2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

rapunzelesk rapunzelesk doktorun normal dediyse telaslanma
9 ayini kanamayla geciren ve bebekelrine kavusanlari okuduk gördük burda
Limon agacimin da soyledigi gibi o da cok korkmustu ama birsey olmadi
Allah a dua et ve bebeginin seninle olduguna inan lütfen
:( insallh canım allahım çok zormuş o korku bana bi ömür gibi geldi .insallh bebeğim sagliklidir onu gore ne kadar artık kendi kendimi yerim

Doktor tedbir amaçlı yatiş verdi ama eve geldim hiçbir şey yapmadılar.hcg baktılar yükselmiş sıkıntı yok tuvalet harici kalkma dediler.aklim cikiyo korkudan.ilk kanama akışkan pembe geldi şimdi hafif kırmızı ama duruyor sanırım.tup bebek doktorum normal diyo ama içim hiç rahat değil:KK43:
CANIM keşke proluton depot iğne kendin alıp vurdursaydin.bana da doktor çok gerek yok düşeceği varsa düşer dedi ben yinede istedim bence vurdur.çünkü araştırmalara göre tüp bebekte dusuklerin bir kısmı embriyo bozukluğundan bir kısmı da progesteron eksikliğinden oluyor

canım anca gördüm durumun ne bilmiyorum ama ben iğne vuruluyorum haftada bir yarim ampul olarak.inşallah önemli birşey değildir canim
CANIM hangi iğneyi vurduruyorsn ? Benimde kanama oldu kırmızı renkte acile gidip iğne yaptım ertesi gün doktora gittim kese normal dedi günde iki progesteron hap yazdı bi hafta rapor yazdı.sen neden yarım kullanıyorsun ?

CANIM keşke proluton depot iğne kendin alıp vurdursaydin.bana da doktor çok gerek yok düşeceği varsa düşer dedi ben yinede istedim bence vurdur.çünkü araştırmalara göre tüp bebekte dusuklerin bir kısmı embriyo bozukluğundan bir kısmı da progesteron eksikliğinden oluyor
Proluton depot kullanıyorum canım haftalık.yarin vurulcam tekrar.progesteron vajinal jel kullaniyodum şimdi hap da alıyorum 100 mg 'lik. Inşallah birşey olmamıştır.suan görülmesi gerekir ama devlet hast.bizim cihazlar eski goremeyiz bilmem ne diyo. Hcg 6330 olmuş.sikinti yoktur inşallah

Proluton depot kullanıyorum canım haftalık.yarin vurulcam tekrar.progesteron vajinal jel kullaniyodum şimdi hap da alıyorum 100 mg 'lik. Inşallah birşey olmamıştır.suan görülmesi gerekir ama devlet hast.bizim cihazlar eski goremeyiz bilmem ne diyo. Hcg 6330 olmuş.sikinti yoktur inşallah
Iğne vuruluyorsan tamam canım ben vurulmuyordum ama onu vurunca kanama kesildi çok şükür.bence bebeğin kesesi görülür canım ben 5+2de gördüm . Bugün ilgili bir kadın dogumcuya git .ben kanamanın ertesi günü gittim günde iki kez 200mg progestan hap alıyorum . Kan sulandirici yasak.Cumartesi tekrar gel dedi inşallah her şey yolundadır bende çok korkuyorum.

Iğne vuruluyorsan tamam canım ben vurulmuyordum ama onu vurunca kanama kesildi çok şükür.bence bebeğin kesesi görülür canım ben 5+2de gördüm . Bugün ilgili bir kadın dogumcuya git .ben kanamanın ertesi günü gittim günde iki kez 200mg progestan hap alıyorum . Kan sulandirici yasak.Cumartesi tekrar gel dedi inşallah her şey yolundadır bende çok korkuyorum.
Kan sulandirici da kullanıyorum canım.90 mg vajinal jel +100mg progesteron hap alıyorum.alttan bakalım dediler ama bi sıkıntı olmasin

Günaydın canım.kanamam durmuş kahv telvesi gibi bir şeyler var.sanki yine olacak gibi geliyo :KK43:
canım korkma allahın izniyle birşey olmaz o kırmızı dönmediği sürece benim oğlumda ben o kahverengi lekelenmeyi hatta bir gün bordoya döndü pedi doldurdu o şekilde 5-7 haftalar arası yaşadım oğlum 10 yaşında şimdi
allah ömür verecekse o seninle kalacak inşallah olumlu düşün

canım o hcg ile karından kese görünür bence korkma maşallah hcgye

Kan sulandirici da kullanıyorum canım.90 mg vajinal jel +100mg progesteron hap alıyorum.alttan bakalım dediler ama bi sıkıntı olmasin
CANIM tüp bebek merkezini ara ve söyle kanamam oldu kan sulandiriciyi bırakayım mi diye çünkü bana kesinlikle kullanma dediler sen yine de sor her hasta farklıdır.vajinal progesteron daha etkili ama ben jeli kullandığım için onu ağızdan alıyorum .

Back