- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.861
Zaten Bebek ürünlerinin malzemeleri ona göre ya akmıyor ben ne denk gelirse attım yıkadım :) bi tek minnaklar makinede kalır diye elimde yıkadım ama sen yine de risk alma sonra kendimi suçlu hissederimAkar diye korkumdan ayri ayri atacaktim akmiyorsa beraber atayim bende :))
evet mantikli tabi ama agrilardan dolayi ben kendimi bile makineye atasim var. elde yikamayla ugrasamiyorumBen de niye öyle bi risk aldım bilmiyorum :) aslında en başta elde yıkamak da mantıklı olabilir hani boyası akan kalitesiz bir şey varsa hem bebişe giydirmeden görmüş oluruz
ben 2 yildir dr dermiss kullaniyorum yagli degil o açidan memnunum bi arastir istersen yorumlari. 50 faktörmerhaba eylül anneleri.. bi konuda fikrinizi almak istiyorum.. güneş kremi almak istiyorum ve genelde solente pregna yı öneriyorlar ama onun da yağlı kalın bir tabakası varmış benim cildim de yağlı bir cilt.. herhangi bir markanın losyon güneş kremini kullanabilir miyiz acaba? ya da kullanan varsa önerebileceğiniz var mı?
Kızlar ya sizce hangi isim karar veremiyoruzz.. Asya mı Beril mi??? Fikirlerinizi alabilir miyim?
Canim biz park yatak aldik dun ikiz cocuklari olan bir arkadasa gittim bebekleri 8 aylik.mobilya besik almislardi en basta suan bebekleri rahatca hareket edip o korkuluk aralarindan sarkmaya calisiyormus park yatak aldilar.merhaba kızlar, nasılsınız iyi misiniz ? bir sorum olacak benim; bebeğe beşik almayı düşünüoruz ama ne alacağımızı tam olarak bilemediksizce park yatak mı daha iyi olur yoksa mobilya yatak mı ? biz 2. bebği de o kadar uzak düşünmüoruz Allah izin verirse , 2 yıl sonra en fazla. yani 2.bebişimiz de kullansın istiyoruz yatağı. Bu durumda sizce en iyisi hangisi olur,ne alalım ?
genelde park yatak tercih ediliyo ama sana kalmis ben yanıma park yatak aldım ama büyüyen beşik ve dolap da alıp oda yapicam inşallahmerhaba kızlar, nasılsınız iyi misiniz ? bir sorum olacak benim; bebeğe beşik almayı düşünüoruz ama ne alacağımızı tam olarak bilemediksizce park yatak mı daha iyi olur yoksa mobilya yatak mı ? biz 2. bebği de o kadar uzak düşünmüoruz Allah izin verirse , 2 yıl sonra en fazla. yani 2.bebişimiz de kullansın istiyoruz yatağı. Bu durumda sizce en iyisi hangisi olur,ne alalım ?
şimdilik oda yapmayı düşünmüorum canım, park yatağın görüntüsü filan hoş değil eşim de pek sevmedi ne alacağımızı bilemedik o yüzdengenelde park yatak tercih ediliyo ama sana kalmis ben yanıma park yatak aldım ama büyüyen beşik ve dolap da alıp oda yapicam inşallah
hadi yaa , aslında ben de o korkuluklardan korkuorum bişey olur mu acaba die ama park yatak da ne bileyim yatak gibi değil adeta çadır gibi , bebek ne kadar rahat eder onu da bilmiorumCanim biz park yatak aldik dun ikiz cocuklari olan bir arkadasa gittim bebekleri 8 aylik.mobilya besik almislardi en basta suan bebekleri rahatca hareket edip o korkuluk aralarindan sarkmaya calisiyormus park yatak aldilar.
Bazen bebek o bolgede toplandiginda oluyor ama devam etmiyor bir sure sonra geciyor canimdün akşamdan beri sağ tarafım sancıyo dönmekte kalkmakta zorluk çekiyordum,
doktoruma yazdım idraryolu enfeksiyonu olabilir,bebeğin başı baskı yapıyor olabilir , erken doğum tehlikesi olabilir dedi . 10 gün önce idrar tahlilim temiz çıktı. ağrın artarsa gel yoksa bol su iç dedi böyle sancısı olan var mı ara ara
ara ara oldu canım dün akşamdan bu sabaha kadar inşallah öyledir :/Bazen bebek o bolgede toplandiginda oluyor ama devam etmiyor bir sure sonra geciyor canim
bir ara benimde oluyodu canım bebek dönmüştü aşağı şimdi geri döndü eli ayağı falan geliyo sanırım geceleri dönerken de çok oluyor tekmeleri sertleşti büyüdüler onlardazorlanıyor sanırım ondandün akşamdan beri sağ tarafım sancıyo dönmekte kalkmakta zorluk çekiyordum,
doktoruma yazdım idraryolu enfeksiyonu olabilir,bebeğin başı baskı yapıyor olabilir , erken doğum tehlikesi olabilir dedi . 10 gün önce idrar tahlilim temiz çıktı. ağrın artarsa gel yoksa bol su iç dedi böyle sancısı olan var mı ara ara
Benim oluyordu şuan 30 haftadayım 15.ve 22.hafta arasını enfeksiyon tedavisiyle geçirdim 2defa hastanede yattım ilaç vetemedikleri için.ama düzeldi antibiyotik tedavisiyle. şimdi sorun yok.günlük en az 3lt su içmek gerekiyormuş.geçmezse ağrınız tekrar gidin doktorunuza tabi ihmal etmeyin derim.dün akşamdan beri sağ tarafım sancıyo dönmekte kalkmakta zorluk çekiyordum,
Merhaba, sağlıklı günlerde güle güle kullansın bebişin...ablam buna benzer bir yatak verecek ve oldukça büyük,sabit ve bebek odasını 6 ayını çıkardıktan sonra yapmayı düşünüyoruz. Şimdi anne yanı sallanan beşik almak istiyorum buna benzer ama boyutu 50*90 çok mu küçük olur sizce? Küçük olursa anne yanı ama daralır mı içinde bebişim ve korumaları 6 aya kadar sorun olur mu kararsız kaldım.birde yorganı herşeyi var set. Siz iç yatak aldınız mı? Ölçüsü nedir bu yatağın? Yorganmı, uyku tulumu mu, baybnest, bataniye mi karar vetemediğim konulurdan?Ben bundan aldım iki kademeli yere yakın düşme tehlikesi çok yok 2-3 yaşına kadar gider diye düşünüyorum park yatakların biraz sallanma sorunu var bana göre ikinci tercih olarak alınmalıTamBirAzize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?