- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.881
50 90 küçük gibi geldi bana cok yatamaz sanırım benımkıde ıcınde seti var altına Ince yataklardan alıcam 70 120 boyutu dıye biliyorum bu yatak ince oldugundan anne yanınada kullanıcam ince battaniyem var kalın alıcam ama yatması için değil minikler battaniye içinde yanar yorgan hem yün hem elyaf var en iyisi bana göre tulumla yatma zamanıda ilerleyince olur gibi geliyor babynest de bence ekstra onuda almak yerine kendım dıktım umarım yardımcı olmuşumdur :)Merhaba, sağlıklı günlerde güle güle kullansın bebişin...ablam buna benzer bir yatak verecek ve oldukça büyük,sabit ve bebek odasını 6 ayını çıkardıktan sonra yapmayı düşünüyoruz. Şimdi anne yanı sallanan beşik almak istiyorum buna benzer ama boyutu 50*90 çok mu küçük olur sizce? Küçük olursa anne yanı ama daralır mı içinde bebişim ve korumaları 6 aya kadar sorun olur mu kararsız kaldım.birde yorganı herşeyi var set. Siz iç yatak aldınız mı? Ölçüsü nedir bu yatağın? Yorganmı, uyku tulumu mu, baybnest, bataniye mi karar vetemediğim konulurdan?
Teşekkürler50 90 küçük gibi geldi bana cok yatamaz sanırım benımkıde ıcınde seti var altına Ince yataklardan alıcam 70 120 boyutu dıye biliyorum bu yatak ince oldugundan anne yanınada kullanıcam ince battaniyem var kalın alıcam ama yatması için değil minikler battaniye içinde yanar yorgan hem yün hem elyaf var en iyisi bana göre tulumla yatma zamanıda ilerleyince olur gibi geliyor babynest de bence ekstra onuda almak yerine kendım dıktım umarım yardımcı olmuşumdur :)
Dün geceden beri bende de var ara ara oluyor ama ben de bi bilemedim.korkuyorum da anacım gelir bilemezsem diyeKızlar bugun karnım sertleşiyor ve agrı yapıyor bebegım oynuyo sıkıntı yok ama agrı rahatsız edıcı karın üst kısmında genellikle yalancı kasılmalar mı acaba diye düşünüyorum böyle olan var mı yarın doktor muayenem var
Benimde karnımın üst kısmında anlayamadığım ağrı mı diyeyim kasılma mı diyeyim bi rahatsızlık var. Korkuyorum ben dedün akşamdan beri sağ tarafım sancıyo dönmekte kalkmakta zorluk çekiyordum,
doktoruma yazdım idraryolu enfeksiyonu olabilir,bebeğin başı baskı yapıyor olabilir , erken doğum tehlikesi olabilir dedi . 10 gün önce idrar tahlilim temiz çıktı. ağrın artarsa gel yoksa bol su iç dedi böyle sancısı olan var mı ara ara
bol su içince rahatladım biraz canım soluma yattım yalancı sancılar galiba yarın bi sorayım doktoruma ne diyecekDün geceden beri bende de var ara ara oluyor ama ben de bi bilemedim.korkuyorum da anacım gelir bilemezsem diye
Ben de pazartesi gideceğim diye bekliyorum. Karnım büyüyor da ondan mı bi bilemedim kendi kendimi korkutmakta istemiyorumbol su içince rahatladım biraz canım soluma yattım yalancı sancılar galiba yarın bi sorayım doktoruma ne diyecek
Kızlar bugun karnım sertleşiyor ve agrı yapıyor bebegım oynuyo sıkıntı yok ama agrı rahatsız edıcı karın üst kısmında genellikle yalancı kasılmalar mı acaba diye düşünüyorum böyle olan var mı yarın doktor muayenem var
İnş canım ya bütün gece ağrıdı sanırım dönmeye calısıyo hareketleri rahatlatıyor allahtan bir iki saate doktora gidicem inş benim gibi olanlarıda az cok bilgilendirmiş olurumBebek donduyse canim ayaklariyla baski felan yapiyordur buyuk ihtimalle insallah bugunde doktorundan icini rahatlatan bilgiyi alirsin canim
Bebiş dönmüş ayakları poposu baskı yapıyomus yukarı normal agrı duzenlı aralıklarla olursa gel dedı 2050 gr olmus obur kızım magnezyum yazdı ekstra kızlar
saol canım aynen valla ılk olunca ınsan tedirgin oluyo bazen cok sukurCok sukur hadi bak korkulcak birsey yokmus annesi masallah kilosuna felan prensesin
Haklisin ilk olunca cok tedirgin oluyoruz insallah daha fazla bizleri tedirgin etmeden sag salim gelirler dunyayasaol canım aynen valla ılk olunca ınsan tedirgin oluyo bazen cok sukur
tercih senin canım mobilyalar güzel insan sasiriyo neye bakacağını :)şimdilik oda yapmayı düşünmüorum canım, park yatağın görüntüsü filan hoş değil eşim de pek sevmedi ne alacağımızı bilemedik o yüzden
Asyaaaaa:)Kızlar ya sizce hangi isim karar veremiyoruzz.. Asya mı Beril mi??? Fikirlerinizi alabilir miyim?
Biz dün aliexpresten termemotre aldık canım çok iyi yorumlar vardı alından ölçer yaklaşık 40 liraya geliyor bugunde kargolanmis inşallah memnun kalırız henüz bebefon almadık onda bende çok kararsızım çok secenek varKızlar ebebekten babyme termometre aldık.Diğerlerine göre çok uygun fiyatlı uzaktan ölçer,Hem ten hrm banyo suyunu biberonuda ölçüyor. Sizler hangi termometreyi ve oda kamerasını aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?