2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Evet cnm söylerler bana da tüp yaptirdigim yer persembe günkü kan tahlilinden sonra söyler kese icin . Ben diger asıl gidecegim doktorumdan randevuyu kendim aldim 4+3 oldugum güne . cunku gecen sefer 4+3 ken keseler net gözükmüştü . ama tüp doktorumda asagi yukari o tarihlerde cagirir sanirsam cnm . bizim heyecanimiz bitmez yok kesesi yok kalp atisi derken baya heyecan yasiycaz daha cnm ama tatli heyecanlar :)

tüp yaptırdığın doktoruna mi devam yoksa ayrı doktoruna mi devam ediceksin canım.olsun olsun ben raziyim bu heyecanlara yeterki sağlıklı haberlerini alalım hepimiz

tüp yaptırdığın doktoruna mi devam yoksa ayrı doktoruna mi devam ediceksin canım.olsun olsun ben raziyim bu heyecanlara yeterki sağlıklı haberlerini alalım hepimiz
Dogumum ayri gittigim doktorumda olacak cnm nasipse . gecen sefer 4 aya kadar ikisine birden gittim . tüp doktorumu 4. Aydaki kontrolümde birakmistim . ama bu sefer esim ikisine de gidelim diyor . bakalim duruma göre karar verices ama her halukarda asil kendi doktorumda dogum olacak nasipse cnm hamileligimin sonunu görebilirsem tabi :) sen kime gideceksin cnm ?

Dogumum ayri gittigim doktorumda olacak cnm nasipse . gecen sefer 4 aya kadar ikisine birden gittim . tüp doktorumu 4. Aydaki kontrolümde birakmistim . ama bu sefer esim ikisine de gidelim diyor . bakalim duruma göre karar verices ama her halukarda asil kendi doktorumda dogum olacak nasipse cnm hamileligimin sonunu görebilirsem tabi :) sen kime gideceksin cnm ?

bende bilmiyorum tüp doktorum olursa pembe mavide olur doğum ama ücreti ne gorede ben daha uygun bir yer gidelim diyorum ikiz olursa dahada maddi yükselecek çünkü ama normalde başka doktor adına dair de bir fikrim yok.su kalp atısını duyalım diyoruz hayırlısı ile ondan sonra bir karar vericez bakalim

bende bilmiyorum tüp doktorum olursa pembe mavide olur doğum ama ücreti ne gorede ben daha uygun bir yer gidelim diyorum ikiz olursa dahada maddi yükselecek çünkü ama normalde başka doktor adına dair de bir fikrim yok.su kalp atısını duyalım diyoruz hayırlısı ile ondan sonra bir karar vericez bakalim
Eger baska doktor düşünürsen cnm benim doktorum zübeydede de dogum yaptiriyor medical de de dogum yaptiriyor medicalde sezeryan 3500 fiyati . ve doktorumdan acayip memnunum ve yönlendirdigim herkes de cok memnun cnm adi ahmet yılmaz . jimerin orda e bebek in üstünde zeno is merkezinde klinigi var adi natal klinik

Kızlar yarın kalçadan yapılan ağır yağlı iğne varya transferden 1 hafta sonra yapiliyo o iğneden olan varmi yoksa her kişi için ayrı gün mu veriliyor ?

Kızlar yarın kalçadan yapılan ağır yağlı iğne varya transferden 1 hafta sonra yapiliyo o iğneden olan varmi yoksa her kişi için ayrı gün mu veriliyor ?
iğnenin adı progestan canım tüp bebekte %90 o veriliyor 50 mg olarak ama anlamadığım yağlı iğne dediğin oysa ilkez transferden sonra başlanıldığını duydum heleki bir hafta sonra çünkü o bebeğin tutunması için yapılıyor sen yanlış anlamış olmayasın canım iyice sor emin ol çünkü bana tedavi gördüğüm klinikteki hemşireler net ve doğru anlatmadıkları için benim transferden 5 gün önce başlamam lazımmış ( çoğu doktor transferden 5 gün önce 13.gün kontorolünde başlatıyor ben hep öyle duydum öyle biliyorum ) ama bana denmediği için yaptırmadım ve transfer günü lkinikte öğrendim çözülmüş olan embriyolarım tekrar donduruldu ve transferim bir sonraki ay çözülüp dondurulan embriyolarım tekrar çözülerek transfer edildi aman aman arkadaşım iyice emin ol yapma süresinde bazen hemşire veya doktor yanlış veya eksik bilgi verebiliyorlar yoğunluklarından dolayı dikkat edin lütfen

Şu an ben sadece vajinal jel ve göbek banti kullaniyorum
Folik asit ve aspirin de haplarim
Baska birsey verilmedi bana

Pruloton depot 500 mg dan mi bahsediyorsun cnm ? Ben gecen hamileligimde haftada 1 kez oluyordum cnm baya bacak kasılıp kalıyor :) ama alısmıstım hatta olunca oh deyip rahatliyordum :)

Hemşire bana iğneyi yaparken progestron iğne yağlı bir iğnedir masaj yap olduğu yere dedi ama ben bu iğneden gün aşırı vuruluyorum bide günde 6 adet progestron fitil yapıyorum vajinadan sabah 8 ikindi 4 ve gece 12 de hergün

Eger baska doktor düşünürsen cnm benim doktorum zübeydede de dogum yaptiriyor medical de de dogum yaptiriyor medicalde sezeryan 3500 fiyati . ve doktorumdan acayip memnunum ve yönlendirdigim herkes de cok memnun cnm adi ahmet yılmaz . jimerin orda e bebek in üstünde zeno is merkezinde klinigi var adi natal klinik

sağol canım araştırıcam bakalım yok özelde yapicam zaten canım

Şu an ben sadece vajinal jel ve göbek banti kullaniyorum
Folik asit ve aspirin de haplarim
Baska birsey verilmedi bana

bende öyle bir iğne vurulmadım.progestan fitil olarak günde 3 defa,estrofem 2 ser tane oda 3 defa,folikasit,yarim antibiyotik vede hibor kan sulandırıcı iğne vede bant kullaniyorum

X