- 25 Şubat 2016
- 5.983
- 10.131
- 248
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.661
allah razı olsun arkadaşım bende seni ve tüm arkadaşlarımı her namazımda her duamda anıyorum. yolumuz çok güzel bir yol. inşallah olacak en kısa süredeinş canım sana bol bol dua edıyrum Rabbim tez vakıtte nasip etsin inş
canım bu arada senin opu kaçıncı gün olmuştu? ben şehir dışından gelcem ya rapor alcam kaç gün sürdü yaniinş canım sana bol bol dua edıyrum Rabbim tez vakıtte nasip etsin inş
Evet cnm unv haatanesiüniversite hastanesinden mi ilerliyor süreciniz canım. rapor mu çıkacak rabbim hayırlı etsin inşallah tedavinizi
sonra geçiyordur inşallah bende onun için dedim pazartesiye kadar beklim olmadı pazartesi ir norolojiye giderim ay bide çalışıyom pc de iyice mahveti
tabi anlaşılabilir . toplam gün sayısının en az 14-15 olmasını istoyor hastaneler canım2 gün sonra 11. Gün oluyor ya 12.gun vereyim diyorum. Yine de az çok anlarız artıştan dimi
floransa17
Bende kaçgündür diyorumki negatiften beri hiç sesi çıkmıyor ne yaptıbukız???
Meğerse yanlışlıkla senin mesajlarını gözardı et yapmışım hayallahh tesadüfen farkettim
Nasılsın iyimisin?
canım erken yapmışsın kan testi ve idrar testini inşallah katlanarak artar değerin inşallahKızlar sonucum çıktı 2.gün embriyosu 9.gün tahlili 11.38 sizce normal mi bu yoksa düşük mu. 9.gün kan tahlili yaptıran arkadaşlarim yorumlarınızı bekliyorum
sonuç çıktımı canım eşininMorfoloji kaç olması gerek canim.bas anomalisi vs.de önemli degilmi uff hiç anlamiyrm bu isten
indirdiğim programa gore 4+6 günlük gösteriyor bugün pazartesi 5+2olurumCanim 5 haFTA bitmiş 6.haftaya girmis olursan kalbinide duyabilirsiniz canım yani bildiğim kadarı ile .. suan hesaplamana göre kaç haftalik senin ?
Kızlar sonucum çıktı 2.gün embriyosu 9.gün tahlili 11.38 sizce normal mi bu yoksa düşük mu. 9.gün kan tahlili yaptıran arkadaşlarim yorumlarınızı bekliyorum
Haklisin Ayyy çok sagol canım benimcanım normal yollarla gebelık için morfolojinin en az %4 olması gerekır ama bu oran erkeğin sperm sayısına göre değişir tıbbı olarak bir erkekte normal yollarla çocuk sahıbı olması için en az 40.000.000 sperm olması gerekır bununda %50 hareketlı ve %4 morfoloji olarak iyi olması gerekır.... ama mesala erkegın sperm sayısı 200.000.000 ... sperm sayısı fazla olduğu için bu kişinin %25 hareketlılık %2 morfolojide tıbben normal kabul edilir...
ama biz tüp bebek yaptırdığımız için bunların fazla önemi yok en sağlıklı spermı bulup zaten döllenme oluyor... morfoloji %0 da olsa sağlıklı sperm labaratuvar ortamında bulunuyor
canım benım opu 12. günde olmuştu 3 günde rapor yazdı hastane ... sen yine 20 gün rapor almaya çalış dinlenme falanda olsuncanım bu arada senin opu kaçıncı gün olmuştu? ben şehir dışından gelcem ya rapor alcam kaç gün sürdü yani
Cıktı canım gayet güzel dedi dr.sukur 3 ay takılın dedisonuç çıktımı canım eşinin
ooo süper çok sevindim gözünüz aydın artık sabahlar olmasın :))))Cıktı canım gayet güzel dedi dr.sukur 3 ay takılın dedi
Sagolasin canım benim .aynen sabahlar olmasinooo süper çok sevindim gözünüz aydın artık sabahlar olmasın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?