2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım fitil de verdiği için gün aşırı vermiştir jel sür masaj yap 15 şer dakika sabah akşam bide ben buna ek kalçama krem sürüyorum nemlendirici iğne zamanla sertleştirip geriyor deriyi canım

Kızlar yarın kalçadan yapılan ağır yağlı iğne varya transferden 1 hafta sonra yapiliyo o iğneden olan varmi yoksa her kişi için ayrı gün mu veriliyor ?
Proluton depot mu ya da onun muadili iğne? Bana verildi. Haftada 1 yaptırıyorum. Transferden önce başlandı.

Hamile arkadaşlarım hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin negatif alan arkadaşlarıma da Rabbim sabır versin . Bana bi akıl verin ama dostlar , transferden 2-3 saat sonra aksilik o ya büyük tuvaletim geldi, yaparken de ıkındım , vicdan azabı çekiyorum şimdi , nolcak şimdi of

Kisiye özel diyet listesi gibiymiş:) valla ilaclar
Ben tek tip zannediyodum

T trkaslan7914 hemsirelerin igneyi soylemekte atlamaları çok üzücü gerçekten
Neyseki yogunluklarindan dolayi bu tarz üzücü olaylara karsi o merkezden hamile kalan çok tanıdığım var.
İnsallah sen de onlardan biri olucaksin

Hic birsey olmaz cnm bende gecen seneki transferimde hastanede 1 saat yattim wc ye kalktigimda büyük tuvaletimi de yapmistim :) 2 embriyo koyulmustu hatta biri bölünmüs ücüz olmuslardı :) yani olacagi zaman oluyor cnm

Bi se olmaz cnm... dua et

Hic birsey olmaz cnm bende gecen seneki transferimde hastanede 1 saat yattim wc ye kalktigimda büyük tuvaletimi de yapmistim :) 2 embriyo koyulmustu hatta biri bölünmüs ücüz olmuslardı :) yani olacagi zaman oluyor cnm

Gerçekten mi canım ay öyle rahatlattın ki , işim içimi yedi nefes bile almaya korkuyorum bişey olmasın bebeğim bana tutunsun istiyorum

Proluton depot mu ya da onun muadili iğne? Bana verildi. Haftada 1 yaptırıyorum. Transferden önce başlandı.
Ewet proluton depot. Ilk transferden sonra yapıldı şimdi bir hafta geçti yarın yine yaptiricam. Bebeğin dusmesini engelleyen bir iğneymis vede çok agli acayip ağrı yapıyor . SenIn gebelik oldu mu her hafta mi kullanicak sin ?

Gerçekten mi canım ay öyle rahatlattın ki , işim içimi yedi nefes bile almaya korkuyorum bişey olmasın bebeğim bana tutunsun istiyorum
İnsan herseyden tedirgin oluyor cnm anlamazmiyim hic ama inan embriyolar bizim sandigimizdan daha dayanikli :) ins sımsıkı tutunsun bebislerin sana :)

O kadar tuhafım ki ne yapacağımı şaşırdım , nerden de geldi anlamadım ıkındım işte çok kötü hissediyorum kendimi

Az once memorial hast sayfasinda okudum

Transfer sonrası nelere dikkat etmem gerekiyor?
Halk arasında düşünülenin aksine, transfer sonrası hareket etmek, ağır kaldırmak, seyahat etmek, öksürmek, ıkınmak, yükseğe uzanmak, transferden hemen sonra ayağa kalkmak gibi aktivitelerin gebeliğin tutunma ve devamı üzerine herhangi hiçbir olumsuz etkisi yoktur. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken doktorların önerdiği ilaçları düzenli kullanılması ve eğer yumurtalıklar aşırı derecede uyarılmış ve büyümüşlerse de fazla ağrı ve rahatsızlık duyulmaması için dinlenilmesidir.

Inşallah bu ay yüzün güler canım benim yarın benimde anestesizili yapılacak gogsenbey yapacakmis.13.30 da

İnşallah canım pozitif olur zaten negatif olursa o klinikte devam etmeyi hiç düşünmüyorum canım

canım stres yapma seninledir kendini etkileme duphalac iç bol lifli şeyler ye vede su iç bol bol bundan sonrasında dikkat etmeye çalış içini ferah tut Allahın izniyle seninledir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…