- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- Konu Sahibi floransa17
- #3.281
Yonca___ canım ne yaptın girdin mi opu ya, hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kan testi yaptırdın mı senYonca___ canım ne yaptın girdin mi opu ya, hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Hadi inşallah canım. Pozitif olacakKan verdım kızlar sonuç 3 saat sonra çıkıyo Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasıp Etsin inş cuma günü bugün Allahım sen büyüksün
Bende öyle olduğunu düşünmek istiyorum ama ya daha çok üzülmekten korktuğum için ya da gerçekten öyle olduğu için beynim hep olumsuz olanı düşünüyor nasip hakkımız da hayırlısı ama bu bekleyiş çok zorBence regl olsan şimdiye kadar olurdu.. iyi düşünelim canım
Canım peki ilk olduğunda dokturu aramıştın ya. Birşey yapmanı önermedi mi? Gel bakalım? Gel kan testi ver?Kızlar biraz önce tuvalete girdiğimde peçete de çok az ve çok açık renk kahverengilik gördüm bugün transferimin 9.gunu ve doktoru aradım başım da agrimisti zaten dedim kese oluştuğu için de olabilir ya da adet dedi ve ikinci olasılık çok daha yüksek ağlıyorum şuan çok kötüyüm
Kızlar benim yine bugün sütlü kahverengi akıntı geldi hasta olucam ama ilaçlardan olamıyorum galiba bugün 10.gun transferde
ayy hadi inşallah ilk haberKızlar kan verdim somucumu bekliyorum hadi Bismillah.. 11 buçuk gibi cikicakmiş
ayy inşallah canım dualarım seninle inşallah çok yüksektir sonuç canımKan verdım kızlar sonuç 3 saat sonra çıkıyo Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasıp Etsin inş cuma günü bugün Allahım sen büyüksün
Hayır canım istirahat et progestan kullanmaya devam pazartesi yi bekleyeceğiz dedi ki ben çalışıyorum şuan işteyim ama dün akşam bütün gün istirahat ettim evdeCanım peki ilk olduğunda dokturu aramıştın ya. Birşey yapmanı önermedi mi? Gel bakalım? Gel kan testi ver?
Bu doktorların ilgisizliği öldürecek beni yaaa
İnşallah canım hepimiz için inşallah surada birbiri için dua eden her insanın çok içten olduğunu biliyorum çünkü aynı acıyı yaşayan insan gerçekten canı gönülden dua eder ama bu durumları bilmeyenler belki de olur yaa takma der gecistirir bende inan tüm kalbimle hepimizin mutlu olmasını istiyorumolmasın canım merak etme inşallah bebişin tutunur canım
Kan verdım kızlar sonuç 3 saat sonra çıkıyo Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasıp Etsin inş cuma günü bugün Allahım sen büyüksün
Kızlar kan verdim sonucumu bekliyorum hadi Bismillah.. 11 buçuk gibi cikicakmiş
Bu gün akşam olurmu thaf bir duygusalık var üstümde ağladım sabah sabah halada bir ağlasam bir ağlasam hiç susmam diyorum her halde
Kızlar benim yine bugün sütlü kahverengi akıntı geldi hasta olucam ama ilaçlardan olamıyorum galiba bugün 10.gun transferde