- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
merhaba 40 yaşındayım ikinci evladım için tüp bebek sürecine girdik benim uzun protokol olacak. adeti bekliyorum yumurtalar toplanıp döllenecek ve dondurulacak inşallah arkasından miyon alınacak rahim hazır olduğunda da tranfer. sanırım aralık en geç ocakta transfer olurum sanırım
İstanbul Bahçeci Fulya Tüp bebek Merkezinde Remzi Abalı hastasıyım
İnsallah canım idrar testi pozitif ama tabii kan testi önemli olan..Sonra kese ve kalp atışına kadar hep bir telaş ..insallah saglıkla gelir mucizelerimizAmin canım inş. Yarın bize güzel haberler verirsin
Bende akşam olanı şimdi içtim sabah bıraz problem olucak bakalım ama alışırız inşProtestan hapını dr bana tedeviye başlamadan önce 1 kutu verdi.
saatlerini iyi ayarlamak gerekiyor netten ben çok araştırdım.
ben şöyle yaptım canım sabah işe gitmeden erken kalkıp bişeyler arıştırıp içtim.
akşamda yatmadan içtim.. bu süreci uykuda geçirdim kötü olmayayım diye
Yaş 35 Acıbadem FulyaYeni yazan arkadaslar da yaş ve tedavi gördüğü hastane ve doktor adi ile tesavideki hangi süreçte olduğunu yazabilirse ilk sayfaya eklerim :)
Zaman geçmek bilmiyor.Bugun transferimin 6. Günü idrar testi yapıp yapmama konusunda çok kararsızım.Siz ne diyorsunuz arkadaşlar? Yardımınıza ihtiyacım var
Umudum teşekkür ediyorum cevabin için yapmamaya calisicam..Bence kesinlikle yapma ..bu zamana kadar neler e sabrettik az daha beklersin herhalde . Zamanın gelince yap derim ..
Yapma canım. Yapma derim.Zaman geçmek bilmiyor.Bugun transferimin 6. Günü idrar testi yapıp yapmama konusunda çok kararsızım.Siz ne diyorsunuz arkadaşlar? Yardımınıza ihtiyacım var
Belki zor oluyor beklemek ama en azından erken yapıp olumlu sonuç alacakken bile olumsuz sonuc alıp kendini yıpratma .Umudum teşekkür ediyorum cevabin için yapmamaya calisicam..
3 yıldır o kadar alıştım ki olumsuz sonuç almaya umarim emeklerimize değer çünkü cpk yoruldum artık.Ama dedğiniz gibi beklicem o güzel Allahim hakkimizda hayırlı olani versin...Sanirim bu geceki gördüğüm rüyada etkiledi beni.Doktor rüyamda ikizlerimin olacagini söyledi hemde erkekmiş rüyada bile o kadar mutlu oldum ki.Bir an önce gercek olsun artık....Belki zor oluyor beklemek ama en azından erken yapıp olumlu sonuç alacakken bile olumsuz sonuc alıp kendini yıpratma .
canım inşallah rabbim bu sefer muradını nasip eder. Sonucu bildir oldumu rabbim yüzünü güldürsün3 yıldır o kadar alıştım ki olumsuz sonuç almaya umarim emeklerimize değer çünkü cpk yoruldum artık.Ama dedğiniz gibi beklicem o güzel Allahim hakkimizda hayırlı olani versin...Sanirim bu geceki gördüğüm rüyada etkiledi beni.Doktor rüyamda ikizlerimin olacagini söyledi hemde erkekmiş rüyada bile o kadar mutlu oldum ki.Bir an önce gercek olsun artık....
Inşallah tabiki sonucumu bildiricem.O güzel Allahim hepimizin yüzünü güldürsün...canım inşallah rabbim bu sefer muradını nasip eder. Sonucu bildir oldumu rabbim yüzünü güldürsün
Hadi bakalim ınsallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlarını alırız bizde burdan..cumartesi günü adetin 3. günü randevumu aldım artık tedavimiz başlıyor rabbim emeklerimzi boşa çıkarmasın
Bende akşam olanı şimdi içtim sabah bıraz problem olucak bakalım ama alışırız inş