2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ay sorma tatlı anne adayı :) ben cok kötü bir örnegim ama napiim ya icim durmuyor vallahi :) ben hayatimda her konuda böyleyim :)

bende o sabredip 12.günü bekleyenlerdenim kurdeşen döktüm dünü tam bu saatte ağlama krizine girmiştim simdi ise gülüyorum.gece 5 te uyandım hala ben hamileyim diye söyleniyorum uykumu da kaçırdım düşünmekten 8 e kadar hayaller

hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim sanada nasib etsin inşallah bu mutluluğu hayırlısı ile canım

İnşallah ilk tedavi de hamile kalirsin

canım öncelikle tedavin hayırlısı olsun telasami gibi bir rahatsızlığın var ise kesinlikle embriyolar oluştuğunda muhakak ngt yani genetik taramayı yaptır canım sakın ihmal etme taşıyıcı olduğun için cd56 testi yani bağışıklık ile ilgili olan testide muhakak araştırt ve yaptır canım bu ikisi senin için ve bebeğin için önemli dilerim allahtan herşey dilediğin gibi olur canım telasamiyi çok iyi bilen biri olarak söylüyorum çünkü bunun dernek başkanı dr duru malyalı kızıda telasami taşıyıcısı ve yakın arkadaşımdı allah gönlüne göre versin ve bebeklerini kucağına alırsın inşallah

canım öncelikle tedavin hayırlısı olsun telasami gibi bir rahatsızlığın var ise kesinlikle embriyolar oluştuğunda muhakak ngt yani genetik taramayı yaptır canım sakın ihmal etme taşıyıcı olduğun için cd56 testi yani bağışıklık ile ilgili olan testide muhakak araştırt ve yaptır canım bu ikisi senin için ve bebeğin için önemli dilerim allahtan herşey dilediğin gibi olur canım telasamiyi çok iyi bilen biri olarak söylüyorum çünkü bunun dernek başkanı dr duru malyalı kızıda telasami taşıyıcısı ve yakın arkadaşımdı allah gönlüne göre versin ve bebeklerini kucağına alırsın inşallah

Saolasin canim zaten pgd yomtemiyle tup bebek yapilacak bakalim artik hayirlisi

İnşallah ilk tedavi de hamile kalirsin
Yanlış okumadıysam gogsen beyin hastasıymışsın değil mi ilk bölümlerde öyle yaziyor.bende gogsen beye başladım daha ye ı olarak hsg çektirdim yarında ofis histeroskopi yapilacak..sizlere nasıl tedavi uygulandı aşamalar neler merak ettim.

Sizi de takip ettim.Sonucunuza da çok sevindim.Rabbim sağlıkla hayirla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.Değeriniz yüksek baya.Bence ikiz.
Cok sagolun tesekkur ederim artık rabbimden hayirlisi ins . 5 ekime randevumu aldim kese icin :) bakalim tahminler dogru cikacak mi :)

Ay canim sonuna kadar hakediyorsun bu mutlulugu yasamakta . rabbim saglikla kucakladigimiz günleri de nasip etsin bak o zaman gör asıl yasayacagimiz heyecani ve mutlulugu :) bende sabah 7 de kalktim heyecandan bir daha uyuyamadim :) simdi de eltime geldim ama gözümden uyku akıyor :)

İnşallah yavrum rabbim cümlemize nasib etsin.hayali bile şimdiden çok güzelmiş sorma bende de sürekli uyku hali var

Ben haziran da ilk tüp denemesi yaptım negatif canım. Öncesinde baka hastane de histereskopi hsg sulu ultrason yapılmıştı. Ama gogsen bey kendi yaptı nisan ayında histereskopi. Haziranda ilk deneme yapıldı bu ayda ikincisi ni denedik beklemedeyimcanim

Daha once başka hastaneye gitmedin mi canım. Yani şu an sebebi arastiriliyör sanirim

aayy hadi bakalım 5 ekim büyük gün .benim yarin ki kan tahlilinden sonra söylerler herhalde ne zaman kese için gitmem gerektiğini değil mi
Evet cnm söylerler bana da tüp yaptirdigim yer persembe günkü kan tahlilinden sonra söyler kese icin . Ben diger asıl gidecegim doktorumdan randevuyu kendim aldim 4+3 oldugum güne . cunku gecen sefer 4+3 ken keseler net gözükmüştü . ama tüp doktorumda asagi yukari o tarihlerde cagirir sanirsam cnm . bizim heyecanimiz bitmez yok kesesi yok kalp atisi derken baya heyecan yasiycaz daha cnm ama tatli heyecanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…