- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
3 yıldır o kadar alıştım ki olumsuz sonuç almaya umarim emeklerimize değer çünkü cpk yoruldum artık.Ama dedğiniz gibi beklicem o güzel Allahim hakkimizda hayırlı olani versin...Sanirim bu geceki gördüğüm rüyada etkiledi beni.Doktor rüyamda ikizlerimin olacagini söyledi hemde erkekmiş rüyada bile o kadar mutlu oldum ki.Bir an önce gercek olsun artık....
ilk sayfayı düzenledim arkadaşlar..
unuttuğum kimse varsa söyleyin lütfen :)
ilk sayfayı düzenledim arkadaşlar..
unuttuğum kimse varsa söyleyin lütfen :)
Merhabalarrr umarım herşey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun cnm. Tüplerindeki sorun neydi merak ettim.. bende de var sorunMerhaba herkese. Bende transfer günümü bekliyorum. Temmuzda tedaviye başladım 2 tane dondurulmuş embriyom var (5. gün) Kısmetse haftaya transfer olacak. Yaşım 29 bir ay sonra 30 olacağım. Benim tüplerim sorunlu olduğu için tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık. 6 yıllık evliyim. Bu dönemde 3 kez dış gebelik geçirdim ve 1 tane de normal gebeliğim oldu fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum. Kimyasal gebeliklerim de oldu. İnşallah bu defa olacak. Hayırlısıyla gelsinler
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin bende ptesı transfer olucak dondurulmus 5.gunMerhaba herkese. Bende transfer günümü bekliyorum. Temmuzda tedaviye başladım 2 tane dondurulmuş embriyom var (5. gün) Kısmetse haftaya transfer olacak. Yaşım 29 bir ay sonra 30 olacağım. Benim tüplerim sorunlu olduğu için tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık. 6 yıllık evliyim. Bu dönemde 3 kez dış gebelik geçirdim ve 1 tane de normal gebeliğim oldu fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum. Kimyasal gebeliklerim de oldu. İnşallah bu defa olacak. Hayırlısıyla gelsinler
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin bende ptesı transfer olucak dondurulmus 5.gun benımde 2 tane kalp durması var 7 yaşında bır oğlum var rabbim hakkımızda hayırlısını nasıp Etsin inşMerhaba herkese. Bende transfer günümü bekliyorum. Temmuzda tedaviye başladım 2 tane dondurulmuş embriyom var (5. gün) Kısmetse haftaya transfer olacak. Yaşım 29 bir ay sonra 30 olacağım. Benim tüplerim sorunlu olduğu için tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık. 6 yıllık evliyim. Bu dönemde 3 kez dış gebelik geçirdim ve 1 tane de normal gebeliğim oldu fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum. Kimyasal gebeliklerim de oldu. İnşallah bu defa olacak. Hayırlısıyla gelsinler
Inşallah insallah dualariniza ihtiyacim varÇok duygulandım...
Rabbim işallah hayırlısı ile yüzünü güldürür, işallah rüyanı hayra çıkarır gerçeğini yaşatır.
cuma kaçta transfer canım.Kızlar bu embriyolar cumaya kadar dayanır değil mi ya
sonuç belli oldu mu? canımBende tedavi sürecindeyim 3. Denemem canım yarın sonuç belli olacak .. insallah hepimizin kucakları bebişlerle dolsun
Bugün arayıp söyliceklercuma kaçta transfer canım.
yarın çağrıldım ben de kan ve muayene için,Bugün arayıp söylicekler
yarın çağrıldım ben de kan ve muayene içinBugün arayıp söylicekler
hayırlısı olsun, sıkma canını senKızlar bugün kontrolum vardı. Pazar ya da pazartesi opu dediler . Hastahaneden geldikten sonra aradılar ki eşiniz için ameliyata ihtiyaç olabilir dediler.canım sıkıldı biraz. Bugün bir arkadastan etkilendim sanırım . Onun da eşi aynı şekilde ameliyatla sperm alinacakmis o da bulunamamis. Tedavi iptal olmuş . Bize hiç ameliyat denmemisti şimdiye kadar ; ( sayı azdı ama ameliyati yeni soylediler ; (
iyi de bunu şimdi mi söyluyorlarKızlar bugün kontrolum vardı. Pazar ya da pazartesi opu dediler . Hastahaneden geldikten sonra aradılar ki eşiniz için ameliyata ihtiyaç olabilir dediler.canım sıkıldı biraz. Bugün bir arkadastan etkilendim sanırım . Onun da eşi aynı şekilde ameliyatla sperm alinacakmis o da bulunamamis. Tedavi iptal olmuş . Bize hiç ameliyat denmemisti şimdiye kadar ; ( sayı azdı ama ameliyati yeni soylediler ; (