- 5 Ekim 2016
- 919
- 1.158
- 44
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.301
Canım fitil de verdiği için gün aşırı vermiştir jel sür masaj yap 15 şer dakika sabah akşam bide ben buna ek kalçama krem sürüyorum nemlendirici iğne zamanla sertleştirip geriyor deriyi canımHemşire bana iğneyi yaparken progestron iğne yağlı bir iğnedir masaj yap olduğu yere dedi ama ben bu iğneden gün aşırı vuruluyorum bide günde 6 adet progestron fitil yapıyorum vajinadan sabah 8 ikindi 4 ve gece 12 de hergün
Proluton depot mu ya da onun muadili iğne? Bana verildi. Haftada 1 yaptırıyorum. Transferden önce başlandı.Kızlar yarın kalçadan yapılan ağır yağlı iğne varya transferden 1 hafta sonra yapiliyo o iğneden olan varmi yoksa her kişi için ayrı gün mu veriliyor ?
Vitamin estrofen hormonu rahim kalınlaşma için ekstre göbek bandı kan sullandırıcı ilaç bıhtı atma riskine karşı canımhangi haplar canım belki hapını vermiştir bu hormonların jeli iğnesi ve hapı oluyor
Evet cnm hamileligin ilerleyen dönemlerinde de erken dogumu engelliyor :)bu ilaç da bebek düşmemesi için veriliyor içeriği hormon :)
Hayirlisi ins cnmsağol canım araştırıcam bakalım yok özelde yapicam zaten canım
Hic birsey olmaz cnm bende gecen seneki transferimde hastanede 1 saat yattim wc ye kalktigimda büyük tuvaletimi de yapmistim :) 2 embriyo koyulmustu hatta biri bölünmüs ücüz olmuslardı :) yani olacagi zaman oluyor cnmHamile arkadaşlarım hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin negatif alan arkadaşlarıma da Rabbim sabır versin . Bana bi akıl verin ama dostlar , transferden 2-3 saat sonra aksilik o ya büyük tuvaletim geldi, yaparken de ıkındım , vicdan azabı çekiyorum şimdi , nolcak şimdi of
Bi se olmaz cnm... dua etHamile arkadaşlarım hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin negatif alan arkadaşlarıma da Rabbim sabır versin . Bana bi akıl verin ama dostlar , transferden 2-3 saat sonra aksilik o ya büyük tuvaletim geldi, yaparken de ıkındım , vicdan azabı çekiyorum şimdi , nolcak şimdi of
Hic birsey olmaz cnm bende gecen seneki transferimde hastanede 1 saat yattim wc ye kalktigimda büyük tuvaletimi de yapmistim :) 2 embriyo koyulmustu hatta biri bölünmüs ücüz olmuslardı :) yani olacagi zaman oluyor cnm
Bi se olmaz cnm... dua et
Ewet proluton depot. Ilk transferden sonra yapıldı şimdi bir hafta geçti yarın yine yaptiricam. Bebeğin dusmesini engelleyen bir iğneymis vede çok agli acayip ağrı yapıyor . SenIn gebelik oldu mu her hafta mi kullanicak sin ?Proluton depot mu ya da onun muadili iğne? Bana verildi. Haftada 1 yaptırıyorum. Transferden önce başlandı.
İnsan herseyden tedirgin oluyor cnm anlamazmiyim hic ama inan embriyolar bizim sandigimizdan daha dayanikli :) ins sımsıkı tutunsun bebislerin sana :)Gerçekten mi canım ay öyle rahatlattın ki , işim içimi yedi nefes bile almaya korkuyorum bişey olmasın bebeğim bana tutunsun istiyorum
O kadar tuhafım ki ne yapacağımı şaşırdım , nerden de geldi anlamadım ıkındım işte çok kötü hissediyorum kendimi
Inşallah bu ay yüzün güler canım benim yarın benimde anestesizili yapılacak gogsenbey yapacakmis.13.30 daBen haziran da ilk tüp denemesi yaptım negatif canım. Öncesinde baka hastane de histereskopi hsg sulu ultrason yapılmıştı. Ama gogsen bey kendi yaptı nisan ayında histereskopi. Haziranda ilk deneme yapıldı bu ayda ikincisi ni denedik beklemedeyimcanim
Yok gitmedim daha önce direk başkente geldimDaha once başka hastaneye gitmedin mi canım. Yani şu an sebebi arastiriliyör sanirim
İnşallah canım pozitif olur zaten negatif olursa o klinikte devam etmeyi hiç düşünmüyorum canımKisiye özel diyet listesi gibiymiş:) valla ilaclar
Ben tek tip zannediyodum
T trkaslan7914 hemsirelerin igneyi soylemekte atlamaları çok üzücü gerçekten
Neyseki yogunluklarindan dolayi bu tarz üzücü olaylara karsi o merkezden hamile kalan çok tanıdığım var.
İnsallah sen de onlardan biri olucaksin
Hamile arkadaşlarım hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin negatif alan arkadaşlarıma da Rabbim sabır versin . Bana bi akıl verin ama dostlar , transferden 2-3 saat sonra aksilik o ya büyük tuvaletim geldi, yaparken de ıkındım , vicdan azabı çekiyorum şimdi , nolcak şimdi of
Hafif anestezi veriliyor korkma. Gogsen bey ilgili bir doktor. Özlem hemşire de öyle tabi. GuvenInşallah bu ay yüzün güler canım benim yarın benimde anestesizili yapılacak gogsenbey yapacakmis.13.30 da
Canim ben de gün içinde bir çok evham yapıyorum. Ama olacak olunca olur. Eğer olmayacaksa bi hapşırma ile de olmazO kadar tuhafım ki ne yapacağımı şaşırdım , nerden de geldi anlamadım ıkındım işte çok kötü hissediyorum kendimi