2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

floransa17 floransa17 canım rabbim buay uygun görmediyse muhakkak bir bildiği vardır. Sen sakın kendini sorgulayıp suçlama .allah en güzel en kusursuz haliyle endoğru zamanda bebeğini sana nasip edecek ve tüm üzüntülerini silecektir pes etmek Yok .umutla duayla devam inşallah .
Genellikle sırt ustu yatmaya ozen gosteriyorsaniz oda bel ağrısı yapar

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun yüce allahım boş cevirmez duamı kabul eder anne olmayı bu duygu tatmak isteyenler için hepimizin niyetine okudum rabim kabul eder inşallah
Sizden de Allah razı olsun canım bende artık okuyacağım sizlerle ortak paylaşım oldu mu insan birseyleri yapmak için daha çok güç buluyor çünkü normal hayatta kimse bizim tüp bebek yaptığımızı bilmiyor sadece eşim ve ben siz bana yoldaş oldunuz

Kizlar gunaydin
Birazdan doktorumu görücem

Ona neler sormaliyim
Yardimci olurmsunuz bana

hayatım bir dahaki detavi öncesi araştırmaları için tetkikler istemelesin cd56 yapılmadıysa o çok önemli araştırmaya yönelik neler yapılması gerekiyorsa onları sor sözde açıklama sana bir fayda sağlamaz somut şeylerle nedenini öğrenmen lazım

Kizlar üzgünüm ilk kötü haberi veriyorum
İdrardan sonra dayanamadim kan vermeye gittim

Ve sonuc negatif

canım bu süreçte bunla karşılaşmakta var allah sana ve eşine sağlık versin
maddi ve manevi gücün yettiğince devam et arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız
dondurulmuş embriyon varmı

Bu gün akşam olurmu thaf bir duygusalık var üstümde ağladım sabah sabah halada bir ağlasam bir ağlasam hiç susmam diyorum her halde
test günü bu gün onun gerginliği arkadaşım inşallah sen ve diğer arkadaşlar güzel haberler ile gelirsiniz

Kızlar benim yine bugün sütlü kahverengi akıntı geldi :KK43: hasta olucam ama ilaçlardan olamıyorum galiba bugün 10.gun transferde :KK43:

arkadaşlar elimde son kullanma tarihi 09.2018 olan gonal 450 f 75ml var dolapta yumurta bölümünde saklıyorum isteyenlere satabilirim. aldığım fiyattan vereceğim. maksat ziyan olmasın. iskenderundayım bilginize...

X