2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Oy desene da cok beklicem saolasin canim benim beklicez artik napalim

Oy desene da cok beklicem saolasin canim benim beklicez artik napalim
Kaç tane gönderdin canım ben 4 göndermiştim şükür 3 tane sağlıklı geldi diğeri baya hastalıklar bulmuşlardı maddi külfiyeti fazla olmasa insan daha çook göderir ben 4 tanem vardı 5 güne giden hepsini gönderdim keşke daha çok olsaydı

Kizlaaarrr transferin 3. Günü bugün.
Sıkılıyorum evde :/
Tv Programları da mahkeme salonu gibi. Ehehe. ..
Ahhh ahhh keşke evde olaydımda tv ye razıyım transferib 7 günü işteydim yat evde yürüyüş yap ben çok sıkıldığımda kumaş boyası guaj boya cam boya eşime aldırıp birşeyler yapmıştım evdeki bütün sürahileri boyadım

Oy desene da cok beklicem saolasin canim benim simdiden boyle heyecanliysam transfer sonrasi nasil olcam dusunemiyorum

Canim da gonderilmedi pazartesi yada sali opu olcam da yolun basindayim ama sukur suan 9 yumurtam gozukuyo bakalim yarin kontrol var ne kadar cok olursa bizim icin o kadar bol sans demek

Evde hobi malzemeleri m var silikon kokulu taş kalıpları falan boyalar. Ama zarar gelir belki boyadım diye yapmıyorum. 7. Gün ben de ise başlayacağım canım bu hafta evdeyim

Ne zaman banyo yapayım arkadaşlar 6. Günüm bugün artık bitleneceğim:)
Valla ben 2. Gün bir su dökündüm sadece. 4. Gün şampuanı ekledim duşa. Ondan sonra da normal duşumu almaya başladım. Ayakta, soğuğa yakın ılık suyla ve seri bir duş aldığın sürece sorun yok.
Hemşire bana bastıra bastıra vajinanın içini sabunla şunla bunla yıkama dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…