2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim ben de gün içinde bir çok evham yapıyorum. Ama olacak olunca olur. Eğer olmayacaksa bi hapşırma ile de olmaz

canım stres yapma seninledir kendini etkileme duphalac iç bol lifli şeyler ye vede su iç bol bol bundan sonrasında dikkat etmeye çalış içini ferah tut Allahın izniyle seninledir insallah

Doğru söylüyorsunuz aslında bizimkiler bahane işte de gel de bu yüreğe anlat , Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inş , hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş . Zor süreç ama rabbimden alacağız gücü. İnşallah herkesten güzel haberler alalım

Doğru söylüyorsunuz aslında bizimkiler bahane işte de gel de bu yüreğe anlat , Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inş , hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş . Zor süreç ama rabbimden alacağız gücü. İnşallah herkesten güzel haberler alalım

amin inşallah canım insanin aklına birşey takıldı mi kemirir durur biliyorum bende transferin hemen bitiminde çok sıkistiyim için 10dk sonra wc ye kalmıştım kendimi çok kastım kesin tutmadı gibi düşünceler günlerce beynimi kemirdi durdu ama kendime sıkıntı oldu bak pozitif sonucun.ha bunu rahatladiktan sonra demesi kolay diyebilirsin ama su günlerini bence güzel geçir olumlu düşün sev bebişlerini ve hergun esin elini senin karnına koyarak 99 defa YA MUBDİ yi tekrar etsin.İnşallah güzel sonuçların olur canim

amin inşallah canım insanin aklına birşey takıldı mi kemirir durur biliyorum bende transferin hemen bitiminde çok sıkistiyim için 10dk sonra wc ye kalmıştım kendimi çok kastım kesin tutmadı gibi düşünceler günlerce beynimi kemirdi durdu ama kendime sıkıntı oldu bak pozitif sonucun.ha bunu rahatladiktan sonra demesi kolay diyebilirsin ama su günlerini bence güzel geçir olumlu düşün sev bebişlerini ve hergun esin elini senin karnına koyarak 99 defa YA MUBDİ yi tekrar etsin.İnşallah güzel sonuçların olur canim

Ay canım İnan şimdi ben de zikire bakıyodum . Rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş

Hamile arkadaşlarım hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin negatif alan arkadaşlarıma da Rabbim sabır versin . Bana bi akıl verin ama dostlar , transferden 2-3 saat sonra aksilik o ya büyük tuvaletim geldi, yaparken de ıkındım , vicdan azabı çekiyorum şimdi , nolcak şimdi of :KK61::KK61::KK61::KK61:

Canım transfer oldun demek çok sevindim. Demek sıvı falan kalmamış. Kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edilmişti? Ikınmayla bişey olma bunlar normal gebelikte de oluyor bilmeden hareket ediyorsun ve hiç bişey olmuyor. Benşm doktorum opu. Sonrası da transfer sonrası da günlük hayatına devam et demişti.hani hiç korkma .. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inş.

Canım transfer oldun demek çok sevindim. Demek sıvı falan kalmamış. Kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edilmişti? Ikınmayla bişey olma bunlar normal gebelikte de oluyor bilmeden hareket ediyorsun ve hiç bişey olmuyor. Benşm doktorum opu. Sonrası da transfer sonrası da günlük hayatına devam et demişti.hani hiç korkma .. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inş.

Oldum canım oldum sıvı yoktu artık şükür , 5. Gün embriyosu 1 tane oldu , herkesin hakkına hayırlısı olsun inş

Ewet proluton depot. Ilk transferden sonra yapıldı şimdi bir hafta geçti yarın yine yaptiricam. Bebeğin dusmesini engelleyen bir iğneymis vede çok agli acayip ağrı yapıyor . SenIn gebelik oldu mu her hafta mi kullanicak sin ?
evet kan değerlerim iyi geldi çok şükür. bu cuma herkes transferdeyken ben de kese görmeye gideceğim :) bende çok ağrı yapmadı, çok çok az acı,herhangi bir iğnenin verdiği acı kadar. ama iğneyi yapan hemşire ilk iğne öncesinde epey korkuttu beni, "çok yağlı (o ne demekse!) bir iğnedir, canınız yanacak ama benden bilmeyin, iğne acı verir" falan dedi ama hiç de öyle olmadı. hatta bi süre bekledim heralde yavaş yavaş hissettiriyor kendini diye, acı falan yoktu. geçen hafta hamilelik haberini alınca ikinci yapıldı, o da acımadı. yarın da 3.sünü yaptıracağım. haftada bir yaptırmaya devam edeceğim gebeliğim sağlıkla devam ederse inşallah :dua:

evet kan değerlerim iyi geldi çok şükür. bu cuma herkes transferdeyken ben de kese görmeye gideceğim :) bende çok ağrı yapmadı, çok çok az acı,herhangi bir iğnenin verdiği acı kadar. ama iğneyi yapan hemşire ilk iğne öncesinde epey korkuttu beni, "çok yağlı (o ne demekse!) bir iğnedir, canınız yanacak ama benden bilmeyin, iğne acı verir" dedi ama hiç de öyle olmadı. hatta bi süre bekledim heralde yavaş yavaş hissettiriyor kendini diye, acı falan yoktu. geçen hafta hamilelik haberini alınca ikinci yapıldı, o da acımadı. yarın da 3.sünü yaptıracağım. haftada bir yaptırmaya devam edeceğim gebeliğim sağlıkla devam ederse inşallah :dua:

Hadi bakalim ne guzel
Cuma buyuk gun :Biz tahlil yaptirmaya sen kese görmeye :)

Cuma kizlari nerede yaptiriyorsunuz gebelik testlerinizi

Hadi bakalim ne guzel
Cuma buyuk gun :Biz tahlil yaptirmaya sen kese görmeye :)

Cuma kizlari nerede yaptiriyorsunuz gebelik testlerinizi
Ben kendi merkezime gidip yaptırmayı düşünüyordum ama dün ilaç için hastaneye gittiğimde gördüğüm kalabalık beni çok korkuttu. Yanda sağlık ocağı var. Sanırım orda yaptırırım

evet kan değerlerim iyi geldi çok şükür. bu cuma herkes transferdeyken ben de kese görmeye gideceğim :) bende çok ağrı yapmadı, çok çok az acı,herhangi bir iğnenin verdiği acı kadar. ama iğneyi yapan hemşire ilk iğne öncesinde epey korkuttu beni, "çok yağlı (o ne demekse!) bir iğnedir, canınız yanacak ama benden bilmeyin, iğne acı verir" falan dedi ama hiç de öyle olmadı. hatta bi süre bekledim heralde yavaş yavaş hissettiriyor kendini diye, acı falan yoktu. geçen hafta hamilelik haberini alınca ikinci yapıldı, o da acımadı. yarın da 3.sünü yaptıracağım. haftada bir yaptırmaya devam edeceğim gebeliğim sağlıkla devam ederse inşallah :dua:
herkes test sonucu beklerken yazacağıma, herkes transferdeyken yazmışım. :-)

floransa17 floransa17 T trkaslan7914 Kitakita Kitakita Arse82 Arse82 Madam B Madam B
Hanımlar kurtlandırnak gibi olmasın ama dayanamadım test yaptım.
Şükürler olsun çift çizgi
:halay::halay::halay::halay::halay:
Kiz vallahi baktim bildirimde rune bisey paylasmis diyor vallahi gordugum gibi anladim kesin bu dayanamadi test yapti dedim :) hehe :) ay cok sevindim cnm ya ne güzel bir hafta oldu böyle . rabbim daim etsin ins :) kacinci günündü bugün cnm ?

X