- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.521
Merhaba canım. Benim taze transfer oldu 3. Gün. O 3 günde kontrolüm olmadı. Embriyolog gün gün arayıp gelişimi bildirdi. Opudan önce rahim kalınlığına bakılmıştı ama hiç bilmiyorum kaçtı. Onun için ayrıca ilaç verilmedi bana, demekki normalmiş.Kizlar benim birkac sorum var :
Kimlere taze embriyo transfer edildi? Yani rahim dinlendirme her doktor yapiyor mu? Düşüncelerinizi öğrenmek isterim
Yumurta toplama ile transfer arasindaki 5 günde doktorunuz sizi kontrole cagirdi mi? Kendi Rahim kalinligini burda herkesin bildigini görüyorum. Ben bilmiyorum, opu ve tranfer arasi rahim kalinligima bakilmadi. Normal mi?
Sağol canım. Cumanın hayrına inşallah her şey güzel gider bugünü bekleyen herkes için..İşlemden sonra tecrübeli arkadaşlarımızın tavsiyelerine çok ihtiyacımız olacak sanırım:))sell-in ve Ucurtma avcisi 86
Transferiniz bu güzel cuma gününde hayirli sonuclar olsun insallah
Transfer sonrasi bol su icin ve ağır islere kalkismayin :) dinlenin
Sağol canım. Cumanın hayrına inşallah her şey güzel gider bugünü bekleyen herkes için..İşlemden sonra tecrübeli arkadaşlarımızın tavsiyelerine çok ihtiyacımız olacak sanırım:))sell-in ve Ucurtma avcisi 86
Transferiniz bu güzel cuma gününde hayirli sonuclar olsun insallah
Transfer sonrasi bol su icin ve ağır islere kalkismayin :) dinlenin
Yazdım buraya diye hatırlıyorum canım 8 yumurta toplandı ama 2. Güne 6 kaldı. 6 sından 3 ü geride ilerliyoruz diye haber geldi dün. Atlayıp geldik gece Mersin’e. Çok dua ettim bu yolların dönüşü bebişimizle olur inşallah diye:) hayırlısı. Dikkat ederim dediklerine. Çok sıkışık olmadan sıkışık girmeyi düşünüyorum dediğin gibi sonrası kötü olur diye:))bakalım yolunda gider umarım her şey.Aaa dün aradıklarını söylememiştin. Hadi hayırlısı olsunn. Canım evden su içmeye başla yanına da 1.5 lt su al iç diyorlar ama o kadar abartma. Sıkışacak kadar iç. Sen bilirsin ne kadarla sıkışacağını. Sonrası çok kötü oluyor:))) hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Tabi canim 5. Gun embriyosu bugun 9. Gununse ver gitsin 12. Günde de bakarsin
Çok teşekkürler canım darısı sizlerin aşına.canım benden yumurta perşembe toplanıp cumartesi transfer yapılmıştı.kaçıncı gün oluyor 2 mi 3 mü bilemiyorum.mikroçip yöntemiyle oldu.canım çok sevindim gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah değerin kat ve katlansın sağlıkla inşallah
canım kaçıncı gün embriyosu idi transferin
cnm üzülme benımde ilk denemem negatif oldu kasımda 2. başlıyacagım inş... benımde 10 tane blast embriyom var ... inş bu sefer tutar Rabbim nasip eder inş[/QUOTE. İnşallah canım Rabbim sağlık sıhhatli bebişler nasip etsin. Herşey gönlünce olur inşallah
12.gündü canım.perşembe toplanan yumurtaya mikroçip uygulanıp cumartesi transfer edilmişti.alkah bu yoldaki tüp isteyenlere nasip etsin.Bugün kaçıncı günün bide kaç embriyo transfer edilmişti
Bizde aynı gün idrar testi yaparız baksana acı renk De olsa ikinci çizgi çıkmış
12.gündü canım.Canım hayırlı olsun inşallah benimde böyleydi 9. Gün yarın kan vericem hakkımda hayırlısı sen kaçıncı gün yaptın
Sen nerde tedavi oluyorsun canim.dr.ile konustunmu hicKizlar benim birkac sorum var :
Kimlere taze embriyo transfer edildi? Yani rahim dinlendirme her doktor yapiyor mu? Düşüncelerinizi öğrenmek isterim
Yumurta toplama ile transfer arasindaki 5 günde doktorunuz sizi kontrole cagirdi mi? Kendi Rahim kalinligini burda herkesin bildigini görüyorum. Ben bilmiyorum, opu ve tranfer arasi rahim kalinligima bakilmadi. Normal mi?
Canım nasıl gidiyor hamislik dr.kontrolun ne zamantransfer olacak arkadaşlara bol şans
Allah yardımcı olsun inşallah
Hayırlı cumalar canım şimdi çıktım hastaneden pazartesi opu var Allâh izin verirse. Birsuru iğne verdi yine. Herşey güzel şimdilik. Ama özlem hemşire yumurtalarin boş çıkmazsa perşembe transferin olur dedi. İçim bi tuhaf oldu o öyle deyince. Sen nasilsincanım sen napıosun ne aşamadasın haberleri söyle bakalım
canım onu herkese söylüyor.Hayırlı cumalar canım şimdi çıktım hastaneden pazartesi opu var Allâh izin verirse. Birsuru iğne verdi yine. Herşey güzel şimdilik. Ama özlem hemşire yumurtalarin boş çıkmazsa perşembe transferin olur dedi. İçim bi tuhaf oldu o öyle deyince. Sen nasilsin
Aminnnn cnm çok sağol.ne güzel bir duaKeseni görmüşsün canım maşallah sağlıkla sıhhatli kolay hamilelik geçer inşallah şimdi kalp atışları inşallah
Sago l Canım benim darısı sana ve tüm hamislere ve hamiş kalmk isteyenlere inşcanım keseyi görmüşün hayırlı olsun gözün ayddııınnn çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?