- 24 Ekim 2017
- 46
- 30
- 8
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.821
Gaz sancisi oluyor canim bendede olmustu bol bol su icmek onemli idrara ciktiginda atarsin en azindan sancini ama lutfen ikinip zorlamamaya calis strestende oluyor diyorlar kabizlik en sonu zatenBende 23 ünde transfer oldum gazdan ölecem nerdeyse ağrıyor ve sürekli gaz çıkarıyorum. Gaz yapacak şeyler yememeye çalışıyorum ama transfer sonrası oluyor bence...
Benim gorulmustu canim ama vajinal ultrasyonda daha hic ustten bakmadilar bana gorunmez diyeInşallah canım salı çarşamba gitmeyi düşünüyorum .gorulebilir mi acaba kesesi
Ben vajinal ultrason istemiyorum ya korkuyorum birşey olur diye. 5 hafta bitince karindan görünür sanırım umarım:) ne zaman baktirmistin senBenim gorulmustu canim ama vajinal ultrasyonda daha hic ustten bakmadilar bana gorunmez diye
Ben 5+2 de ilk gordum canim hem keseyi hem kalp atisini alttan ultrasyonda ama sonra iki gun sonra lekem oldugundan baska bi doktorda yine alttan baktilar keseyi gorduk kalp atisini goremedik en son yine alttan ultrasyonda 6+5 te gorduk kalp atisinida bebegimide cok sukurBen vajinal ultrason istemiyorum ya korkuyorum birşey olur diye. 5 hafta bitince karindan görünür sanırım umarım:) ne zaman baktirmistin sen
Bence sayı gayet güzel hiç korkma bak gör yarına hepsi kalmış olucak. Şöyle düşün birde ; ilerlemeyen yada genetikten sağlıklı gelmeyen ya tutmayacaktı yada hamile kalsan bile sonlanacaktı. Sen şuanda daha garanti ilerliyosun. Allah’a sığın duanı et bak herşey çok güzel olucak
Arkadaşlar iki ay önce 16 haftalık sebepsiz kalp durmasıyla bebeğimi kaybetmiştim ilk denememdi patoloji genetik ne araştırma varsa yapıldı ama hiçbişey bulunamamıştı dün tesadüfen işyeri Arkadaşım çalıştığım yerin üst katında radyasyon yayan Bi cihaz kullanıldığını iki katın arasında malesef koruyucu bariyer olmadığını benden sonra hamile Bi arkadaşında düşük yaptığını söyledi ben iki aydır neden diye sormaktan yorulmuşken çalıştığım yer Bi hastane ortamıyken insan canının bu kadar ucuz olması çok üzdü beni
Benimde test günüm 1 kasim hadi hayırlısı belirtin var mı benim 5. GünümTest günüm 3 kasım inşallah hayırlı haber alırım miniklerim benimledir :)))
Koruma bariyerin olmadığının yazışmaları bitince dava süreci başlatacağım keşke işimden etseler :) kadroluyum tayin alır giderim ama o alana o kadar çok hamile girip çıkıyorki vebalini Nasıl ödeyecekler acabaNasıl böylr bir şey olabilir!? Bu konuda cok ciddi yasal kısıtlamalar var bence biraz arastırıp ustune gitsen dicem ama işinden olmakta var. Yazıklar olsun
Ben 5+2 de ilk gordum canim hem keseyi hem kalp atisini alttan ultrasyonda ama sonra iki gun sonra lekem oldugundan baska bi doktorda yine alttan baktilar keseyi gorduk kalp atisini goremedik en son yine alttan ultrasyonda 6+5 te gorduk kalp atisinida bebegimide cok sukur
Aayyy çookkk üzüldüm. Çok dikkat etmek lazım insan hayatı hiç önemsenmiyor. Radyasyon cihazı olan odalar bu sebepten hastanelerde hep bodruma konur diye biliyorum. Böyle bir hatayı nasıl yapmışlarArkadaşlar iki ay önce 16 haftalık sebepsiz kalp durmasıyla bebeğimi kaybetmiştim ilk denememdi patoloji genetik ne araştırma varsa yapıldı ama hiçbişey bulunamamıştı dün tesadüfen işyeri Arkadaşım çalıştığım yerin üst katında radyasyon yayan Bi cihaz kullanıldığını iki katın arasında malesef koruyucu bariyer olmadığını benden sonra hamile Bi arkadaşında düşük yaptığını söyledi ben iki aydır neden diye sormaktan yorulmuşken çalıştığım yer Bi hastane ortamıyken insan canının bu kadar ucuz olması çok üzdü beni
Canım hemen acile git proluton despot iğne vurdur bende de olduKızlar acil bakınZeyneptanemm . 7+4 haftalik bugün ilk defa peçete ye açık kırmızı kanama oldu normal mi ?? Doktoruma yazdım henüz dönmediii
Işte bende o lekelenmeden sonra uyku uyuyamam ondan korkuyorum.cuma ıgnem var bi gidicem bakalım görünürse bi baksın karindan.Ben 5+2 de ilk gordum canim hem keseyi hem kalp atisini alttan ultrasyonda ama sonra iki gun sonra lekem oldugundan baska bi doktorda yine alttan baktilar keseyi gorduk kalp atisini goremedik en son yine alttan ultrasyonda 6+5 te gorduk kalp atisinida bebegimide cok sukur
Kız sabırsız az yerinde durValla benim iyice kafam karisti son adet tarihime gore tam 4 haftayı doldurdum bhcg 2000 lere ulaştı.bugun merkeze değil farklı bi doktora öylesine goruneyim bilgi alayim dedim.karindan ultrasonla bakti kese mese görünmedi.aldı mı beni bi korku:) merkezi aradım görünmez henüz dedi ve bana 4 kasima gun verdi kese için.normal mi sizce herkes 5. Haftada gördüm diyor
Canım bence bi an önce doktora git acile.ihmale gelmez allah korusunKızlar acil bakınZeyneptanemm . 7+4 haftalik bugün ilk defa peçete ye açık kırmızı kanama oldu normal mi ?? Doktoruma yazdım henüz dönmediii
Kız sabırsız az yerinde durbeni de heyecanlandiriyosun valla :)
Hadi gözünaydin ilk kontrolde ne diyecekler ne olacak ben de çok merak ediyorumYarına ilk kontrolün var çok heyecanliyim ilk tüp denememiz 8.gün 283 11. Gün 875 çıktı 2 hafta sonrasi kontroldu ve zaman geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?