- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.901
Aradım canım devam dedilerCANIM tüp bebek merkezini ara ve söyle kanamam oldu kan sulandiriciyi bırakayım mi diye çünkü bana kesinlikle kullanma dediler sen yine de sor her hasta farklıdır.vajinal progesteron daha etkili ama ben jeli kullandığım için onu ağızdan alıyorum .
Canım inşallah suan kontrole gidiyorum alttan bakacakmis doktor.sikinti olmaz dediler tüp bebek merkezini aradım.cok korkuyorum ama hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim allahım korusun yavrularimizicanım o hcg ile karından kese görünür bence korkma maşallah hcgye
Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın ama kanama yaşayan çok fazla kişi var herkesin dusukle sonuclanmamis inşallah bizimde öyle olur .içini ferah TutAradım canım devam dedilerjel de kullanıyorum yeter ki değil demekki deyip tablet de verdiler
Yaaa bence harika üşenmedim hesapladım tatlım... 9. Günden 11. Güne artışın %88 11. Günden 12. Güne artışın %67 bende sınırların içinde olduğun için sorun yok endişe etme. Sonuçta bizler elimizden geleni yaptık gerisini Allaha bıraktık. Benim doktorum tam embriyo transferi sırasında besmele çekti... yani bir yerden sonra içimizi ferah tutup dua edeceğizKızlaaar 9.gün 29.83 11.gün 52.88 12.gün 71.02 tam istedikleri gibi artmıyo
Allah senden razıı olsunnn inşallaah inşallahhh inşallaahh yaa cok dua ediyorumm allahım herkese versinn korkudan sevinemiyorumm inanYaaa bence harika üşenmedim hesapladım tatlım... 9. Günden 11. Güne artışın %88 11. Günden 12. Güne artışın %67 bende sınırların içinde olduğun için sorun yok endişe etme. Sonuçta bizler elimizden geleni yaptık gerisini Allaha bıraktık. Benim doktorum tam embriyo transferi sırasında besmele çekti... yani bir yerden sonra içimizi ferah tutup dua edeceğiz
İçini ferah tut geçecek hepsi bebeğin seninle merak etme canımArkadaslar sali aksami aniden baslayan kanamayla hastaneye gittim vajinal ultrason ile kese ve kalp atisini gorduk kanamayi durdurmak icin bir gece hastanede yattirdilar serumlar igneler zor gecen bir geceydi neyse kanama kesilince eve geldik ama tuvaletten sonra halen daha peceteye kan geliyor cok korkuyorum
Canım benim aşırı bel ağrım var yaBenimde 3. Günüm kasıklarımda arada ufak tefek kasılmalarım oluyor. Yerleşme olduğu için diye düşünüyorum. Onun dışında zaten estrofem ve cronil jel aldığım için onların etkisiyle göğüslerimde inanılmaz dolgunluk var o kadar. Sende belirti var mı canım?
Bende keseyi görmüştüm şükür doktor bana da benzer şeyleri dedi dusukte çok fazla ağrı oluyormuş . Darısı kalp atışını inşallah kese kaç mm çıktı ? Çok sevindim canımKızlar keseyi gördük doktor sıkıntı yok olabilir böyle şeyler dedi.offf ömrümden ömür gitti ama şükür kuzum iyiymiş:)
Mm sormayı unuttum ultrason kagidinda nerde yaziyo göremedim.ama haftasıyla uyumlu hiçbir problem yok dedi doktor.amin inşallah 10 gün sonra kalp atışı için geleceğimBende keseyi görmüştüm şükür doktor bana da benzer şeyleri dedi dusukte çok fazla ağrı oluyormuş . Darısı kalp atışını inşallah kese kaç mm çıktı ? Çok sevindim canım
CANIM ultrason kağıdında gs yaziyo ya onun karşısında yaziyoMm sormayı unuttum ultrason kagidinda nerde yaziyo göremedim.ama haftasıyla uyumlu hiçbir problem yok dedi doktor.amin inşallah 10 gün sonra kalp atışı için geleceğim
Kızlar keseyi gördük doktor sıkıntı yok olabilir böyle şeyler dedi.offf ömrümden ömür gitti ama şükür kuzum iyiymiş:)
Kızlar keseyi gördük doktor sıkıntı yok olabilir böyle şeyler dedi.offf ömrümden ömür gitti ama şükür kuzum iyiymiş:)
Kontrolden geldim heyecandan elim ayağım boşaldı 2 kese görüldü 1 tanesinin kalp atışını gördük diğeri küçüktü görülmedi haftaya tekrar gideceğim güzel Allahım inşallah isteyen herkese nasip ederHadi gözünaydin ilk kontrolde ne diyecekler ne olacak ben de çok merak ediyorum
Kontrolden geldim heyecandan elim ayağım boşaldı 2 kese görüldü 1 tanesinin kalp atışını gördük diğeri küçüktü görülmedi haftaya tekrar gideceğim güzel Allahım inşallah isteyen herkese nasip ederHadi gözünaydin ilk kontrolde ne diyecekler ne olacak ben de çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?