciklari da olabilir burda çoğu kişi yazmıştı.kanama kesildi allaha şükür lekenme şeklinde ara ara oluyo.alttan vakti doktor kesede sıkıntı yok dedi içim rahatladı biraz.yine de işte bu korku kaldı

Kirmizi olmadkca sknti yk cnm bnmde bir ara siyah geliodu jel gecti kanama cogu kiside oluor akici olmadkca sknti olmaz fakat yinede drye gozukmek gerek tabi bazi durumlarda igne vuruyorlar ama birdaha olacagini sanmiorm durmus ck skur

İyi canim sewindim kahwe kahwe olur bi sure kesilir artik benimki gibi insallah sen sakin ol dua et bol bol sikinti yapma kendine

Kızlar yarın doktor kontrolüm var doktorum bugünden beta hcg istedi. Transferimin 12. Günü 910 du değerim. Bugün 24. Günüm sonuç 38000 çıktı ama iki katı olunca 64000 çıkması gerekiyordu. Acaba ters giden birşeyler mi var. Geçen hafta cuma kese gözükmüştü 8 mm civarındaydı yolk sac kesesi gözükmemişti

Galiba benimde oyle olacak adam diyo zaten bakalim sabrediyorum nereye kadar cok catiyorsun bana diyo napim baba olmak kolay deil :))
Hehehhe okacak okadat ya napalim nazimizi kim cekecek onlarda cekmesse dogurunca oclerni alirlar smdilik idare etsinler :)) ozmnda nasilsa anneligimizi one surer yirtariz :)))

Bir süreye kadar iki kat artıyor sonra yavaşlıyor canım merak etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…