2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çok duygulandım...
Rabbim işallah hayırlısı ile yüzünü güldürür, işallah rüyanı hayra çıkarır gerçeğini yaşatır.

Merhaba herkese. Bende transfer günümü bekliyorum. Temmuzda tedaviye başladım 2 tane dondurulmuş embriyom var (5. gün) Kısmetse haftaya transfer olacak. Yaşım 29 bir ay sonra 30 olacağım. Benim tüplerim sorunlu olduğu için tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık. 6 yıllık evliyim. Bu dönemde 3 kez dış gebelik geçirdim ve 1 tane de normal gebeliğim oldu fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum. Kimyasal gebeliklerim de oldu. İnşallah bu defa olacak. Hayırlısıyla gelsinler

Merhabalarrr umarım herşey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun cnm. Tüplerindeki sorun neydi merak ettim.. bende de var sorun

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin bende ptesı transfer olucak dondurulmus 5.gun

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin bende ptesı transfer olucak dondurulmus 5.gun benımde 2 tane kalp durması var 7 yaşında bır oğlum var rabbim hakkımızda hayırlısını nasıp Etsin inş

Kızlar bugün kontrolum vardı. Pazar ya da pazartesi opu dediler . Hastahaneden geldikten sonra aradılar ki eşiniz için ameliyata ihtiyaç olabilir dediler .canım sıkıldı biraz. Bugün bir arkadastan etkilendim sanırım . Onun da eşi aynı şekilde ameliyatla sperm alinacakmis o da bulunamamis. Tedavi iptal olmuş . Bize hiç ameliyat denmemisti şimdiye kadar ; ( sayı azdı ama ameliyati yeni soylediler ; (

hayırlısı olsun, sıkma canını sen

iyi de bunu şimdi mi söyluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…