2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tüp bebek olayı bastan sona sabir isi doktoruna güven en uygun zamanda başlayacaktır.ilk rapor çıkarırken benimde çok zorlamislardi sonrakinde kolay olmuştu. İkinciye gerek kalmadan yavruna kavusursun inşallah. Sabret dua et doktoruna guven

Canım bu takvimi nasıl yaptın bende baktım ama nerden nsl yapılıyor bulamadım

Evet cnm neden önde oluyor biliyormusun mesela ben normalde 30 günde adet oluyorum tam 15. Günde yumurtluyorum. Ama mesela bana adetin tam 15. Günü yani yumurtlama günümde 5 günlük gelismis embriyo koyuldu.yani 5 gün önde olması bence normal . Bugün benim 4+4 cnm dün doktora gittiğimde 4+3 dü

Maşallah cnm inş hepsi sağlıklı gelsin sana da sımsıkı tutunsun

Üçüncü tedavim arkadaşlar inşallah bu sefer olur dua edin nokur ikisini ankarada yaptım üçüncüde İstanbulda beş emriyom üçüncü gün donduruldu çok yıprandım anlıcanız
İçini ferah tut herşeyin en hayırlısı. Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah güzel sonuçlar alalım

ne zaman göreceğimi bilmiyorum ki canım cumartesi kan tekrarlanacak. bakalım ne diyecek doktor tahminimce haftaya cuma ya da cumartesi kese görünür

Anladım canım şimdi . benim 14.gününde ultrasona baktı belki de çok erken gittim o yüzden çok yeni oluşmuş dedi senin transferib kaçıncı günüydü ultrasonda baktığında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…