2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sende kaç yumurta görüyor çapları nedir
Bugün çaplari 11 . 10. 9 . 8 . Saydı yazdırdı hemşire sanırım geçen ki gibi yine 8 10 tane canım. Geçen bend 6 7 saymislardi. Opu de 10 yumurta toplandı. Ama 6 tanesi döllenmisti.

Bugün çalar 11 . 10. 9 . 8 . Saydı yazdırdı hemşire sanırım geçen ki gibi yine 8 10 tane canım. Geçen bend 6 7 saymislardi. Opu de 10 yumurta toplandı. Ama 6 tanesi döllenmistik.
Bakalım benden kaç tane çıkacak
Göğşen bey embriyo ya genetik yapıyor mu

Bakalım benden kaç tane çıkacak
Göğşen bey embriyo ya genetik yapıyor mu
Benim ilki negatif olunca genetiği yollanabilir bir sonraki deneme de demişti canım. Bu ikinci tedavi de henüz bir şey demedi. Embriyo oluşunca önerebilir.

Ben ilk defa yapacağım biz sonuç için hiç görüşmedik hemşire ile neden acaba senin yaş kaç

Valla sonuç için hiç aramadım ben muayene sonrası doz belirliyor genelde zaten kan sonuçları onların ekranına düşmüyor mu yarın sorayım bu durumu

Valla sonuç için hiç aramadım ben muayene sonrası doz belirliyor genelde zaten kan sonuçları onların ekranına düşmüyor mu yarın sorayım bu durumu
Sonuç düşüyor tabi ki ekranlarına ama ben sabırsız ve biraz eevhamli olduğum için. Sonuçları çıktı diyorum .

Senin e2 benden yukşek. Güzel olur hersey inşallah aynı gün traster oluruz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…