2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Kızlar bu dua hergun regl bile olunsa okunabiliyor 51 defa her türlü dilek için okunuyor.ben bir türlü bebiş için okumayamadim daha halbuki 10dakika sürmüyor benim bu duayla bir dileğim olmuştu birde 41 veya 313 ayetel Kürsi birde 52 defa idi sanırım yani 41-52-313 ten hangisini okuyabilirsiniz o kadar ayetel Kürsi buda inanılmaz güçlü bir dua bununla da başka bir dileğim olmuştu ama gel gelelim bebiş için bunu da yapamadım hep ümitsiz bakmaktan dua bile edemedim kendime kızıyorum bu sebeple:sinirli:
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun yüce allahım boş cevirmez duamı kabul eder anne olmayı bu duygu tatmak isteyenler için hepimizin niyetine okudum rabim kabul eder inşallah

yarinki pozitiflerden sonra
Hamile kalanlar ne yedi ne icti ne kadar yatti ne kadar evden cikmadi vs herseyinizi yazin
Nerede yanlis yaptigimi bileyim bir daha yapmamaya çalışırım
Tum hamileler yazarsanız sevinirim:)
Herşeyi bizden daha iyi bilen bir güç var Rabbim nasip ettikten sonra dikkat etmesende oluyor nasip etmicekse dikkat etsende olmaz o gün zamanı değil demek lazım eğer olsaydı benim için hayırlısı olmicak ti belki de olup sonra kalbi durucakti daha çok üzülücektin ben ilk negatif imde bunların bilincinde olamadım hep birsey yanlış yaptım olmadı dedim halbuki sığınmak ve dua etmek lazım benim yarın kan testim var belki çok düşük olucak kimyasal olucak inşallah olmaz ama olursa dimdik durup devam edicem insallah hepimize Rabbim nasip eder anneligi ..

İlac icme evet
grip gecer bir sekilde Ama yumurtalarini etkilemez merak etme,
adaçayı gargarasi yap,
agzinda karanfil dolastir ust solunum yollarindaki mikroplari atar en azindan,
limon ye c vitamini beyaziyla birlikte
Bir cay bardagi suya limon sık tuz ve karabiber ekle ic, o da mikroplari atar

Yumurta kalitesi icin:
Arisutu balpolen propolis ve taze incir yemeye çalış bol bol,
Bugun negatifi gören biri olarak beni ne kadar ciddiye alirsin bilemiuorum tabi :))
Canım çok teşekkür ederim ciddiye almak ne demek hemen uyguluycam dediklerini ayrıca beş sefer negatif aldım bende pes etmek yok Allah hepimizin yardımcısı olsun

yarinki pozitiflerden sonra
Hamile kalanlar ne yedi ne icti ne kadar yatti ne kadar evden cikmadi vs herseyinizi yazin
Nerede yanlis yaptigimi bileyim bir daha yapmamaya çalışırım
Tum hamileler yazarsanız sevinirim:)

en ön sırada yerimi aldım patron..İnşallah sende muradına ericeksin inşallah canim

Kimse yasamamis galiba yada gormediniz yazimi kizlar kimsede olmadimi ya ozellikle sag gogsum icten cok kotu sizi giriyor anlik we ates gibi yaniyor canim cok yaniyor anlamadim nedir bu normal gogus sizisi degil ya:KK43:

İnsallah yazdığın gibi olmayacak T trkaslan7914 iyi olacak hissediyorum :)..

Ben de bugun herkese konuşmak istemedigimi söyledim ve yalniz kalmayi tercih ettim
Sadece buraya yazip sizinle konuştum
Beni bir tek siz anlardiniz çünkü öyle de oldu
Sizin mesajlarinizla moralim daha iyi şu an
Sağol canım iyiki varsın iyiki bu topik var aboneyiz artık buraya :)

Kimse yasamamis galiba yada gormediniz yazimi kizlar kimsede olmadimi ya ozellikle sag gogsum icten cok kotu sizi giriyor anlik we ates gibi yaniyor canim cok yaniyor anlamadim nedir bu normal gogus sizisi degil ya:KK43:
Kullanılan ilaçların etkisi ile göğüslerde yanma ateş basması acı ve sızı oluyor benki sporcu sütyenlerinden nefret ederdim ağrı sızı ve ateş basması nedeni ile bunlardan takar oldum bu belirtide olabilir ilaçtanda olabilir sonuçları almadan bilemeyiz kendini umutlandırma belirtidir ye umutsuzlandırma sadece ilaç yapıyordur diye sabret sonuç alıncata kadar

Kullanılan ilaçların etkisi ile göğüslerde yanma ateş basması acı ve sızı oluyor benki sporcu sütyenlerinden nefret ederdim ağrı sızı ve ateş basması nedeni ile bunlardan takar oldum bu belirtide olabilir ilaçtanda olabilir sonuçları almadan bilemeyiz kendini umutlandırma belirtidir ye umutsuzlandırma sadece ilaç yapıyordur diye sabret sonuç alıncata kadar
Yok canim umuttan ote canim cok yaniyor ben kullandigim sutyende silikonsuz zaten
Suan ama mahfetti beni hormonlarin etkisinden sanirim bi problem olmasinda cunku cok aci weriyor

Yok canim umuttan ote canim cok yaniyor ben kullandigim sutyende silikonsuz zaten
Suan ama mahfetti beni hormonlarin etkisinden sanirim bi problem olmasinda cunku cok aci weriyor
Çok ateşlenme yapıyorsan çok soğuk olmayan suya bez batır bezi sık iyice üzerlerine koy canım ve sık sık tekrarla biraz ateşini alır ama dikkat et kendini hasta etmeden yapmaya çalış

Ben de bi iğneden sonra gece olmustu
Gogsumun yarisini hissetmiyordum
Sizi aci hep oldu
Son bir haftadir göğüslerim baya küçüldü ve hic aci yok o da tutmadigi içinmiş
Yani vucutta belirtiler olmasi iyi belki sadece cok kafaya takmayin
Ben doktoruma sikayetlerimi soyledigimde hormon aliyosun normal demisti

Bi de ben bi aydir sütyen kullanmiyorum

Çok ateşlenme yapıyorsan çok soğuk olmayan suya bez batır bezi sık iyice üzerlerine koy canım ve sık sık tekrarla biraz ateşini alır ama dikkat et kendini hasta etmeden yapmaya çalış
Bi onu denerim canim gecmezse napayim bu kadar cileyi Rabbim bosa cikartmasin insallah

Ben de bi iğneden sonra gece olmustu
Gogsumun yarisini hissetmiyordum
Sizi aci hep oldu
Son bir haftadir göğüslerim baya küçüldü ve hic aci yok o da tutmadigi içinmiş
Yani vucutta belirtiler olmasi iyi belki sadece cok kafaya takmayin
Ben doktoruma sikayetlerimi soyledigimde hormon aliyosun normal demisti

Bi de ben bi aydir sütyen kullanmiyorum
Bu kadar cile ne diyeyim Rabbim emeklerimizin karsiligini wersin seninde ikincide insalah canim can acisinada katlanacaz mecbur

E peki 5. Gün tutunuyorsa ben niye kaç gündür yatıyorum dikkat ediyorum ki , zaten yarın bayrakları çekip atıcam kendimi dışarı , ben unutuyorum transferi zaten bazen eğiliyorum falan kafam çorba ya
Tutunma olarak demedim yerleşme oraya varış süreci biz dikkat ederek o süreçteki en iyi yolu bulup en güzel şekilde ulaşsın diye çabalyoruz

Kızlar merakla takip ediyorum burayı okuyorum paylaşımlarınızı pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum inşallah sağlıcakla alırsınız bebisleri kucağınıza. Negatif sonuç alan arkadaşlar biz kaldığımız yerden devam pes etmek yok..

Bende ilk tüp bebeğe başladım 1 eylülde negatif sonuç aldım daha doğrusu değerim önce yavaş yavaş yükseldi sonra düşüşe geçti kimyasal gebelikmis :KK43: daha geçen hafta adet olabildim. Şimdi Cumartesi günü histereskopi olucam bana da dua eder misiniz ? Genetik sonucumuza ve histereskopi sonucuna göre transferim belli olacak.

Saol cnm demek seninde 4.gunun.nasil geciriuosun gunlerini yaa??Nasil yapiyosunuz cnm?tari edermjsin?rahat hic ikinmadan wcye cikabiliyomusun peki cnm?
Genelde yanlız kalmamaya dikkat ediyorum canım kafamda kurmamak için film fln izliyoruz eşimle gündüz de açıp Esma dinliyorum yada dua kendimde Allah'ın isimlerini okuyorum fırsat buldukça . Bugün gezdik bi 15 dk kısa yürüyüşler de lazım . Annem yarım kilo kadar kuru kayısı alıp üstünü geçecek kadar su ile kaynatmış canım yumuşayınca rondo dan geçirmiş marmelat gibi oldu ben bi su bardağına 3-4 çorba kaşığı atıp suyla sulandırıp içiyorum

floransa17 floransa17 canım rabbim buay uygun görmediyse muhakkak bir bildiği vardır. Sen sakın kendini sorgulayıp suçlama .allah en güzel en kusursuz haliyle endoğru zamanda bebeğini sana nasip edecek ve tüm üzüntülerini silecektir pes etmek Yok .umutla duayla devam inşallah .

X