- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.881
İnsallah gorursun canim yok ben transfer tarihime gore ultrasyondada oyle cikti zaten 7+4 um suan adettin 10.cu gunu baslamistim tedawiye adeti baz alsam cok buyuk cikiyor
Aslında negatifi görünce 2 gün sonra tekrar yap ilaçlara devam et dedi ama ben ilaçları bıraktım nasıl olsa negatifStres yapma canm olursun eli kulagindadir oluncada dr la konus hemen bilsin ona gore yonlendirsin seni hakkimizda hayirlisi olsun insallah
İlginc benm dr um ilaclari birak vucut kendini toparlasin adet olursun dedi ikinci testi solemedi bileAslında negatifi görünce 2 gün sonra tekrar yap ilaçlara devam et dedi ama ben ilaçları bıraktım nasıl olsa negatif
Ben googledan yaptim canim ne zaman transfer oldun sen kacinci gun embriyosuydu soyle bi bakayim seninkine benim doktorun dedigiyle ayni ciktiTransfer tarihinin 15 gün gerisine gidip orayı mi başlangıç sayiyoruz canim
Amin canım yatıyorum tuvalet harici kalkma dediler.vallahi ömrümden ömür gittiİnsallah canim insallah Allahim sana bagislasin yawrunu ayaklarini yuksege koy uzanirken dinlen Allah yardimcin olsun
rapunzelesk doktorun normal dediyse telaslanma
9 ayini kanamayla geciren ve bebekelrine kavusanlari okuduk gördük burda
Limon agacimin da soyledigi gibi o da cok korkmustu ama birsey olmadi
Allah a dua et ve bebeginin seninle olduguna inan lütfen
Amin canım saol.buraya yazmak sizlerin yorumları rahatlattı beni birazÜzme tatlı canını ve içini ferah tut... hiçbirşey olmayacak bebeğin seninle tatlım... stress yapma ne olur
Günaydın canım 5. Gun embriyosu 9 ekimde transfer oldumBen googledan yaptim canim ne zaman transfer oldun sen kacinci gun embriyosuydu soyle bi bakayim seninkine benim doktorun dedigiyle ayni cikti
Günaydın canım nasıl oldun durdu mu kanama,iyi misinAmin canım saol.buraya yazmak sizlerin yorumları rahatlattı beni biraz
CANIM keşke proluton depot iğne kendin alıp vurdursaydin.bana da doktor çok gerek yok düşeceği varsa düşer dedi ben yinede istedim bence vurdur.çünkü araştırmalara göre tüp bebekte dusuklerin bir kısmı embriyo bozukluğundan bir kısmı da progesteron eksikliğinden oluyorDoktor tedbir amaçlı yatiş verdi ama eve geldim hiçbir şey yapmadılar.hcg baktılar yükselmiş sıkıntı yok tuvalet harici kalkma dediler.aklim cikiyo korkudan.ilk kanama akışkan pembe geldi şimdi hafif kırmızı ama duruyor sanırım.tup bebek doktorum normal diyo ama içim hiç rahat değil
CANIM hangi iğneyi vurduruyorsn ? Benimde kanama oldu kırmızı renkte acile gidip iğne yaptım ertesi gün doktora gittim kese normal dedi günde iki progesteron hap yazdı bi hafta rapor yazdı.sen neden yarım kullanıyorsun ?canım anca gördüm durumun ne bilmiyorum ama ben iğne vuruluyorum haftada bir yarim ampul olarak.inşallah önemli birşey değildir canim
Günaydın canım.kanamam durmuş kahv telvesi gibi bir şeyler var.sanki yine olacak gibi geliyoGünaydın canım nasıl oldun durdu mu kanama,iyi misin
Proluton depot kullanıyorum canım haftalık.yarin vurulcam tekrar.progesteron vajinal jel kullaniyodum şimdi hap da alıyorum 100 mg 'lik. Inşallah birşey olmamıştır.suan görülmesi gerekir ama devlet hast.bizim cihazlar eski goremeyiz bilmem ne diyo. Hcg 6330 olmuş.sikinti yoktur inşallahCANIM keşke proluton depot iğne kendin alıp vurdursaydin.bana da doktor çok gerek yok düşeceği varsa düşer dedi ben yinede istedim bence vurdur.çünkü araştırmalara göre tüp bebekte dusuklerin bir kısmı embriyo bozukluğundan bir kısmı da progesteron eksikliğinden oluyor
Iğne vuruluyorsan tamam canım ben vurulmuyordum ama onu vurunca kanama kesildi çok şükür.bence bebeğin kesesi görülür canım ben 5+2de gördüm . Bugün ilgili bir kadın dogumcuya git .ben kanamanın ertesi günü gittim günde iki kez 200mg progestan hap alıyorum . Kan sulandirici yasak.Cumartesi tekrar gel dedi inşallah her şey yolundadır bende çok korkuyorum.Proluton depot kullanıyorum canım haftalık.yarin vurulcam tekrar.progesteron vajinal jel kullaniyodum şimdi hap da alıyorum 100 mg 'lik. Inşallah birşey olmamıştır.suan görülmesi gerekir ama devlet hast.bizim cihazlar eski goremeyiz bilmem ne diyo. Hcg 6330 olmuş.sikinti yoktur inşallah
Olmaz insallah. kötüyü düşünme,iyi düşün iyi olsun kuzum.allah korusun bebislerimiziGünaydın canım.kanamam durmuş kahv telvesi gibi bir şeyler var.sanki yine olacak gibi geliyo
Kan sulandirici da kullanıyorum canım.90 mg vajinal jel +100mg progesteron hap alıyorum.alttan bakalım dediler ama bi sıkıntı olmasinIğne vuruluyorsan tamam canım ben vurulmuyordum ama onu vurunca kanama kesildi çok şükür.bence bebeğin kesesi görülür canım ben 5+2de gördüm . Bugün ilgili bir kadın dogumcuya git .ben kanamanın ertesi günü gittim günde iki kez 200mg progestan hap alıyorum . Kan sulandirici yasak.Cumartesi tekrar gel dedi inşallah her şey yolundadır bende çok korkuyorum.
Amin canım çok teşekkür ederimOlmaz insallah. kötüyü düşünme,iyi düşün iyi olsun kuzum.allah korusun bebislerimizi
canım korkma allahın izniyle birşey olmaz o kırmızı dönmediği sürece benim oğlumda ben o kahverengi lekelenmeyi hatta bir gün bordoya döndü pedi doldurdu o şekilde 5-7 haftalar arası yaşadım oğlum 10 yaşında şimdiGünaydın canım.kanamam durmuş kahv telvesi gibi bir şeyler var.sanki yine olacak gibi geliyo
canım o hcg ile karından kese görünür bence korkma maşallah hcgyeProluton depot kullanıyorum canım haftalık.yarin vurulcam tekrar.progesteron vajinal jel kullaniyodum şimdi hap da alıyorum 100 mg 'lik. Inşallah birşey olmamıştır.suan görülmesi gerekir ama devlet hast.bizim cihazlar eski goremeyiz bilmem ne diyo. Hcg 6330 olmuş.sikinti yoktur inşallah
CANIM tüp bebek merkezini ara ve söyle kanamam oldu kan sulandiriciyi bırakayım mi diye çünkü bana kesinlikle kullanma dediler sen yine de sor her hasta farklıdır.vajinal progesteron daha etkili ama ben jeli kullandığım için onu ağızdan alıyorum .Kan sulandirici da kullanıyorum canım.90 mg vajinal jel +100mg progesteron hap alıyorum.alttan bakalım dediler ama bi sıkıntı olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?