2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Işte bende o lekelenmeden sonra uyku uyuyamam ondan korkuyorum.cuma ıgnem var bi gidicem bakalım görünürse bi baksın karindan.
Benim alttan muayaneden olmadi canim lekem baslayinca ben gittim hep alttan baktilar bende uyuyamadim kafandan neler geciyosun ama basa gelen cekiliyor yaklasik 15 gun surdu benimki sonra gitti cok sukur yani ultarsyondan olmadi doktorum bana 11 haftadan once ustten bakmadiklarini soyledi bilmiyorm sen yinede bi danis

Karindan gorunmez tabi canim alttan baksaydi gorurdu ama karindan banada dedi doktor bende sizin gibi ilk gittigimde kanamam oluyor korkuyorm bide alttan diyince kabul etmedim doktor o zaman bekleyeceksin simdi karindan hicbirsey gorulmez dedi yani kendinizi sterese sokmayin ben en son gittigimde sabahina 7 haftalik olacaktim yine alttan bakti 11 haftadan once karindan bakmiyorz diyolar

Nasip de yinede sen canim yoksa bu dusunce sana daha fazla aci cektirir malesef umursamaz merhametsizler yuzunden bazen bizler yaniyoruz ama senin icin mutlaka wardir bi hayri sen bilseydin o halde orda durmazdin ama iste malesef eger nasibinde o yawruda olsaydi Allah onu her sekilde korurdu insallah bian ewwel Rabbim kucagini doldursun ama eger sikayet edebiliyorsan biseyler yapabiliyorsan yap en azindan baskalari zarar gormesin

Valla gorunmeyecegini bile bile gittim ama yine de korkuyo insan.merkez 4 kasima gun verdi zaten alttan bakiyomus ınsallah o zaman göreceğim diye umut ediyorum.sen de son adet tarihine göre mi 7 haftalıktın canim

Benimde test günüm 1 kasim hadi hayırlısı belirtin var mı benim 5. Günüm
Benimde 3. Günüm kasıklarımda arada ufak tefek kasılmalarım oluyor. Yerleşme olduğu için diye düşünüyorum. Onun dışında zaten estrofem ve cronil jel aldığım için onların etkisiyle göğüslerimde inanılmaz dolgunluk var o kadar. Sende belirti var mı canım?

Kızlar acildeyim .maalesef kanamam var çok korkuyorum dua edin bana ne olur neden olur bu kanama ya anlamıyorum
Aayyy içini ferah tut hiç birşeycik olmaz benim bir arkadaşım 12. Haftaya kadar hep kanama yaşadı Allah'a şükür şuan 2 yaşında çok tatlı bi kızı var. Dikkat et kendine canım....

Kızlar acildeyim .maalesef kanamam var çok korkuyorum dua edin bana ne olur neden olur bu kanama ya anlamıyorum
Canim benim korkma bisey olmaz insallah.benim arkadaşım 5. Ayına girdi bu aya kadar ara ara kanamaları devam etti hep yattı bebek sağlıklı şükür onun.sen de korkma burda da bircogumuzda oldu kanama,esirgeyen Allah..hepimizin bebelerini bize bagislasin korusun rabbim

Yarına ilk kontrolün var çok heyecanliyim ilk tüp denememiz 8.gün 283 11. Gün 875 çıktı 2 hafta sonrasi kontroldu ve zaman geldi
Benimde 12.gün 750 di ikizmiş önce tek gözüktü bi hafta sonra lekelenme oldu gittim gözlük gibi 2 kese hala şoktayız hayırlısı olsun

Bugün benim 8. günüm göğüslerimde ne şişlik dolgunlul hiç birşey yok arada kasıklarımda ağrı oluyor o kadar ümidimi kaybetmek istemiyorum ama cuma günü negatifi görmekten korkuyorum

Benimde 12.gün 750 di ikizmiş önce tek gözüktü bi hafta sonra lekelenme oldu gittim gözlük gibi 2 kese hala şoktayız hayırlısı olsun

Yaa benimde 12. Gün 910 çıktı ama tek embriyo transfer edildi. Birde transferimin 18. Günü kontrole gittiğimde yolk sac bile gözükmedi cuma tekrar gideceğim

Aaaaa benimde adım yok sadece eylülde başlayanlar yazıldı galiba[/QUOTE]

Ya bende yazmamışım heralde bilgilerimi transferim olmadı die floransa17 benide ekleyin lütfen.benimde yaş 35 1. Deneme Antalya tüp bebekde 2 kasımda transfer olacak inşallah :)

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin.heryerde var böle insan hayatını hiçe sayanlar.bizim burada da devlet hastanesinde röntgen bölümünde çalışan bir tanıdığım anlattı normalde yayılan radyasyon aşağıda biriktiğinden röntgen odaları hastanelerde alt katta olmalıymış ama buradaki hastanede üst katta.yalıtımda çok iyi değilmiş.insanlar iyileşmeye çalışıyor ama nelere maruz kalıyor.çok üzüldüm kaybın için inşallah bebeğine kavuşursun ve o iş yerinden de kurtulursun

İnşallah başka anne adayları ve bebekleri de zarar görmemiştir şuan tek duam bu bizim yolumuz kolay Bi yol değil Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…