• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Merhaba, sağlıklı günlerde güle güle kullansın bebişin...ablam buna benzer bir yatak verecek ve oldukça büyük,sabit ve bebek odasını 6 ayını çıkardıktan sonra yapmayı düşünüyoruz. Şimdi anne yanı sallanan beşik almak istiyorum buna benzer ama boyutu 50*90 çok mu küçük olur sizce? Küçük olursa anne yanı ama daralır mı içinde bebişim ve korumaları 6 aya kadar sorun olur mu kararsız kaldım.birde yorganı herşeyi var set. Siz iç yatak aldınız mı? Ölçüsü nedir bu yatağın? Yorganmı, uyku tulumu mu, baybnest, bataniye mi karar vetemediğim konulurdan?
50 90 küçük gibi geldi bana cok yatamaz sanırım benımkıde ıcınde seti var altına Ince yataklardan alıcam 70 120 boyutu dıye biliyorum bu yatak ince oldugundan anne yanınada kullanıcam ince battaniyem var kalın alıcam ama yatması için değil minikler battaniye içinde yanar yorgan hem yün hem elyaf var en iyisi bana göre tulumla yatma zamanıda ilerleyince olur gibi geliyor babynest de bence ekstra onuda almak yerine kendım dıktım umarım yardımcı olmuşumdur :)

Kızlar bugun karnım sertleşiyor ve agrı yapıyor bebegım oynuyo sıkıntı yok ama agrı rahatsız edıcı karın üst kısmında genellikle yalancı kasılmalar mı acaba diye düşünüyorum böyle olan var mı yarın doktor muayenem var

50 90 küçük gibi geldi bana cok yatamaz sanırım benımkıde ıcınde seti var altına Ince yataklardan alıcam 70 120 boyutu dıye biliyorum bu yatak ince oldugundan anne yanınada kullanıcam ince battaniyem var kalın alıcam ama yatması için değil minikler battaniye içinde yanar yorgan hem yün hem elyaf var en iyisi bana göre tulumla yatma zamanıda ilerleyince olur gibi geliyor babynest de bence ekstra onuda almak yerine kendım dıktım umarım yardımcı olmuşumdur :)
Teşekkürler

Kızlar bugun karnım sertleşiyor ve agrı yapıyor bebegım oynuyo sıkıntı yok ama agrı rahatsız edıcı karın üst kısmında genellikle yalancı kasılmalar mı acaba diye düşünüyorum böyle olan var mı yarın doktor muayenem var
Dün geceden beri bende de var ara ara oluyor ama ben de bi bilemedim.korkuyorum da anacım gelir bilemezsem diye

dün akşamdan beri sağ tarafım sancıyo dönmekte kalkmakta zorluk çekiyordum,
doktoruma yazdım idraryolu enfeksiyonu olabilir,bebeğin başı baskı yapıyor olabilir , erken doğum tehlikesi olabilir dedi . 10 gün önce idrar tahlilim temiz çıktı. ağrın artarsa gel yoksa bol su iç dedi böyle sancısı olan var mı ara ara
Benimde karnımın üst kısmında anlayamadığım ağrı mı diyeyim kasılma mı diyeyim bi rahatsızlık var. Korkuyorum ben de

Herkese merhabalar.arada sırada girip yorumları okuyordum ancak yazmak bugüne nasip oldu.hamileligimin 31. Haftası bitmek üzere.doğuma daha uzun süre olmasına rağmen ben çok zorlanıyorum.göbeğim çok büyüdü hareketlerim kısıtlandı yataktan kalmak bile çok zor geliyor.bebeğim deseniz çok hareketli zaten gece zar zor uyuyorum öyle bir tekmeliyor yada hareket ediyor ki uyku dağılıyor tabi.sıcaklar bir yandan.herşeye rağmen bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Selam kızlar, benimde karnımın alt kısmı ağrıyor ayakta çok durup yorulursamda karnım serrleşiyor, 2 gün önce doktor randevum vardı sorduğumda olabilir ama çok sık olursa gelin dedi. Göbeğimin altındaki ağrı geçmedi ama yürürkende zorluyor. Sizce ne olabilir?

Bebek donduyse canim ayaklariyla baski felan yapiyordur buyuk ihtimalle insallah bugunde doktorundan icini rahatlatan bilgiyi alirsin canim

Bebek donduyse canim ayaklariyla baski felan yapiyordur buyuk ihtimalle insallah bugunde doktorundan icini rahatlatan bilgiyi alirsin canim
İnş canım ya bütün gece ağrıdı sanırım dönmeye calısıyo hareketleri rahatlatıyor allahtan bir iki saate doktora gidicem inş benim gibi olanlarıda az cok bilgilendirmiş olurum

Kızlar ebebekten babyme termometre aldık.Diğerlerine göre çok uygun fiyatlı uzaktan ölçer,Hem ten hrm banyo suyunu biberonuda ölçüyor. Sizler hangi termometreyi ve oda kamerasını aldınız?

Kızlar ebebekten babyme termometre aldık.Diğerlerine göre çok uygun fiyatlı uzaktan ölçer,Hem ten hrm banyo suyunu biberonuda ölçüyor. Sizler hangi termometreyi ve oda kamerasını aldınız?
Biz dün aliexpresten termemotre aldık canım çok iyi yorumlar vardı alından ölçer yaklaşık 40 liraya geliyor bugunde kargolanmis inşallah memnun kalırız henüz bebefon almadık onda bende çok kararsızım çok secenek var

Back