• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bu esin icin iyi
Ginseng sperm sayisini artiriyor
Eşine yedir bunu
Sen internetten egricayir in al bence
Canm eşim için sordum ona faydası olmaz,onun için farklı bişey var dedi.Acaba bilmiyorum ki eşimin yemesine gerek var mı? Hani onda sıkıntı var mı bilmiyorum ama gecen tedavimde benden 32 yumurta toplandı 14 ü olgun çıktı.6si döllendi.Embriyoların ikinci günü birinin gelişimi durdu.Yane neden bukadar düştü anlamadım.

Kızlar ben bişey yaptım. Bugün 9. Gün ama ben sabah idrar testi yaptım hayalet gibi 2. Çizgi çıktı. Geçen ay kimyasal düşük yaptığımda da bunun gibi çok açık renkte olmuştu. O zaman hcg baktirmistim 10 çıkmıştı. Acaba bugün kan versem mi hem pazartesi 12. Gün baktırdığımda artmış mi onu anlayabilirim. Ne dersiniz. Fikirleriniz benim için degerli

Dua edin lutfen bu sefer hamile kalabileyim
Canim gecen ayki kimyasal gebeliğin tedaviylemi oldu yoksa normal yollami. Bende gecen ay kimyasal yasamistim ama hala adet olamadim tedaviye baslamak icin adet olmayi bekliyorum 1 hafta gecti ama

Denizli ozel saglik canim
ne diyim canım allah yardımcın olsun rabim inşallah emeklerinin karşılığını verir canım bana 3 tüp bebek maliyeti 55-60 bin arası testi ilacı genetiği erası cd56 git geller çok zor bakalım 4 deneme için ne kadar olacak dondurulmuşum var 2 tane ama bakalım ekstre bu sever hangi tahliler filimler istenecek süprizlere gebe bir tedavi olacak :)

Hayırlı olsun inşşh hamilesin sanırım... ne kadarda aynı şeyleri yaşamışız seninle bende geçen yıl aralık ayında ilk tüp bebek tedavimde olumlu sonuç almıştım 5 embriyomdan 2si transfer edilmişti tek hamilelik oluştu fakat 23.haftamda 1 haziranda rahiö ağzı yetmeZliğindrn erken Doğumla oğlumu kaybettim 20 eylül son adet tarihim maalesef dondorulmuşum olmadığı için tekrar iğneler derken bugün opu oldu ve 3 yumurtam için hayırlı haber bekliyorum inişh sonucumda senin gibi güzel olur allh sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
İkinizde çok zor şeyler yasamissiniz.Nasıl dayandiniz bilmiyorum.Bu sefer tedbirlisiniz Allahım yardimciniz olsun

2 gün sonra 11. Gün oluyor ya 12.gun vereyim diyorum. Yine de az çok anlarız artıştan dimi

2. Gun embriyosu icin iyi gibi degerin daha cok erken cunku
Doktorun ne dedi
3 gun sonra yaptir ama bu arada sıkıntı yapip moralini bozacak seyler okuma
Hersey güzel olacak diye düşün

ne diyim canım allah yardımcın olsun rabim inşallah emeklerinin karşılığını verir canım bana 3 tüp bebek maliyeti 55-60 bin arası testi ilacı genetiği erası cd56 git geller çok zor bakalım 4 deneme için ne kadar olacak dondurulmuşum var 2 tane ama bakalım ekstre bu sever hangi tahliler filimler istenecek süprizlere gebe bir tedavi olacak :)
Hayirlisi kuzucum inan bugun bizde mikroteseye gerek kalmayinca fiyat oymus buymus gozum gormedi tek olsunda isterse elimdeki son para bile gitsin hersey evlat icin rabbim sizede en kisa surede nasip etsin insallah maddi manevi bu surec yorucu

Kizlar hadi sizi biraz güldüreyim bugun opudan aglayarak cikmisim baya kendime gelememisim esim surekli elimi tutup sakinlestiriyomus bitti gecti diye sonra aglamam kesilmiş eşime demisim ya ben aksama yemek yapmadim valla evde yemek ne yicez ki filan baslamisim soylenmeye:olamaz:esimde tamam hayatim simdi onu dusunme dinlen ben hallederim diyomus yok ya olmaz yemeksiz nasil yapmadim ben diyomusum eşimde simdi aklina geldi güluyoz yemek dedin kaldin diyo:KK48:

Kizlar hadi sizi biraz güldüreyim bugun opudan aglayarak cikmisim baya kendime gelememisim esim surekli elimi tutup sakinlestiriyomus bitti gecti diye sonra aglamam kesilmiş eşime demisim ya ben aksama yemek yapmadim valla evde yemek ne yicez ki filan baslamisim soylenmeye:olamaz:esimde tamam hayatim simdi onu dusunme dinlen ben hallederim diyomus yok ya olmaz yemeksiz nasil yapmadim ben diyomusum eşimde simdi aklina geldi güluyoz yemek dedin kaldin diyo:KK48:
Ya şu narkoz kafasına bayılıyorum çok komik oluyoruz ya. Geçen bir arkadaşta 5 tane sigara içicem diyerek uyanmış ahhahaha acaba ben ne dicem :D

Kızlar merakla bekliyorsunuz biliyorum bende öyle ama daha çıkmadı 16.30 da verdim 6 da çıkar dediler gittik makina bozukmuş işlem yapılmamış hala bekliyoruz şansıma bahtıma diyorum hayırlısıyla sonuca ulaşsam rahatlıcam.şimdi evime döndüm eşim çıktı dışarı o alıp gelcek sonucu

5 tane Sigora demişim dilim bile donmezken:oha: pazartesi transfer var allah yardımcımız olsun,hepimizin
AY Sendin dimi arkadaşım çok güldüm ya hakkını helal et vall :) normalde sigara kullanıyor musun peki :))) rabbim mucizene kvuştursun inşallah canım

Allah iyiliğini versin eşime de okudum çok güldük canım ya :-):-) bende benim bayilttinkz ama ben rüya bile gördüm demisim hemşire ne çıkınca da eşime demisim ama öyle birşey görmedim tabikide nereden uydurmuşum bilmem biraz dalga gecmislerdi kendime gelince:-):-)normalde ben narkozca sapıtmam ama bunda ucmusum

Kızlar transferim oldu. :rapci:İşlem çok basitmiş ama yaa o kadar idrara sıkıştırdılar beni sormayın.. bi girdim sıkışığım diye tüm ekip toplanmış baktılar Rahim kıvrık bu şekilde işlem yapamam git biraz daha su iç dedi doktor. Totalde 2,5 litre suyu içtim öyle girdim işleme :KK57:bi de mesaneme baskı oldu işlem boyunca ekrandan izlemek için .aman Allahımmm geçmedi o dakikalar:))) 5 dk gibi sürede çok şükür oldu bitti. Sonrasında 2,5 saat yattım hastanede. 12 gün beklemede sıra:kahve::KK9:

Bende hiç yok cnm akıntı progestan iğne bende kullanıyorum sabah akşam mosmor yaptı yağ bezelerı oluştu hep
Merhaba, canım bende progestan iğne kullanıyorum. Kalçalarımdan oturamaz oldum. Ama bir çözüm buldum, ağrılarım azalıyor. Sende dene, hani ilaçların yanında buz kasetleri veriyorlar yaa. İşte onlardan kalçama koydum, hem buz gibi canını yakmıyor. Uzun uzun koyabilirsin, içindeki buz eriyene kadar her iki kalçanada koy. Sertlikler ve ağrım gitti. Her iğne vurulduktan sonra ağrım tekrar başlıyor, sıksık uyguluyorum. İyiyim artık, tavsiye ederim.

Back