• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

bebek kıyafetlerini ne zaman yıkayacaksınız ?
Ben bebeğim 2 kilo olunca ya da olmaya yakın yikamayi düşünüyorum zaten riskli gebeyim 2 kilo olmadan erken dogarsa zaten sadece bebek bezi istiyorlar küvezde kalıyor ki inşallah ole bişi olmaz. Erken yıkayınca toz olabilir muhafaza etmek zorlaşır diye düşünüyorum

Ben bebeğim 2 kilo olunca ya da olmaya yakın yikamayi düşünüyorum zaten riskli gebeyim 2 kilo olmadan erken dogarsa zaten sadece bebek bezi istiyorlar küvezde kalıyor ki inşallah ole bişi olmaz. Erken yıkayınca toz olabilir muhafaza etmek zorlaşır diye düşünüyorum
hımm canm sen doktora gitmiştin ne dedi sana 1 gün var aramızda kaç kilo bebeğin boyu falan

Canim geçen perşembe gittim 28+1 deydim 1240 gram olmuş 37 cm boyu günde 20 25 gram arası kilo alıyorum Bu haftalarda

seninki benimkinden iyiymiş bence bende tam 28+0 dı 1125 gram 36 cm boyu
Hmm ben meyvenin çok faydasını gördüm canım her gün karpuz yiyorum başka meyvelerde yiyorum bide devamli yatıyorum riskli gebelikten dolayi o da bebeğe iyi geliyor bol bol dinlenmek te iyi oluyor yani tavsiye ederim fırsatın varsa tabii

Hmm ben meyvenin çok faydasını gördüm canım her gün karpuz yiyorum başka meyvelerde yiyorum bide devamli yatıyorum riskli gebelikten dolayi o da bebeğe iyi geliyor bol bol dinlenmek te iyi oluyor yani tavsiye ederim fırsatın varsa tabii
meyve yiyorum çok ama dinlenemiyorum sabah 6 da kalkıyorum akşam 6 bucukta evdeyim ev işi vs derken 11 12 de yatıyorum :(

Back