• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Ben 30 dereceye attım cok koyu renkli olanları atamadım cok yoktu zaten risk almak istemedim bugun utu gunu yapıcam cantamızıda hazırlarım artık :)

merhaba eylül anneleri.. bi konuda fikrinizi almak istiyorum.. güneş kremi almak istiyorum ve genelde solente pregna yı öneriyorlar ama onun da yağlı kalın bir tabakası varmış benim cildim de yağlı bir cilt.. herhangi bir markanın losyon güneş kremini kullanabilir miyiz acaba? ya da kullanan varsa önerebileceğiniz var mı?

merhaba eylül anneleri.. bi konuda fikrinizi almak istiyorum.. güneş kremi almak istiyorum ve genelde solente pregna yı öneriyorlar ama onun da yağlı kalın bir tabakası varmış benim cildim de yağlı bir cilt.. herhangi bir markanın losyon güneş kremini kullanabilir miyiz acaba? ya da kullanan varsa önerebileceğiniz var mı?
ben 2 yildir dr dermiss kullaniyorum yagli degil o açidan memnunum bi arastir istersen yorumlari. 50 faktör

merhaba kızlar, nasılsınız iyi misiniz ? bir sorum olacak benim; bebeğe beşik almayı düşünüoruz ama ne alacağımızı tam olarak bilemedik o_Osizce park yatak mı daha iyi olur yoksa mobilya yatak mı ? biz 2. bebği de o kadar uzak düşünmüoruz Allah izin verirse , 2 yıl sonra en fazla. yani 2.bebişimiz de kullansın istiyoruz yatağı. Bu durumda sizce en iyisi hangisi olur,ne alalım ?

merhaba kızlar, nasılsınız iyi misiniz ? bir sorum olacak benim; bebeğe beşik almayı düşünüoruz ama ne alacağımızı tam olarak bilemedik o_Osizce park yatak mı daha iyi olur yoksa mobilya yatak mı ? biz 2. bebği de o kadar uzak düşünmüoruz Allah izin verirse , 2 yıl sonra en fazla. yani 2.bebişimiz de kullansın istiyoruz yatağı. Bu durumda sizce en iyisi hangisi olur,ne alalım ?
Canim biz park yatak aldik dun ikiz cocuklari olan bir arkadasa gittim bebekleri 8 aylik.mobilya besik almislardi en basta suan bebekleri rahatca hareket edip o korkuluk aralarindan sarkmaya calisiyormus park yatak aldilar.

genelde park yatak tercih ediliyo ama sana kalmis ben yanıma park yatak aldım ama büyüyen beşik ve dolap da alıp oda yapicam inşallah

genelde park yatak tercih ediliyo ama sana kalmis ben yanıma park yatak aldım ama büyüyen beşik ve dolap da alıp oda yapicam inşallah
şimdilik oda yapmayı düşünmüorum canım, park yatağın görüntüsü filan hoş değil eşim de pek sevmedi ne alacağımızı bilemedik o yüzden :(

Canim biz park yatak aldik dun ikiz cocuklari olan bir arkadasa gittim bebekleri 8 aylik.mobilya besik almislardi en basta suan bebekleri rahatca hareket edip o korkuluk aralarindan sarkmaya calisiyormus park yatak aldilar.
hadi yaa , aslında ben de o korkuluklardan korkuorum bişey olur mu acaba die ama park yatak da ne bileyim yatak gibi değil adeta çadır gibi , bebek ne kadar rahat eder onu da bilmiorum :(

dün akşamdan beri sağ tarafım sancıyo dönmekte kalkmakta zorluk çekiyordum,
doktoruma yazdım idraryolu enfeksiyonu olabilir,bebeğin başı baskı yapıyor olabilir , erken doğum tehlikesi olabilir dedi . 10 gün önce idrar tahlilim temiz çıktı. ağrın artarsa gel yoksa bol su iç dedi böyle sancısı olan var mı ara ara

doktoruma yazdım idraryolu enfeksiyonu olabilir,bebeğin başı baskı yapıyor olabilir , erken doğum tehlikesi olabilir dedi . 10 gün önce idrar tahlilim temiz çıktı. ağrın artarsa gel yoksa bol su iç dedi böyle sancısı olan var mı ara ara
Bazen bebek o bolgede toplandiginda oluyor ama devam etmiyor bir sure sonra geciyor canim

bir ara benimde oluyodu canım bebek dönmüştü aşağı şimdi geri döndü eli ayağı falan geliyo sanırım geceleri dönerken de çok oluyor tekmeleri sertleşti büyüdüler onlardazorlanıyor sanırım ondan

Ben bundan aldım iki kademeli yere yakın düşme tehlikesi çok yok 2-3 yaşına kadar gider diye düşünüyorum park yatakların biraz sallanma sorunu var bana göre ikinci tercih olarak alınmalı TamBirAzize TamBirAzize

Eklentiler

• Screenshot_20170713-173939.png
    Screenshot_20170713-173939.png
    220,2 KB · Görüntüleme: 35
Benim oluyordu şuan 30 haftadayım 15.ve 22.hafta arasını enfeksiyon tedavisiyle geçirdim 2defa hastanede yattım ilaç vetemedikleri için.ama düzeldi antibiyotik tedavisiyle. şimdi sorun yok.günlük en az 3lt su içmek gerekiyormuş.geçmezse ağrınız tekrar gidin doktorunuza tabi ihmal etmeyin derim.

Ben bundan aldım iki kademeli yere yakın düşme tehlikesi çok yok 2-3 yaşına kadar gider diye düşünüyorum park yatakların biraz sallanma sorunu var bana göre ikinci tercih olarak alınmalı TamBirAzize TamBirAzize
Merhaba, sağlıklı günlerde güle güle kullansın bebişin...ablam buna benzer bir yatak verecek ve oldukça büyük,sabit ve bebek odasını 6 ayını çıkardıktan sonra yapmayı düşünüyoruz. Şimdi anne yanı sallanan beşik almak istiyorum buna benzer ama boyutu 50*90 çok mu küçük olur sizce? Küçük olursa anne yanı ama daralır mı içinde bebişim ve korumaları 6 aya kadar sorun olur mu kararsız kaldım.birde yorganı herşeyi var set. Siz iç yatak aldınız mı? Ölçüsü nedir bu yatağın? Yorganmı, uyku tulumu mu, baybnest, bataniye mi karar vetemediğim konulurdan?

Back