2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Şimdi neden söylemiyorlar onu anlayamadım ben canım

Gözden kaçırdık onu vs vs dediler. Üzüldüm . Ben normal olacak çok şükur ameliyat yok biz de diye kendi kendime şükrettim bugün o arkadaşın durumuna üzülmüştüm. Simdi bize ameliyat diyorlar . Yine çok şükür diyorum . Rabbim ne uygun görürse artık . Umutsuzluk yok umudum her zaman benimle

Herzaman şükrediyoruz canım şükretmeden zaten olmaz ama gözden kaçırdık demeleri çok ama çok saçma bence. Ben senin yerinde olsam derhal değiştiririm hastanemi doktorumu gözden kaçırılacak birşey değil bu

Devlet hastahanesinde yim canım yapacak birşey yok . Şimdilik durum müsait değil özel için .

Şimdi iğneden geldim kalçam acilde kaldı resmen.hemşirenin eli ne ağırmış.her yerim de kan oldu.bugün 8 de koldan iğneyede başlıyorum.kalça karın kol kalbura dönüyoruz valla.dün kontrolüm vardı.cumartesi tekrar çağırdı dr.bu ilaçlar bende kilo yapıyor.balon gibi şişiyorum.sizde de bu durum var mı kızlar.

Menopur benide Birgün hiç yakmazken ertesi gün anlamsız derecede yakıyor...hemşirenin eliyle ilgi sanırım ....sabah cetrodite akşam menopur ağar geldi bünyeme sersem gibi hissediyorum halsiz ve kafam uyuşuk ...ctesi bitiyor ilaçlarım pazartesi muhtemelen benimde yumurta toplamam olucak

sonuç belli oldu mu? canım
Evet canım bugün belli oldu 12. Gün 124 cıktı sonucum 10 gün Sonra Usg için çağırdılar....Benim daha önceden Bir dış gebeliğim var allahım bir daha yaşatmasın ne bana nede bir başka anne adayına ...insallah bebişimin kesesini 10 gün Sonra görürüz teyzesi..

Tebrikler canım sağlıcakla bebeğini kucağını alırsın inş. Darısı bizlere nasip olsun

Kızlar bende bugün 4. İğne mi vurdum benim kasıklarımda ağrı olmaya başladı normal mi acaba bu durum ? bide acayip yemek yeme isteği başladı doymuyor gibiyim hemşire kilo alırsın demişti dikkat etmek lazım sanırım hormonlar dengemizi alt üst ediyor resmen .. yarın kontrol günüm inş güzel haberler alırım

Adige_ yarın hastaneye kontrole gideceğim sabahtan çatlatma önleyici iğne verdi doktor cetrodi mi ne ismi çok yumurtam Yok ama yinede 3-4 adet 10-11 mm çapında yumurtalar vardı Çarşamba günü e2 ve lh a baktılar e2 yükselmiş 274 falan olmuş bugün 7. İğnemi oldum ama hiç ağrım falan Yok tepki vermiyor vücudum herhalde doz artırıldı 2 toz 1 su iken 3 toz 1 su oldu senin nasıl gidiyor anlatsana

Tebrikler canım sağlıcakla bebeğini kucağını alırsın inş. Darısı bizlere nasip olsun
Sağol canımmm ..İnsallah ..Dilerim ki Allahım, bizlere ve tüm tedavi süreçindeki yol arkadaşlarımıza ..,sorunsuz sağlıklı bir hamilelik nasip etsin bizleri sağıkla evlatlarımıza kavuştursun..Özlemleriniz bebişlerimizin kokusuyla son bulsun...

Benimde rezervim düşüktü sizin gibi ben 6toz 3 su ile başladım direk ...benimde menopur a bağlı bir ağrım Yok fakat iki gündür cetrodit ile beraber menopur kullanmak bayağı ağar geldi bana başım uyuşuk sersemlik ve halsizlik oldu

Daha önce transfer işlemi yaptıranlara bir sorum olacak . Aşılamadan dahamı zor sizce? Rahim filmi ve aşılama tecrübe etmeme rağmen transfer beni biraz strese sokuyor ...henüz yumurta bile toplatmadım ama transferi düşünmeden edemiyorum .

Canim bugün 7. Gün benim de . Bugün e 2 262 çıkti. Aynen devam gonal f 150 doz devam dedi doktor. . Hemşire bana da o çatlama önleyici iğne aldırdı. Cuma sabah tekrar gel kontrole dedi. Yanında getir igneyi dedi belki sabah vurmak gerekir dedi. Canım

1 yumurta yeterli canım. Kaliteli olsun da. Benim ağrım da çok yok. Arada oluyo. Ama ben uykuluyum.. dikkatimi toplayqmiyorum.

Transfer en heyecanlı ve rahatı . O kadar iğne ilaç kan tahlil. Narkoz ve opu den sonra transfer işin bal kaymagi bence

Normal canım. İğneler iştah acıyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…