• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım benim aşırı bel ağrım var ya
Dün yediğim birsey dokundu kusma ishal derken canım çıktı
Çok moralim bozuk
Bebeklere bişey oldu diye canım çok sıkkın
Çok uzgunum
Bugün şiddetli bel ağrım var sadece
Bence birşey olmamıştır üzülme :)))

Canım şimdi doktoru aradım gorulmeyebilir erken daha dedi.zaten 10 gün sonra kontrole çağırdı o zaman kalp atisini da duyarız sıkıntı yok dedi :) insallah bi sorun yoktur
Yok kesesi bnde bile gozukmedi henuz ve dr hersy normal dedi dmekki normalmis :) keseyi gordn herlde hayrli olsn cnm

Kizlar herkese merhaba bugun dr.kontrolum vardi nasipse aralik 15 transfer gunum birinci kalite ucuncu gun embriyom var sadece baska yok insallah tutar hastahanede dosyamda yapilacak islem koh ıvf yaziyodu ıvf biliyorum ne oldugunuda koh duymadim icin dr. Sormayi unuttum biliyomusunuz ne anlama geliyor

Tedavimi baska hastahanede tedavimi devam ettirmek istiyorum suanki hastahaneden embriyomu verirlermi acaba bilginiz varmi kizlar

arkadaşlar mrb. bende pkoluyum bir yılı geçkin süredir bebek istiyoruz henüz olmadı malesef tüp bebek hakkında pek bi bilgim yok pkolu olup tüp bebek yaptıran varmı olumlu sonuç aldınız mı acaba

haftaya c.tesi çağırdı doktor, günler geçmiyo yaaa. sen gittin mi canım doktora gördün mü keseyi falan
Beni de 4 kasım cumartesi çağırdı canım.ben de cok sabirsizim canim bir an once gormek istiyorum tek mi cift mi :) dun bi cilginlik yaptim yine:)normal bi doktora gittim karindan bakti goremedi tabi keseyi :) daha cok kucuk görülmemesi normal dedi

Beni de 4 kasım cumartesi çağırdı canım.ben de cok sabirsizim canim bir an once gormek istiyorum tek mi cift mi :) dun bi cilginlik yaptim yine:)normal bi doktora gittim karindan bakti goremedi tabi keseyi :) daha cok kucuk görülmemesi normal dedi
doktor randevumuz da aynı günde yani :) inşallah ikimizde o gün keseyi görürüz hatta kalp atışlarını da duyarız

Back