- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.261
Ay sorma tatlı anne adayı :) ben cok kötü bir örnegim ama napiim ya icim durmuyor vallahi :) ben hayatimda her konuda böyleyim :)
Meraba kizlar uzun suredir sizi takip ediyorum hamişleri tebrik ediyorum sizler kadar sevindim bende denizlide başladim tedaviye 25 yasindayim 1 senelik evliyim da once hamilelik gecirmedim ilk tup bebek denemem sebebi talesemi taşıyıcisı olmamız ve morfoloji sorunu ignelerim 6. Gunu bakalim pazartesi sali gibi opu olacak hayirlisi herseyin banada dua edin
Benim de evde gebelik ve ovulasyon testi var ama
Yapmiycam söz :)
İnşallah ilk tedavi de hamile kalirsinMeraba kizlar uzun suredir sizi takip ediyorum hamişleri tebrik ediyorum sizler kadar sevindim bende denizlide başladim tedaviye 25 yasindayim 1 senelik evliyim da once hamilelik gecirmedim ilk tup bebek denemem sebebi talesemi taşıyıcisı olmamız ve morfoloji sorunu ignelerim 6. Gunu bakalim pazartesi sali gibi opu olacak hayirlisi herseyin banada dua edin
Meraba kizlar uzun suredir sizi takip ediyorum hamişleri tebrik ediyorum sizler kadar sevindim bende denizlide başladim tedaviye 25 yasindayim 1 senelik evliyim da once hamilelik gecirmedim ilk tup bebek denemem sebebi talesemi taşıyıcisı olmamız ve morfoloji sorunu ignelerim 6. Gunu bakalim pazartesi sali gibi opu olacak hayirlisi herseyin banada dua edin
Amin canım benimİnşallah ilk tedavi de hamile kalirsin
Saolasin canim zaten pgd yomtemiyle tup bebek yapilacak bakalim artik hayirlisicanım öncelikle tedavin hayırlısı olsun telasami gibi bir rahatsızlığın var ise kesinlikle embriyolar oluştuğunda muhakak ngt yani genetik taramayı yaptır canım sakın ihmal etme taşıyıcı olduğun için cd56 testi yani bağışıklık ile ilgili olan testide muhakak araştırt ve yaptır canım bu ikisi senin için ve bebeğin için önemli dilerim allahtan herşey dilediğin gibi olur canım telasamiyi çok iyi bilen biri olarak söylüyorum çünkü bunun dernek başkanı dr duru malyalı kızıda telasami taşıyıcısı ve yakın arkadaşımdı allah gönlüne göre versin ve bebeklerini kucağına alırsın inşallah
Benim 9. Günüm canımoh oh süper çok sevindim inşallah değerin daha da yükselecek ben inanıyorum ki çok yüskelecek sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabimm
KAÇINCI GÜNÜN Kİ
Ay kuzum insallah ya rabbim kimseye evlat eksikligi yaşatmasın hepimiz hamiş olalım bu senehakkınızda hayırlısı olsun Rabbim sanada nasib etsin inşallah bu mutluluğu hayırlısı ile canım
Yanlış okumadıysam gogsen beyin hastasıymışsın değil mi ilk bölümlerde öyle yaziyor.bende gogsen beye başladım daha ye ı olarak hsg çektirdim yarında ofis histeroskopi yapilacak..sizlere nasıl tedavi uygulandı aşamalar neler merak ettim.İnşallah ilk tedavi de hamile kalirsin
Cok sagolun tesekkur ederim artık rabbimden hayirlisi ins . 5 ekime randevumu aldim kese icin :) bakalim tahminler dogru cikacak mi :)Sizi de takip ettim.Sonucunuza da çok sevindim.Rabbim sağlıkla hayirla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.Değeriniz yüksek baya.Bence ikiz.
Ay canim sonuna kadar hakediyorsun bu mutlulugu yasamakta . rabbim saglikla kucakladigimiz günleri de nasip etsin bak o zaman gör asıl yasayacagimiz heyecani ve mutlulugu :) bende sabah 7 de kalktim heyecandan bir daha uyuyamadim :) simdi de eltime geldim ama gözümden uyku akıyor :)bende o sabredip 12.günü bekleyenlerdenim kurdeşen döktüm dünü tam bu saatte ağlama krizine girmiştim simdi ise gülüyorum.gece 5 te uyandım hala ben hamileyim diye söyleniyorum uykumu da kaçırdım düşünmekten 8 e kadar hayaller
Ay canim sonuna kadar hakediyorsun bu mutlulugu yasamakta . rabbim saglikla kucakladigimiz günleri de nasip etsin bak o zaman gör asıl yasayacagimiz heyecani ve mutlulugu :) bende sabah 7 de kalktim heyecandan bir daha uyuyamadim :) simdi de eltime geldim ama gözümden uyku akıyor :)
Ben haziran da ilk tüp denemesi yaptım negatif canım. Öncesinde baka hastane de histereskopi hsg sulu ultrason yapılmıştı. Ama gogsen bey kendi yaptı nisan ayında histereskopi. Haziranda ilk deneme yapıldı bu ayda ikincisi ni denedik beklemedeyimcanimYanlış okumadıysam gogsen beyin hastasıymışsın değil mi ilk bölümlerde öyle yaziyor.bende gogsen beye başladım daha ye ı olarak hsg çektirdim yarında ofis histeroskopi yapilacak..sizlere nasıl tedavi uygulandı aşamalar neler merak ettim.
Daha once başka hastaneye gitmedin mi canım. Yani şu an sebebi arastiriliyör sanirimYanlış okumadıysam gogsen beyin hastasıymışsın değil mi ilk bölümlerde öyle yaziyor.bende gogsen beye başladım daha ye ı olarak hsg çektirdim yarında ofis histeroskopi yapilacak..sizlere nasıl tedavi uygulandı aşamalar neler merak ettim.
Cok sagolun tesekkur ederim artık rabbimden hayirlisi ins . 5 ekime randevumu aldim kese icin :) bakalim tahminler dogru cikacak mi :)
Uyuya uyuya şişmesek bali :)İnşallah yavrum rabbim cümlemize nasib etsin.hayali bile şimdiden çok güzelmişsorma bende de sürekli uyku hali var
Evet cnm söylerler bana da tüp yaptirdigim yer persembe günkü kan tahlilinden sonra söyler kese icin . Ben diger asıl gidecegim doktorumdan randevuyu kendim aldim 4+3 oldugum güne . cunku gecen sefer 4+3 ken keseler net gözükmüştü . ama tüp doktorumda asagi yukari o tarihlerde cagirir sanirsam cnm . bizim heyecanimiz bitmez yok kesesi yok kalp atisi derken baya heyecan yasiycaz daha cnm ama tatli heyecanlar :)aayy hadi bakalım 5 ekim büyük gün .benim yarin ki kan tahlilinden sonra söylerler herhalde ne zaman kese için gitmem gerektiğini değil mi