- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
-
- Konu Sahibi floransa17
Evet saat 8 gibi olurum hastanedeSen sbah kontrole mi gidiyorsun.
Bugün çaplari 11 . 10. 9 . 8 . Saydı yazdırdı hemşire sanırım geçen ki gibi yine 8 10 tane canım. Geçen bend 6 7 saymislardi. Opu de 10 yumurta toplandı. Ama 6 tanesi döllenmisti.Sende kaç yumurta görüyor çapları nedir
Bende :)Evet saat 8 gibi olurum hastanede
Bakalım benden kaç tane çıkacakBugün çalar 11 . 10. 9 . 8 . Saydı yazdırdı hemşire sanırım geçen ki gibi yine 8 10 tane canım. Geçen bend 6 7 saymislardi. Opu de 10 yumurta toplandı. Ama 6 tanesi döllenmistik.
Görüşelim o zamanBende :)
Benim ilki negatif olunca genetiği yollanabilir bir sonraki deneme de demişti canım. Bu ikinci tedavi de henüz bir şey demedi. Embriyo oluşunca önerebilir.Bakalım benden kaç tane çıkacak
Göğşen bey embriyo ya genetik yapıyor mu
Olur valla. Sabah erken geleceğim ben de. Orda ise gideceğim. Görüşelim.Görüşelim o zaman
Ben isteyeceğimBenim ilki negatif olunca genetiği yollanabilir bir sonraki deneme de demişti canım. Bu ikinci tedavi de henüz bir şey demedi. Embriyo oluşunca önerebilir.
Göğşen bey de erken geliyor ben hemen ismimi yazdırıyorum bekliyorum önce muayene olup kan veriyorum işim yarım saatte bitiyorOlur valla. Sabah erken geleceğim ben de. Orda ise gideceğim. Görüşelim.
Senin 2. Deneme miydiBen isteyeceğim
27 yaşındayım. Sonuç en az 1 saate çıkıyor. Benim işten sürekli izin almam sorun olabiliyor.Ben ilk defa yapacağım biz sonuç için hiç görüşmedik hemşire ile neden acaba senin yaş kaç
Valla sonuç için hiç aramadım ben muayene sonrası doz belirliyor genelde zaten kan sonuçları onların ekranına düşmüyor mu yarın sorayım bu durumu27 yaşındayım. Sonuç en az 1 saate çıkıyor. Benim işten sürekli izin almam sorun olabiliyor. Sonuç çıkınca hemşire ye haber veryorum. Dr ile görüşüp ilaç dozu değişecek mi aynen devam mı bilgi veriyor canim
Sonuç düşüyor tabi ki ekranlarına ama ben sabırsız ve biraz eevhamli olduğum için. Sonuçları çıktı diyorum .Valla sonuç için hiç aramadım ben muayene sonrası doz belirliyor genelde zaten kan sonuçları onların ekranına düşmüyor mu yarın sorayım bu durumu
İş yoğunluğundan unutup gidiyorum sadece sonuca bakıyorum o kadarSonuç düşüyor tabi ki ekranlarına ama ben sabırsız ve biraz eevhamli olduğum için. Sonuçları çıktı diyorum .
İhmal etmez zaten onlar. Güveniyorum. Bakalım bu kez yüzüm guler inşallah. Tabi senin de kucağına dolar yüzün güler insallah. İkizler filan ne güzel olur :)İş yoğunluğundan unutup gidiyorum sadece sonuca bakıyorum o kadar
Çıktın mi. Ben hastaneye gidiyirumİş yoğunluğundan unutup gidiyorum sadece sonuca bakıyorum o kadar