• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

aaa çabık gelmiş senin kırmızılar benim hala yok canım

ne iğnesi canım vuruluyorsun
Ay bende anlamadim doktor saat gibi biliyor kiz bunyemi. 5 yada 6 gun dedi. 5. Gun oldum. Daha oncede reglimden once gitmistim. Reglin ikinci gunu baslanan bi ilac vardi. O bana dediki su gun alacaksin ilacini. Hakketten o ilaci icmeden bir gun once regl oldum. Lucrin canim ne icin nedir bilmiyorum ama 5 inde vurdur demisti. Asil ilac trafigim 15 inde basliyor. Gelir seninde stres yada bekleyincede olmuyor galiba.

Bugüne kadar sanırım milyon tane test yaptım hiç çift çizgi nasip olmadı adetim 40 . Gün geldiği günler vardı stres ten öyle bişey ki canım acaba duygusu ile gidip eczaneden test alırdım testi yapmak için lavaboya gittiğimde kırmızıları görürdüm öyle anlar yaşadım ki hep hayırlısı dedim içinden bi his heyecandan ölüyorken bi his sakin ol diyor bugüne kadar sabrettim tevekkül ettim artık hayırlısı ama şuan dayanamıcam gibi gidip alıyorum yâ bi test
o sakin ol diyen sana tutunmaya çalışan bebeğin bence :)
sakin ol anne demek istiyor diyemiyor ama hissettiriyor

Ay bende anlamadim doktor saat gibi biliyor kiz bunyemi. 5 yada 6 gun dedi. 5. Gun oldum. Daha oncede reglimden once gitmistim. Reglin ikinci gunu baslanan bi ilac vardi. O bana dediki su gun alacaksin ilacini. Hakketten o ilaci icmeden bir gun once regl oldum. Lucrin canim ne icin nedir bilmiyorum ama 5 inde vurdur demisti. Asil ilac trafigim 15 inde basliyor. Gelir seninde stres yada bekleyincede olmuyor galiba.
Lucrini kendinde vurabilirsin canım en az 16 17 gün vuruluyor çünkü hergün hergün dışarı cikmaktansa sen bilirsin tabi
Sanirim o iğne rahimi hazırlıyor transfere hazırlık
15inden sonra günler geçmez sana :)) insan bi an once gidip bebeğini almak istiyor
Beni 2 ay geçici menopoza soktu 1 ayda Yasmin hapı ve histereskopi ile geçti etti 3 ay nasıl geçecek 3 ay derken transfer günüm geldi :)) allah emeklerimizi boşa cikarmasin

kendi oğulların durumlarını bile bile bu şekılde düşüncesizce konuşmaları gerçekten çok acı... Rabbim yardımcınız olsun evladın olmasıda, olmamasıda ayrı bir sınav ... evladı olan birçok insanda başka sorunlarla uğraşıyor... Rabbim bugünlerimizi aratmasın
Amin canim,öle olanin bin derdi olmayanin bir derdi var derler,rabbim herseyin hayirlisini versin,esimin azosperm oldugunu ögrendigimizde dert etmeyin maddi manevi biz variz her yolu deneriz dediler ama is icrate gelince yok oldular bide dalga gectiler

Eklentiler

• IMG_6481.jpg
    IMG_6481.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 43
ben hemşom yumurta toplama zamanında günde 2 ile sınırladım yada hiç içmedim
sen içiyormusun canım sakın haa ben transfer öncesi bırakacağım allahın izniyle kasım ayında
ocakta transfer olacak
İnşallah nasip olur ya. Ben doktora gittiğim ilk gün nikotin bandı alıp taktım koluma. Evet eski halime göre bir başarı şuanki durumum bence ama sıfırlayamadım hala :((

Adige_ Adige_ senin galiba kızın olcak ya şu topige geldiğimden beri içimden bu kız hamile kızı olcak diye hissettim
Şimdi söyleyim de içimde kalmasın:))
Allah sağlıklı hayırlı evlat versin de fark etmez tabi
aaaaaaaaaaa :)

valla mı.

çin takviminde kız evet

valla ne yalan söyleyim benim içime de kız doğuyo :)

R rune kızzz Allah cezanı vermesın sen bu bebeği onca zaman bekle ,birçok emek ver, olmadığı heray için üzül,ağla sonra olduğu zaman onu zehirle olurmu öyle şeyyy? biz öyle kazayla hamile kalan tiplerden değiliz bir emek verdik en azından bu emeğin hatrına şu sigarayı bırakk...
BIRAKAMAM DİYE BİRŞEY YOK BIRAKACAKSIN
HEM İLK 3 AY ÇOK ÖNEMLI BEBEİN GELISIMI IÇIN BİLİYORSUN ZATEN ONA GÖRE DAVRAN :))
Valla billa kendimi paralıyorum. İçmeyen anlamaz şu zıkkımı. Benim kız kardeşim 6. Haftadan sonra tiksinmişti. Hem de öyle böyle değil. Annemde de öyle olmuş. Allahım inşallah tiksinirim şu zıkkımdan

Aynen cnm heleki göbeğin biraz büyüsün ve hareketlerini görmeye basla bak o zaman uykudan uyanıp uyanıp izleyeceksin :) rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten eşsiz bir duygu tarifi yok .hamile olanlara da sağlık la kucaklamayi nasıp etsin. Sen ne zaman kese için gidecektin cnm ?
Ben ayin 23 une gidecem canim o zamana cagirdilar kalp atisida duyulur insallah rahatlarim tamamen ama bide o gunu beklemk war iste
Amin canim amin insallah

Kızlar kahverengi kanamam oldu kalktıgımda pedimde baya vardı korktum hemen aradım hemen yatıyorsun ve bol bol su iciyorsun yarim saat takib ediyorsun dediler kahverengiden korkma dedi ama insan harbiden stres oluyormuş inşallah birşey olmaz.geçmezse iğne vericez korkma dedi ama hayırlısı rabbimden.bu kanamada sırayla geziyor mu bilmem hergun birimizde dun de sezenle yazışırken aklıma gelmedi değil Allahım korusun hepimizi
Aynen canim ya benimle basladi sira sira ilerliyor Allahim esirgesin insallah benimki bi kere oldu kesildi senin ki nasil kesildimi sikinti yapma diyecem ama onu bende beceremiyorum insanin icine kurt dusuyor iste Rabbim bize bagislasin bebeklerimizi insallah

Valla billa kendimi paralıyorum. İçmeyen anlamaz şu zıkkımı. Benim kız kardeşim 6. Haftadan sonra tiksinmişti. Hem de öyle böyle değil. Annemde de öyle olmuş. Allahım inşallah tiksinirim şu zıkkımdan
Ay hadi inşallah bizler içinde canım şöyle ilk 3 gün transfer den sonra aa canım hiç istemedi eşimden bi 2 fırt çektim sadece ama sonra istedi yâ bildiğin içtim günde 4-5 dal :(((

canım ben oğluma doğal yolda gebe kaldım o zaman nerdeyse günde bir pakete yakın içiyordum gebe olduğumu öğrendim kestim hemen. gebeliğim döneminde en fazla 5-6 tane içtim sonra emzirme döneminde hiç içmedim oğlum 22 ay emdi memeden kestim sanki hiç bırakmamış gibi içtim. ama eskiye göre daha az içiyorum bir paket 4-5 gün gidiyor

seni çok iyi anlıyorum ama yavrunu düşün kuzum sigara canın istediğinde birşeyler ye sakız ye kafanı dağıtacak birşeylerle meşgul ol

Merhaba, bende bu tür forumlarda yorumları okuyarak doktor seçimi yapanlardanım ve oyüzden sizleri bilgilendirmek istiyorum. 2017 eylül ayında antalya memorial hastanesi dr.mehmet öztürkmen'de tüp bebek tedavisi gördüm.çokta memnunum doktorumdan, diyorsunuz ki bu başlık altında memorial ne alaka. şöle anlatayım....
tedavim olumsuz sonuçlandı ve bebek sahibi olamadık tabi bu şans işi. herşeyi yaparsınız gerisini allaha bırakırsınız ben buna inanıyorum herşey kader kısmet. doktorum 1-2 ay dinlen sonra tekrar tedaviye bakalım neleri eksik yaptık bi değerlendirelim dedi. ben tabi dinlemedim. olumsuz cevabından 4 gün sonra vitale hastanesi ali fuat şengörden randevu aldım. tahlil sonuçlarımı birde o görsün istedim çünkü yorumlarda etrafta okadar çok önerildiki bu isim bizde mahrum kalmayalım dedik. neyse randevu veren kız bana saat 10:00 da randevu verdi ama dediki 1-2 saat bekleyebilirsiniz çok dolu oluyor dedi. tamam dedim bekleyelim. c.tesi saat: 10:00 da hastanedeydik eşimle birlikte. kaydolduk beklemeye başladık. saat 10:30 oldu doktor yeni geldi. madem doktor 10:30 da gelecek ona göre deyin bizi neden saat 10 a verdiniz diye düşünürken bi baktım kapıdaki herkese saat 10'u vermişler. ya sabır deyip 11:30 ettik. eşim sinirlendi hemşireye sordu. eşim kaçıncı sırada söylermisiniz dedi 15 kişi sonra sizi alabiliriz yani öğleden sonra 2-3 gibi dedi hemşirede. dedik lanet olsun paramızla rezil olacaz aldık paramızı geri ve hastaneden çıktık. VİTALE HASTANESİNİN DEVLET HASTANESİNDEN BİR FARKI KALMAMIŞ ONU GÖRDÜM.TEMİZDE DEĞİLDİ HASTANE VE DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI, BEN BURADA TÜP BEBEK YAPTIRSAM YUMURTALARIM KESİN KARIŞIR MI DİYE .
size tavsiyem memorial hastanesinde adam yerine koyuluyorsunuz.doktorumu değiştirmeyi artık düşünmüyorum kötüyü gördükten sonra... bilin istedim.

Ay yapma is falan ben bugun evin son islerini yapıp yarın ankaraya yolcuyum
2 gün kalıp eve gelcem
Iki kisiyiz zaten ev batmiyor eşim de işten gelince mutfak işini hallediyor
Dağınıklık asla tahammül edeceğim bişey değil mutfak isini cok seviyorum ama dayancam yani napayım yeter ki tutsun sen de bi gözünü kapat artık napcan

ben bu günden sonra iğne düşse eğilip almam çok korktum pislik götürsün isterse.eşimde yardımcıdır benim sağolsun ben pipirik ama artik yok çok sağol canim

Back