- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.661
Kullanmayı düşünüyorum ama henüz almadım. Lierac düşünüyorum. Sen ne almayı düşünüyorsun?Göğüs ucu kremine 30. hafta gibi başlanması gerektiğini duymuştum çatlak ve yara olmaması için. Kullanmayı düşünen alan var mı acaba?
Bende lierac alacağım kullananlar çok memnun. Ne zaman başlamalıyım günde kaç kez sürülüyor vs hiçbir bilgim yokKullanmayı düşünüyorum ama henüz almadım. Lierac düşünüyorum. Sen ne almayı düşünüyorsun?
ben de düşünüyorum da henuz almadim alana kdr zeytinyagina baslayayim. catlak kremlerini yaglarini ne kdr suruyorsak onunla aynidir diye düşünüyorum. sormadim kimseye sadece kendi fikrimBende lierac alacağım kullananlar çok memnun. Ne zaman başlamalıyım günde kaç kez sürülüyor vs hiçbir bilgim yok
Ben vücudum için lierac ve palmers kullanırken göğüslerimede sürdüm hep, ama yeni sadece göğüs ucu içinGöğüs ucu kremine 30. hafta gibi başlanması gerektiğini duymuştum çatlak ve yara olmaması için. Kullanmayı düşünen alan var mı acaba?
lierac çatlak kremi,, göğüs için lanolin içeren bir krem kullanmak gerekiyor.Bende lierac alacağım kullananlar çok memnun. Ne zaman başlamalıyım günde kaç kez sürülüyor vs hiçbir bilgim yok
Cok yardimci oldu bu liste sagol canim bende yaptim listemi artik bayramdan sonra tamamlarim eksikleri :)ilerleyen zamanlarda bsy olur da hazirlayamam diye su an hazir olsun istiyorum ama giyim konusunda bedenimin ne olcagini kestiremiyorum emzirme atleti fln alanlar nasil bi beden mantigi kurdu fikir verseniz
cantada neler olcagina ben mynetten bi liste bulmustum onu bulayim bana mantikli geldi eksigi de vardir fazlasi da
https://www.google.com.tr/amp/s/m.mynet.com/yenidogan-ihtiyac-listesi-kadin-1181279
Lansinoh du canım yanlış yazmışım vücut için lierac kullanınca karıştı teşekkürler düzeltme içinlierac çatlak kremi,, göğüs için lanolin içeren bir krem kullanmak gerekiyor.
Diğer arkadaşta lierac yazınca yalnış bişey kullanmayın istedim. Bende lansinoh aldım arada kullanıyorum,tamamiyle saf ve güzel bi krem.Emzirirken kullannılabilir temizlemek gerekmiyor.Lansinoh du canım yanlış yazmışım vücut için lierac kullanınca karıştı teşekkürler düzeltme için
maşallahh :)
Ben normalde madecassol ve hametan kullanıyordum doktorum hamilelikte yasakladı. Sende bi sor araştır.Benim çatlaklar başladı sadece yanlarımda ufak kırmızılıklar ve kalça bölgemde var uyurken kaşıdım galiba :-( ama madecassol vardı sürdüm hemen ince çizgi gibi kaldılar sanırım iz kalmayacak aklınızda olsun belki işe yarar çatlayanlara ablama doktoru göğüs çatlağı içinde bu kremi vermişti belki öncesinde de sürülebilir
hadi ya prospektüsünde kullanılabilir yazıyodu günde bir kez sürüyorum yinede doktoruma sorayım biBen normalde madecassol ve hametan kullanıyordum doktorum hamilelikte yasakladı. Sende bi sor araştır.
Evet öyle yazıyorda sonuçta güçlü kremler doktorum ara versen daha iyi olur dedi. Emzirirkende kullanamicaz galiba.hadi ya prospektüsünde kullanılabilir yazıyodu günde bir kez sürüyorum yinede doktoruma sorayım bi
Asya çok güzel ve anlamlı bir isim bence. Hem türkçe bi isim. Bizimki ElifKız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
Elif de çok güzelAsya çok güzel ve anlamlı bir isim bence. Hem türkçe bi isim. Bizimki Elif
BilgeElif de çok güzelanlamlı değil derken sadece kıta ismi diye geçiyo ya onu kastettim
benim prensesimin adı nazlı rüya olacak
evet canım emzırırken sağlıklı olmaz dıye dusunuyorum yıkamak gerekiyoEvet öyle yazıyorda sonuçta güçlü kremler doktorum ara versen daha iyi olur dedi. Emzirirkende kullanamicaz galiba.
ecmel ismi koyucam ama yanına bir isim daha istiyorum bakalım Kız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
Biz zeynep koyacaz galiba eslem ismi de çok guzelKız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?