2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

2 gün sonra 11. Gün oluyor ya 12.gun vereyim diyorum. Yine de az çok anlarız artıştan dimi
tabi anlaşılabilir . toplam gün sayısının en az 14-15 olmasını istoyor hastaneler canım

yani

2. gün transeri ise 12. 13. güm

5. gün transferi ise 9. 10. gün

ama tekrarla 2 gün sonra sen için rahat eder

Hahhaha beni gozardi edmeessin ben topik anasiyim:))

Kızlar sonucum çıktı 2.gün embriyosu 9.gün tahlili 11.38 sizce normal mi bu yoksa düşük mu. 9.gün kan tahlili yaptıran arkadaşlarim yorumlarınızı bekliyorum
canım erken yapmışsın kan testi ve idrar testini inşallah katlanarak artar değerin inşallah

Kızlar sonucum çıktı 2.gün embriyosu 9.gün tahlili 11.38 sizce normal mi bu yoksa düşük mu. 9.gün kan tahlili yaptıran arkadaşlarim yorumlarınızı bekliyorum

canım erken yapmissin zaten hem yükselmesi de önemli Allahın izniyle yükselir inşallah stres yapma simdi olumlu düşün

Kizlar ben 14 gun igne kullandim puregon menegon 5. Gunden sonra orgalutran ve en son 3 catlatma ignesi raporsuz 2485 tl tuttu normalde 3 bini geciyodu tanidik yerden aldik baya farketti. 5500 tl tup bebek parasi ne kadar embiriyo olusursa olussun 1000 tl dondurma pgt ye kac embiriyo giderde gitsin tek fiyat 2700 euro +kdv
Biz talesemi tasiyici oldugumuz icin tek gen incelenecek o yuzden fiyat sabit 2700 euro normalde 1. Veya 2. sebebi bilinmeyen negatif tup bebek sonuclarinda doktor genetige gitsin derde embiriyo basina 1750-2000 tl civariymis

Son düzenleme:
Haklisin Ayyy çok sagol canım benim

Ben de 1. Aşılama yaptım bugün 1 hafta oldu haftaya cuma öğreneceğiz hayırlısı ama göğüs ağrısı en başından beri vardı ve arada batmalar oluyor onun dışında hiç bi belirti yok
Hayirlisi artık çok rahatım ne umutluyum ne umutsuzum karmakarışık duygular işte. Hiç bu kadar rahat olacağımı düşünememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…