- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #3.321
Hadiiiiii haberler gelsin inşallah.
İyi haberler insallah
İyi haberler insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaarr 9.günüm test sonucu 679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Yok daha neler :) bazı embriyo hormonunu fazla salgılar insalalh 1 yada 2 dir Rabbim hayırlısını nasip etsin cünlü 2 den çok olan gebelik riskli ..Hatta dorduz mu ehehe
Valla fazlaysa bana gonDer o hormonlardan canımYok daha neler :) bazı embriyo hormonunu fazla salgılar insalalh 1 yada 2 dir Rabbim hayırlısını nasip etsin cünlü 2 den çok olan gebelik riskli ..
Oo Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallahKizlaarr 9.günüm test sonucu 679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Canım hayırlısı böyleymiş demek ki ama çok üzüldüm . inş rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin . peki dondurulmuşların varmıydı başka cnm ?Malesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş
maşallah canım benim çok güzel çıkmış değerin. Allah tamamına erdirsinKizlaarr 9.günüm test sonucu 679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Malesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş
Hayirli olsun canim.Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.Kizlaarr 9.günüm test sonucu 679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Malesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş
Kizlaarr 9.günüm test sonucu 679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Kaçıncı denemendi canım bilmiyorum.. ama ben de bir kez o negatif sonucu aldım insan üzülüyor. .. üzülme diyemem. Ama bak 2 ay sonra ben tekrar denedim. Ve umutla merakla bekliyorum...Allah o gücü veriyor ...Malesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş
Her şer sandığımız olayın altinda bir hayır vardır canim benim inan bende üzüldum ama Allahin vardir bir bildigi vakti zamani gelmemiştir belki rabbim tez vakitte bida nasip eder inşallahMalesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş
Rabbim güç kuvvet versin bu bir imtihanMalesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş
Gözün aydın canımKizlaarr 9.günüm test sonucu 679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Amin şu mübarek günde kendimize ve buradaki arkadaşlarımıza hayirlisini dileyelimKızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum negatif olan arkadaşlara sabır ve dua diliyorum ki çok güçlü bir el var ki bizi bizden daha iyi gözeten koruyan hayır ve şerri bilen tevafuk edelim Benim gibi gün sayan arkadaşlarıma da sabır bol dua ve hakkımız da hayırlısını diliyorum şu mübarek Cuma gününde
Canım hayırlı cumalar dualarında bana da yer ver inşallah adım Özlem Buarada senin kaçıncı günün belki mesajları kaçırmış olabilirim kusura bakmaAmin şu mübarek günde kendimize ve buradaki arkadaşlarımıza hayirlisini dileyelim
5. Günün. Canım çarşamba test yaptıran inşallah. Senin?Canım hayırlı cumalar dualarında bana da yer ver inşallah adım Özlem Buarada senin kaçıncı günün belki mesajları kaçırmış olabilirim kusura bakma