2017 Eylül Anneleri

Bende lierac alacağım kullananlar çok memnun. Ne zaman başlamalıyım günde kaç kez sürülüyor vs hiçbir bilgim yok
ben de düşünüyorum da henuz almadim alana kdr zeytinyagina baslayayim. catlak kremlerini yaglarini ne kdr suruyorsak onunla aynidir diye düşünüyorum. sormadim kimseye sadece kendi fikrim

Cok yardimci oldu bu liste sagol canim bende yaptim listemi artik bayramdan sonra tamamlarim eksikleri :)

Lansinoh du canım yanlış yazmışım vücut için lierac kullanınca karıştı teşekkürler düzeltme için
Diğer arkadaşta lierac yazınca yalnış bişey kullanmayın istedim. Bende lansinoh aldım arada kullanıyorum,tamamiyle saf ve güzel bi krem.Emzirirken kullannılabilir temizlemek gerekmiyor.

Benim çatlaklar başladı sadece yanlarımda ufak kırmızılıklar ve kalça bölgemde var uyurken kaşıdım galiba :-( ama madecassol vardı sürdüm hemen ince çizgi gibi kaldılar sanırım iz kalmayacak aklınızda olsun belki işe yarar çatlayanlara ablama doktoru göğüs çatlağı içinde bu kremi vermişti belki öncesinde de sürülebilir

Ben normalde madecassol ve hametan kullanıyordum doktorum hamilelikte yasakladı. Sende bi sor araştır.

Evet öyle yazıyorda sonuçta güçlü kremler doktorum ara versen daha iyi olur dedi. Emzirirkende kullanamicaz galiba.
evet canım emzırırken sağlıklı olmaz dıye dusunuyorum yıkamak gerekiyo

Kız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
ecmel ismi koyucam ama yanına bir isim daha istiyorum bakalım 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…