- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.841
Canim acilde kadin doğum bölümü de var hemen oraya git benceKızlar acil bakın @Zeyneptanemm . 7+4 haftalik bugün ilk defa peçete ye açık kırmızı kanama oldu normal mi ?? Doktoruma yazdım henüz dönmediii
Benim alttan muayaneden olmadi canim lekem baslayinca ben gittim hep alttan baktilar bende uyuyamadim kafandan neler geciyosun ama basa gelen cekiliyor yaklasik 15 gun surdu benimki sonra gitti cok sukur yani ultarsyondan olmadi doktorum bana 11 haftadan once ustten bakmadiklarini soyledi bilmiyorm sen yinede bi danisIşte bende o lekelenmeden sonra uyku uyuyamam ondan korkuyorum.cuma ıgnem var bi gidicem bakalım görünürse bi baksın karindan.
Karindan gorunmez tabi canim alttan baksaydi gorurdu ama karindan banada dedi doktor bende sizin gibi ilk gittigimde kanamam oluyor korkuyorm bide alttan diyince kabul etmedim doktor o zaman bekleyeceksin simdi karindan hicbirsey gorulmez dedi yani kendinizi sterese sokmayin ben en son gittigimde sabahina 7 haftalik olacaktim yine alttan bakti 11 haftadan once karindan bakmiyorz diyolarValla benim iyice kafam karisti son adet tarihime gore tam 4 haftayı doldurdum bhcg 2000 lere ulaştı.bugun merkeze değil farklı bi doktora öylesine goruneyim bilgi alayim dedim.karindan ultrasonla bakti kese mese görünmedi.aldı mı beni bi korku:) merkezi aradım görünmez henüz dedi ve bana 4 kasima gun verdi kese için.normal mi sizce herkes 5. Haftada gördüm diyor
Nasip de yinede sen canim yoksa bu dusunce sana daha fazla aci cektirir malesef umursamaz merhametsizler yuzunden bazen bizler yaniyoruz ama senin icin mutlaka wardir bi hayri sen bilseydin o halde orda durmazdin ama iste malesef eger nasibinde o yawruda olsaydi Allah onu her sekilde korurdu insallah bian ewwel Rabbim kucagini doldursun ama eger sikayet edebiliyorsan biseyler yapabiliyorsan yap en azindan baskalari zarar gormesinArkadaşlar iki ay önce 16 haftalık sebepsiz kalp durmasıyla bebeğimi kaybetmiştim ilk denememdi patoloji genetik ne araştırma varsa yapıldı ama hiçbişey bulunamamıştı dün tesadüfen işyeri Arkadaşım çalıştığım yerin üst katında radyasyon yayan Bi cihaz kullanıldığını iki katın arasında malesef koruyucu bariyer olmadığını benden sonra hamile Bi arkadaşında düşük yaptığını söyledi ben iki aydır neden diye sormaktan yorulmuşken çalıştığım yer Bi hastane ortamıyken insan canının bu kadar ucuz olması çok üzdü beni
Mutlaka yazacagimHadi gözünaydin ilk kontrolde ne diyecekler ne olacak ben de çok merak ediyorum
Mutlaka yazacagim
Karindan gorunmez tabi canim alttan baksaydi gorurdu ama karindan banada dedi doktor bende sizin gibi ilk gittigimde kanamam oluyor korkuyorm bide alttan diyince kabul etmedim doktor o zaman bekleyeceksin simdi karindan hicbirsey gorulmez dedi yani kendinizi sterese sokmayin ben en son gittigimde sabahina 7 haftalik olacaktim yine alttan bakti 11 haftadan once karindan bakmiyorz diyolar
Benimde 3. Günüm kasıklarımda arada ufak tefek kasılmalarım oluyor. Yerleşme olduğu için diye düşünüyorum. Onun dışında zaten estrofem ve cronil jel aldığım için onların etkisiyle göğüslerimde inanılmaz dolgunluk var o kadar. Sende belirti var mı canım?Benimde test günüm 1 kasim hadi hayırlısı belirtin var mı benim 5. Günüm
Aayyy içini ferah tut hiç birşeycik olmaz benim bir arkadaşım 12. Haftaya kadar hep kanama yaşadı Allah'a şükür şuan 2 yaşında çok tatlı bi kızı var. Dikkat et kendine canım....Kızlar acildeyim .maalesef kanamam var çok korkuyorum dua edin bana ne olurneden olur bu kanama ya anlamıyorum
Hadi hayırlısı kesiyi görürsün inşallahYarına ilk kontrolün var çok heyecanliyim ilk tüp denememiz 8.gün 283 11. Gün 875 çıktı 2 hafta sonrasi kontroldu ve zaman geldi
Canim benim korkma bisey olmaz insallah.benim arkadaşım 5. Ayına girdi bu aya kadar ara ara kanamaları devam etti hep yattı bebek sağlıklı şükür onun.sen de korkma burda da bircogumuzda oldu kanama,esirgeyen Allah..hepimizin bebelerini bize bagislasin korusun rabbimKızlar acildeyim .maalesef kanamam var çok korkuyorum dua edin bana ne olurneden olur bu kanama ya anlamıyorum
Benimde 12.gün 750 di ikizmiş önce tek gözüktü bi hafta sonra lekelenme oldu gittim gözlük gibi 2 kese hala şoktayız hayırlısı olsunYarına ilk kontrolün var çok heyecanliyim ilk tüp denememiz 8.gün 283 11. Gün 875 çıktı 2 hafta sonrasi kontroldu ve zaman geldi
Bugün benim 8. günüm göğüslerimde ne şişlik dolgunlul hiç birşey yok arada kasıklarımda ağrı oluyor o kadar ümidimi kaybetmek istemiyorum ama cuma günü negatifi görmekten korkuyorumBenimde 3. Günüm kasıklarımda arada ufak tefek kasılmalarım oluyor. Yerleşme olduğu için diye düşünüyorum. Onun dışında zaten estrofem ve cronil jel aldığım için onların etkisiyle göğüslerimde inanılmaz dolgunluk var o kadar. Sende belirti var mı canım?
Aaaa saka gibi ne kadar guzelBenimde 12.gün 750 di ikizmiş önce tek gözüktü bi hafta sonra lekelenme oldu gittim gözlük gibi 2 kese hala şoktayız hayırlısı olsun
Benimde 12.gün 750 di ikizmiş önce tek gözüktü bi hafta sonra lekelenme oldu gittim gözlük gibi 2 kese hala şoktayız hayırlısı olsun
Arkadaşlar iki ay önce 16 haftalık sebepsiz kalp durmasıyla bebeğimi kaybetmiştim ilk denememdi patoloji genetik ne araştırma varsa yapıldı ama hiçbişey bulunamamıştı dün tesadüfen işyeri Arkadaşım çalıştığım yerin üst katında radyasyon yayan Bi cihaz kullanıldığını iki katın arasında malesef koruyucu bariyer olmadığını benden sonra hamile Bi arkadaşında düşük yaptığını söyledi ben iki aydır neden diye sormaktan yorulmuşken çalıştığım yer Bi hastane ortamıyken insan canının bu kadar ucuz olması çok üzdü beni
İnşallah başka anne adayları ve bebekleri de zarar görmemiştir şuan tek duam bu bizim yolumuz kolay Bi yol değil Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahCanım çok üzüldümAllah sabır versin.heryerde var böle insan hayatını hiçe sayanlar.bizim burada da devlet hastanesinde röntgen bölümünde çalışan bir tanıdığım anlattı normalde yayılan radyasyon aşağıda biriktiğinden röntgen odaları hastanelerde alt katta olmalıymış ama buradaki hastanede üst katta.yalıtımda çok iyi değilmiş.insanlar iyileşmeye çalışıyor ama nelere maruz kalıyor.çok üzüldüm kaybın için inşallah bebeğine kavuşursun ve o iş yerinden de kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?