- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.861
İnsallah gorursun canim yok ben transfer tarihime gore ultrasyondada oyle cikti zaten 7+4 um suan adettin 10.cu gunu baslamistim tedawiye adeti baz alsam cok buyuk cikiyorValla gorunmeyecegini bile bile gittim ama yine de korkuyo insan.merkez 4 kasima gun verdi zaten alttan bakiyomus ınsallah o zaman göreceğim diye umut ediyorum.sen de son adet tarihine göre mi 7 haftalıktın canim
Cok zor biliyorum ama sakin ol canim sag elini gobegine koy ya mubdi cek cokmu kanaman hangi renk benim 15 gun oldu bebekle alakali degildi seninde oyledir insallhKızlar acildeyim .maalesef kanamam var çok korkuyorum dua edin bana ne olurneden olur bu kanama ya anlamıyorum
Kac saat oldu ce vap yok nasılsın serum falan mi taktılar acaba kiyamam ya agrin var miKızlar acildeyim .maalesef kanamam var çok korkuyorum dua edin bana ne olurneden olur bu kanama ya anlamıyorum
Kızlar acil bakınZeyneptanemm . 7+4 haftalik bugün ilk defa peçete ye açık kırmızı kanama oldu normal mi ?? Doktoruma yazdım henüz dönmediii
Kızlar acildeyim .maalesef kanamam var çok korkuyorum dua edin bana ne olurneden olur bu kanama ya anlamıyorum
Canım yok hiçbir şey yapmadılar hatta ebe bence önemsiz birşey deyip geçiştirdi allah böylelerini bildiği gibi yapsın.onlar için önemli olmayabilir ama suan ecel terleri döktüm ben.agrim yok şükür ama çok korkuyorumKac saat oldu ce vap yok nasılsın serum falan mi taktılar acaba kiyamam ya agrin var mi
Pembeyle başladı canım yoğun değildi.insallh değildir dua etCok zor biliyorum ama sakin ol canim sag elini gobegine koy ya mubdi cek cokmu kanaman hangi renk benim 15 gun oldu bebekle alakali degildi seninde oyledir insallh
Kızlar ilaçları bırakınca kaç gün sonra adet olunuyor. Ve sol tarafıma iğne batar gibi canımı yakıyor. Çok mu ağrılı adet olacağım acaba
İnsallah canim insallah Allahim sana bagislasin yawrunu ayaklarini yuksege koy uzanirken dinlen Allah yardimcin olsunPembeyle başladı canım yoğun değildi.insallh değildir dua et
Pembeyle başladı canım yoğun değildi.insallh değildir dua et
Sağol canım3-4 gün icinde baslar kanaman
Agrili olacagini düşünme rahatlatan bitki cayi icebilirsin
Ben biraz zerdeçal tozu ekledim yiyeceklerime
karanfil cayima atmıştım
damarları açıp kanamayi baslatiyo, faydasi oldugunu düşünüyorum..
Parca parca birseyler cikabilir ilaclardan dolayi ..korkulcak birsey yok
Kasik sizisi hep var ama bi aydir bende hic gecmedi
Dayanilmayacak birsey degil
Eskiden yumurtlama gununde olan hafif sizi gibi
Belki rezerv le ilgilidir sizlerde olmayabilir
Kizlar transferim tutmadi ama yaklasik 10 gundur de adet olamadim.Bu sure cok uzuyor mu tutmayanlar ne kadar surede adet oldular.insan hic bir plan yapamiyor adet gunu gelecek die.
Kizlar ben 4.gunde bugun hasta oldum sancim siddetliye yakin parca parca kremler geliyor kanamanin siddeti ilk gune gore fazla dr uma tekrar nezmn baslariz dedim kontrole gidicem duruma gore bakacagizKızlar ilaçları bırakınca kaç gün sonra adet olunuyor. Ve sol tarafıma iğne batar gibi canımı yakıyor. Çok mu ağrılı adet olacağım acaba
Sağol canım bende inşallah olurum hemenKizlar ben 4.gunde bugun hasta oldum sancim siddetliye yakin parca parca kremler geliyor kanamanin siddeti ilk gune gore fazla dr uma tekrar nezmn baslariz dedim kontrole gidicem duruma gore bakacagiz
Merak etme canım görmezsin:)) inşallah iyi haberlerini alacağızBugün benim 8. günüm göğüslerimde ne şişlik dolgunlul hiç birşey yok arada kasıklarımda ağrı oluyor o kadar ümidimi kaybetmek istemiyorum ama cuma günü negatifi görmekten korkuyorum
Üzme tatlı canını ve içini ferah tut... hiçbirşey olmayacak bebeğin seninle tatlım... stress yapma ne olurDoktor tedbir amaçlı yatiş verdi ama eve geldim hiçbir şey yapmadılar.hcg baktılar yükselmiş sıkıntı yok tuvalet harici kalkma dediler.aklim cikiyo korkudan.ilk kanama akışkan pembe geldi şimdi hafif kırmızı ama duruyor sanırım.tup bebek doktorum normal diyo ama içim hiç rahat değil
Üzülme desemde boş biliyorum illaki bebeğin sana gelecektir. Kaçıncı günde testini yaptın belki çok erken yapmışsındır canımKizlar malesef benimde sonucum negatif sadece 5 cikti
Stres yapma canm olursun eli kulagindadir oluncada dr la konus hemen bilsin ona gore yonlendirsin seni hakkimizda hayirlisi olsun insallahSağol canım bende inşallah olurum hemen
Canim yaa üzülme nolur,vardır allah'ın bir bildiği,rabbim en güzelini nasip etsin inşallah sanaKizlar malesef benimde sonucum negatif sadece 5 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?