• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

benim 8. günüm yarın sabah kan tahlilim yapılacak.... nefes alamıyorum resmen .... bi taraftan kendimi bu kadar strese soktuğum için kızıyorum bir taraftan 2 yılın hasreti var :confused:
arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız kaçıncı gün embriyosu

canım benım opu 12. günde olmuştu 3 günde rapor yazdı hastane ... sen yine 20 gün rapor almaya çalış dinlenme falanda olsun
YOK CANIM YA 20 ÇOK BEN OPUDAN BİR GÜN SONRA İŞE DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. BİZİM ÖZEL SEKTÖR YA SIKINTILI BİRAZ:(

Kizlar ben 14 gun igne kullandim puregon menegon 5. Gunden sonra orgalutran ve en son 3 catlatma ignesi raporsuz 2485 tl tuttu normalde 3 bini geciyodu tanidik yerden aldik baya farketti. 5500 tl tup bebek parasi ne kadar embiriyo olusursa olussun 1000 tl dondurma pgt ye kac embiriyo giderde gitsin tek fiyat 2700 euro +kdv
Biz talesemi tasiyici oldugumuz icin tek gen incelenecek o yuzden fiyat sabit 2700 euro normalde 1. Veya 2. sebebi bilinmeyen negatif tup bebek sonuclarinda doktor genetige gitsin derde embiriyo basina 1750-2000 tl civariymis

yuh bu nasıl embriyo genetik fiyatı dedikleri bana tuhaf geldi kaç embriyo giderse gitsin 2,700 euro hem o parayı ödeyeceksen neden sadece telesami araştırılıyor çok tuhaf geldi canım gerçekten ben pgt 4 emriyo gönderdim 700 dolar dı 4 tane gönderdim ve 30-40 yakın genetik tarama yapılıyor şükür 3 tane temiz geldi bir tanesinde kanser geni bulunduğu söylendi

Merhaba kızlar ben geçen sene aralık ayında tüp bebek yaptırmıştım.toplamda 6 tane 5. Gün embriyom olmuştu.2 tanesi transfer edildi.4 tanesi donduruldu. Transfer edilen 2 embriyomdan bir tanesi de bölünmüş ve ücüzlerime hamile kalmıstım.fakat rahim ağzı yetmezliğinden dolayı nisan ayında 18 haftalıkken erken doğumla bebeklerimi kaybettim.zor zamanlardı rabbim kimseye yaşatmasın.ama atlattım sayılır.kendimi hazır hissettim ve daha fazla beklemek istemedim .4 eylül de adet oldum ve pazartesi günü yani 18 inde dondurulmuslarimla transfer oldum . 2 adet embriyo transfer edildi. İnsallah rabbim isteyen herkese saglikla kucaklayacagı bebekler nasip etsin . test icin heyecan yasıyorum sizlerinde heyecanına ortak olmak istedim :)
Hayırlı olsun inşşh hamilesin sanırım... ne kadarda aynı şeyleri yaşamışız seninle bende geçen yıl aralık ayında ilk tüp bebek tedavimde olumlu sonuç almıştım 5 embriyomdan 2si transfer edilmişti tek hamilelik oluştu fakat 23.haftamda 1 haziranda rahiö ağzı yetmeZliğindrn erken Doğumla oğlumu kaybettim 20 eylül son adet tarihim maalesef dondorulmuşum olmadığı için tekrar iğneler derken bugün opu oldu ve 3 yumurtam için hayırlı haber bekliyorum inişh sonucumda senin gibi güzel olur allh sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Kizlar ben 14 gun igne kullandim puregon menegon 5. Gunden sonra orgalutran ve en son 3 catlatma ignesi raporsuz 2485 tl tuttu normalde 3 bini geciyodu tanidik yerden aldik baya farketti. 5500 tl tup bebek parasi ne kadar embiriyo olusursa olussun 1000 tl dondurma pgt ye kac embiriyo giderde gitsin tek fiyat 2700 euro +kdv
Biz talesemi tasiyici oldugumuz icin tek gen incelenecek o yuzden fiyat sabit 2700 euro normalde 1. Veya 2. sebebi bilinmeyen negatif tup bebek sonuclarinda doktor genetige gitsin derde embiriyo basina 1750-2000 tl civariymis

sen nerde tedavi oluyorsun canım

çok güzel yaaa. benim amh:1,40 sağ tüpümde de hidrosalpenks var ama rapor çıkmıyor. sigorta prim günümüz tutmuyor yaş küçük olunca daha:KK43: birde 3 yıl evlilik şartı falan arıyolar o da yok
Amh düşüklüğünde sadece sigorta ptim gün sayısına bakıldı

Benim ilaçlarım
Menepur
citrotide
ovitrelle
prednol
coraspirin
2kutu rahim jeli
tetradox tu
2600e falan dayandı
150ilk muayne 250kan testleri
1300 sperm çipi
6bin de tüp bebekti...

yuh bu nasıl embriyo genetik fiyatı dedikleri bana tuhaf geldi kaç embriyo giderse gitsin 2,700 euro hem o parayı ödeyeceksen neden sadece telesami araştırılıyor çok tuhaf geldi canım gerçekten ben pgt 4 emriyo gönderdim 700 dolar dı 4 tane gönderdim ve 30-40 yakın genetik tarama yapılıyor şükür 3 tane temiz geldi bir tanesinde kanser geni bulunduğu söylendi
Valla bu isleri aklim almiyo bi ogle bi boyle diyolar tek fiyat pahali insallah cok dollenirde oraya cok gider bu kadar masrafa deger ordan ne kadar saglam gelcegi supheli ne kadar cok o kadar sans

Hayırlı olsun inşşh hamilesin sanırım... ne kadarda aynı şeyleri yaşamışız seninle bende geçen yıl aralık ayında ilk tüp bebek tedavimde olumlu sonuç almıştım 5 embriyomdan 2si transfer edilmişti tek hamilelik oluştu fakat 23.haftamda 1 haziranda rahiö ağzı yetmeZliğindrn erken Doğumla oğlumu kaybettim 20 eylül son adet tarihim maalesef dondorulmuşum olmadığı için tekrar iğneler derken bugün opu oldu ve 3 yumurtam için hayırlı haber bekliyorum inişh sonucumda senin gibi güzel olur allh sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın inş . Evet şimdi hamileyim ve su an tek bebek fakat doktorum tek bebek olmasına rağmen 12-14 hafta arasında dikiş aticaz dedi . Senin doktorun ne diyor cnm bu duruma .zaten dikişsiz cesaret edemiyorum çünkü bir anda açılmıştı benim . Inş sende tedavinden hamile kalırsın ve bu sefer sağlıkla kucaklarız inş

Geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın inş . Evet şimdi hamileyim ve su an tek bebek fakat doktorum tek bebek olmasına rağmen 12-14 hafta arasında dikiş aticaz dedi . Senin doktorun ne diyor cnm bu duruma .zaten dikişsiz cesaret edemiyorum çünkü bir anda açılmıştı benim . Inş sende tedavinden hamile kalırsın ve bu sefer sağlıkla kucaklarız inş
Benim doktorumda aynı şeyi söylüyor her ihtimale karşı önlem amaçlı 12-14 haftalar arası dikiş atılacak, bende senin gibi düşünüyorum gerek Yok deseler bile attıracağım benimki bir anda açılmıştı hiç ağrı hissetmedim kanamam olunca doktora gidince Doğum başladığını öğrendik ama bu konuda ümitliyim dikiş %90 işe yarıyormuş , bir hamile kalabilirsem :( bu sefer 3 yumurtam oldu 5.güne gider mi bilmiyorum dua et Canım lütfen bana hamilelerin duası kabul olur

Benim doktorumda aynı şeyi söylüyor her ihtimale karşı önlem amaçlı 12-14 haftalar arası dikiş atılacak, bende senin gibi düşünüyorum gerek Yok deseler bile attıracağım benimki bir anda açılmıştı hiç ağrı hissetmedim kanamam olunca doktora gidince Doğum başladığını öğrendik ama bu konuda ümitliyim dikiş %90 işe yarıyormuş , bir hamile kalabilirsem :KK43: bu sefer 3 yumurtam oldu 5.güne gider mi bilmiyorum dua et Canım lütfen bana hamilelerin duası kabul olur
Aynı olmuş benim de hiç sancım olmadı ve kanama ile gidince öğrendim.bütün dünyam başıma yıkılmıştı .rabbim bidaha göstermesin. Evet bende çok ümitliyim cnm dikişten.dedigin gibi başarı oranı yüksek . Inşallah sende hamile kalırsın bu kez sağlıkla kucaklarız . tüm dualarım seninle. Gelişmeler den mutlaka haberdar et

Denizli ozel saglik canim
Esime sordum simdide tek talesemi mi incelenecek diye hayir yanlis anlamisin dedi incelemede zaten 30-40 hastaliga bakiliyomus ama bizde talesemi belli oldugundan +1 gen fazla arastiriliyormus tek sabit fiyatmis biz zaten 8 uzeri dollenirse 7 filan gondermeyi dusunuyoduk oda
Esime sordum simdide tek talesemi mi incelenecek diye hayir yanlis anlamisin dedi incelemede zaten 30-40 hastaliga bakiliyomus ama bizde talesemi belli oldugundan +1 gen fazla arastiriliyormus tek sabit fiyatmis biz zaten 8 uzeri dollenirse 7 filan gondermeyi dusunuyoduk oda da masrafli olacakti bu da uygun geldi seninki 4 embiriyo 2800 filan gayet uygunmus burda 2 embiriyo fiyati sen ne zman nerde yaptirdin canim

Aynı olmuş benim de hiç sancım olmadı ve kanama ile gidince öğrendim.bütün dünyam başıma yıkılmıştı .rabbim bidaha göstermesin. Evet bende çok ümitliyim cnm dikişten.dedigin gibi başarı oranı yüksek . Inşallah sende hamile kalırsın bu kez sağlıkla kucaklarız . tüm dualarım seninle. Gelişmeler den mutlaka haberdar et
Aminn Canım teşekkür ederim çok.. sağlıkla kal sen bebeğine bebeğin sana iyi baksın inşşh :)

Back