- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.941
Kontrolden geldim heyecandan elim ayağım boşaldı 2 kese görüldü 1 tanesinin kalp atışını gördük diğeri küçüktü görülmedi haftaya tekrar gideceğim güzel Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder
Bence birşey olmamıştır üzülme :)))Canım benim aşırı bel ağrım var ya
Dün yediğim birsey dokundu kusma ishal derken canım çıktı
Çok moralim bozuk
Bebeklere bişey oldu diye canım çok sıkkın
Çok uzgunum
Bugün şiddetli bel ağrım var sadece
Çok sevindim canım sen hiç canını sıkma:))Kızlar keseyi gördük doktor sıkıntı yok olabilir böyle şeyler dedi.offf ömrümden ömür gitti ama şükür kuzum iyiymiş:)
InsallahBence birşey olmamıştır üzülme :)))
Amin canım çok saol allah kimseye o korkuyu yasatmasin.Ayy çok sevindim gözünaydın canım,Allah'ım kötü şeyler yaşatmasin bir daha
Çok teşekkür ederim canım:)Çok sevindim canım sen hiç canını sıkma:))
Yok kesesi bnde bile gozukmedi henuz ve dr hersy normal dedi dmekki normalmis :) keseyi gordn herlde hayrli olsn cnmCanım şimdi doktoru aradım gorulmeyebilir erken daha dedi.zaten 10 gün sonra kontrole çağırdı o zaman kalp atisini da duyarız sıkıntı yok dedi :) insallah bi sorun yoktur
canım seninle aynı gün transfer olmuşuz benimde 5. gün embriyosu :)Günaydın canım 5. Gun embriyosu 9 ekimde transfer oldum
Keseyi gördük şükür sıkıntı yok dedi.alttan bakıldı da görüldü.seninki neden görülmedi canım.insallah en kısa zamanda gorursunYok kesesi bnde bile gozukmedi henuz ve dr hersy normal dedi dmekki normalmis :) keseyi gordn herlde hayrli olsn cnm
Ayy insallah aynı gün dünyaya gelir bebelerimiz:) sen gittin mi canım ilk kontrolecanım seninle aynı gün transfer olmuşuz benimde 5. gün embriyosu :)
haftaya c.tesi çağırdı doktor, günler geçmiyo yaaa. sen gittin mi canım doktora gördün mü keseyi falanAyy insallah aynı gün dünyaya gelir bebelerimiz:) sen gittin mi canım ilk kontrole
Beni de 4 kasım cumartesi çağırdı canım.ben de cok sabirsizim canim bir an once gormek istiyorum tek mi cift mi :) dun bi cilginlik yaptim yine:)normal bi doktora gittim karindan bakti goremedi tabi keseyi :) daha cok kucuk görülmemesi normal dedihaftaya c.tesi çağırdı doktor, günler geçmiyo yaaa. sen gittin mi canım doktora gördün mü keseyi falan
Kese goruldu cnm ck skur sali kalp icin gitcm. Yolk kesesi gorulmedi diormKeseyi gördük şükür sıkıntı yok dedi.alttan bakıldı da görüldü.seninki neden görülmedi canım.insallah en kısa zamanda gorursun
doktor randevumuz da aynı günde yani :) inşallah ikimizde o gün keseyi görürüz hatta kalp atışlarını da duyarızBeni de 4 kasım cumartesi çağırdı canım.ben de cok sabirsizim canim bir an once gormek istiyorum tek mi cift mi :) dun bi cilginlik yaptim yine:)normal bi doktora gittim karindan bakti goremedi tabi keseyi :) daha cok kucuk görülmemesi normal dedi
doktor randevumuz da aynı günde yani :) inşallah ikimizde o gün keseyi görürüz hatta kalp atışlarını da duyarız
Himm ay ben yanlış okumuşum. Oh icimi rahatlattın bende görülmedi diye içime kurt düştü.gerci doktor gorulmeyebilir sorun yok dedi ama yine de insan bi korkuyo.belki aynı gün görürüz:)Kese goruldu cnm ck skur sali kalp icin gitcm. Yolk kesesi gorulmedi diorm
Himm ay ben yanlış okumuşum. Oh icimi rahatlattın bende görülmedi diye içime kurt düştü.gerci doktor gorulmeyebilir sorun yok dedi ama yine de insan bi korkuyo.belki aynı gün görürüz:)Kese goruldu cnm ck skur sali kalp icin gitcm. Yolk kesesi gorulmedi diorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?