2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aradım canım devam dediler jel de kullanıyorum yeter ki değil demekki deyip tablet de verdiler

Aradım canım devam dediler jel de kullanıyorum yeter ki değil demekki deyip tablet de verdiler
Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın ama kanama yaşayan çok fazla kişi var herkesin dusukle sonuclanmamis inşallah bizimde öyle olur .içini ferah Tut

Arkadaslar sali aksami aniden baslayan kanamayla hastaneye gittim vajinal ultrason ile kese ve kalp atisini gorduk kanamayi durdurmak icin bir gece hastanede yattirdilar serumlar igneler zor gecen bir geceydi neyse kanama kesilince eve geldik ama tuvaletten sonra halen daha peceteye kan geliyor cok korkuyorum

Kızlaaar 9.gün 29.83 11.gün 52.88 12.gün 71.02 tam istedikleri gibi artmıyo
Yaaa bence harika üşenmedim hesapladım tatlım... 9. Günden 11. Güne artışın %88 11. Günden 12. Güne artışın %67 bende sınırların içinde olduğun için sorun yok endişe etme. Sonuçta bizler elimizden geleni yaptık gerisini Allaha bıraktık. Benim doktorum tam embriyo transferi sırasında besmele çekti... yani bir yerden sonra içimizi ferah tutup dua edeceğiz

Allah senden razıı olsunnn inşallaah inşallahhh inşallaahh yaa cok dua ediyorumm allahım herkese versinn korkudan sevinemiyorumm inan

İçini ferah tut geçecek hepsi bebeğin seninle merak etme canım

Canım benim aşırı bel ağrım var ya
Dün yediğim birsey dokundu kusma ishal derken canım çıktı
Çok moralim bozuk
Bebeklere bişey oldu diye canım çok sıkkın
Çok uzgunum
Bugün şiddetli bel ağrım var sadece

Kızlar keseyi gördük doktor sıkıntı yok olabilir böyle şeyler dedi.offf ömrümden ömür gitti ama şükür kuzum iyiymiş:)
Bende keseyi görmüştüm şükür doktor bana da benzer şeyleri dedi dusukte çok fazla ağrı oluyormuş . Darısı kalp atışını inşallah kese kaç mm çıktı ? Çok sevindim canım

Bende keseyi görmüştüm şükür doktor bana da benzer şeyleri dedi dusukte çok fazla ağrı oluyormuş . Darısı kalp atışını inşallah kese kaç mm çıktı ? Çok sevindim canım
Mm sormayı unuttum ultrason kagidinda nerde yaziyo göremedim.ama haftasıyla uyumlu hiçbir problem yok dedi doktor.amin inşallah 10 gün sonra kalp atışı için geleceğim

Hadi gözünaydin ilk kontrolde ne diyecekler ne olacak ben de çok merak ediyorum
Kontrolden geldim heyecandan elim ayağım boşaldı 2 kese görüldü 1 tanesinin kalp atışını gördük diğeri küçüktü görülmedi haftaya tekrar gideceğim güzel Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder

Kontrolden geldim heyecandan elim ayağım boşaldı 2 kese görüldü 1 tanesinin kalp atışını gördük diğeri küçüktü görülmedi haftaya tekrar gideceğim güzel Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…