- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #3.841
Ben yıkadım :) ütülenecekler bugün. Askılıda asınca bi acayip oldum utanmasam sandalye atıp izleyecektim :)bebek kıyafetlerini ne zaman yıkayacaksınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yıkadım :) ütülenecekler bugün. Askılıda asınca bi acayip oldum utanmasam sandalye atıp izleyecektim :)bebek kıyafetlerini ne zaman yıkayacaksınız ?
Ben bebeğim 2 kilo olunca ya da olmaya yakın yikamayi düşünüyorum zaten riskli gebeyim 2 kilo olmadan erken dogarsa zaten sadece bebek bezi istiyorlar küvezde kalıyor ki inşallah ole bişi olmaz. Erken yıkayınca toz olabilir muhafaza etmek zorlaşır diye düşünüyorumbebek kıyafetlerini ne zaman yıkayacaksınız ?
al bendende o kadar hergün odasına girip kıyafetleriyle konuşuyorum :)))Ben yıkadım :) ütülenecekler bugün. Askılıda asınca bi acayip oldum utanmasam sandalye atıp izleyecektim :)
hımm canm sen doktora gitmiştin ne dedi sana 1 gün var aramızda kaç kilo bebeğin boyu falanBen bebeğim 2 kilo olunca ya da olmaya yakın yikamayi düşünüyorum zaten riskli gebeyim 2 kilo olmadan erken dogarsa zaten sadece bebek bezi istiyorlar küvezde kalıyor ki inşallah ole bişi olmaz. Erken yıkayınca toz olabilir muhafaza etmek zorlaşır diye düşünüyorum
seninki benimkinden iyiymiş bence bende tam 28+0 dı 1125 gram 36 cm boyuCanim geçen perşembe gittim 28+1 deydim 1240 gram olmuş 37 cm boyu günde 20 25 gram arası kilo alıyorum Bu haftalarda
bebek kıyafetlerini ne zaman yıkayacaksınız ?
beyazları ayrı battaniyeleri ayrı renklileri ayrımı yıkıycaz şimdi bide kaç derece elde yıkamada mı kaç dk olcakDun odasini boyadik bugunde perdesini felan yikiycaz yarin kiyafetlerini yikayip ertesi gun utuluycem bir aksilik olmazsa
Hmm ben meyvenin çok faydasını gördüm canım her gün karpuz yiyorum başka meyvelerde yiyorum bide devamli yatıyorum riskli gebelikten dolayi o da bebeğe iyi geliyor bol bol dinlenmek te iyi oluyor yani tavsiye ederim fırsatın varsa tabiiseninki benimkinden iyiymiş bence bende tam 28+0 dı 1125 gram 36 cm boyu
meyve yiyorum çok ama dinlenemiyorum sabah 6 da kalkıyorum akşam 6 bucukta evdeyim ev işi vs derken 11 12 de yatıyorumHmm ben meyvenin çok faydasını gördüm canım her gün karpuz yiyorum başka meyvelerde yiyorum bide devamli yatıyorum riskli gebelikten dolayi o da bebeğe iyi geliyor bol bol dinlenmek te iyi oluyor yani tavsiye ederim fırsatın varsa tabii
Allah yardımcın olsun canım hamileyken çalışmak çok zormeyve yiyorum çok ama dinlenemiyorum sabah 6 da kalkıyorum akşam 6 bucukta evdeyim ev işi vs derken 11 12 de yatıyorum
al bendende o kadar hergün odasına girip kıyafetleriyle konuşuyorum :)))
Beyazlari ayri pembe tonlarini ayri renklilerini ayri yikayacagim 40 derecede yikaniyormusbeyazları ayrı battaniyeleri ayrı renklileri ayrımı yıkıycaz şimdi bide kaç derece elde yıkamada mı kaç dk olcak
oğlunmu olacak kızın mı :)Kiyafetlerinin etiketlerini keserken konusuyordum simdi karsimda yikanmayi bekliyorlar :)))
hemde ne zor sabahtan beri sırtım ağrıyor oturamıyorumAllah yardımcın olsun canım hamileyken çalışmak çok zor
Kizim olacak Allah kismet ederse :))oğlunmu olacak kızın mı :)
Ben hepsini birlikte yıkadım :) akmadı renk falan da 40 derecede yıkadımBeyazlari ayri pembe tonlarini ayri renklilerini ayri yikayacagim 40 derecede yikaniyormus
Ben hepsini birlikte yıkadım :) akmadı renk falan da 40 derecede yıkadım
ben ayri yikadim tirstim. ztn 2 makinelik malzeme vardi. ilerleyen zamanda ben de birlikte yikarimBen hepsini birlikte yıkadım :) akmadı renk falan da 40 derecede yıkadım
Ben de niye öyle bi risk aldım bilmiyorum :) aslında en başta elde yıkamak da mantıklı olabilir hani boyası akan kalitesiz bir şey varsa hem bebişe giydirmeden görmüş oluruzben ayri yikadim tirstim. ztn 2 makinelik malzeme vardi. ilerleyen zamanda ben de birlikte yikarim