- 5 Şubat 2017
- 266
- 186
- 18
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #3.681
Kız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
Bizimki Masal Bigem olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
hangi ildesiniz cnm bizde kalorifer yaniyorçooookkk terliyorum ve terledikçe kaşınıyorummmm
o sıcak basmaları ben de de oluyo canım yorgani kaldırdım ince pike çıkardım onu bile örtmüyorum üstüme esim kızıyo örtüyo üstümü kalkıp kolanya döküyorum elime ayağıma dolanıp geri yatıyorum kotu birşey simdi böyleyse temmuz ağustos daki halimi düşünemiyorumçooookkk terliyorum ve terledikçe kaşınıyorummmm
nee kalorifer miii Yalovadayımmhangi ildesiniz cnm bizde kalorifer yaniyor
sorma ya acaıp fena oluyorumm kesmiyo hiç birşeyyyo sıcak basmaları ben de de oluyo canım yorgani kaldırdım ince pike çıkardım onu bile örtmüyorum üstüme esim kızıyo örtüyo üstümü kalkıp kolanya döküyorum elime ayağıma dolanıp geri yatıyorum kotu birşey simdi böyleyse temmuz ağustos daki halimi düşünemiyorum
ayni canım saçlarım yapisiyo enseme daralıyorum çok Allah yardım etsin oluyo demekki bu aralarsorma ya acaıp fena oluyorumm kesmiyo hiç birşeyyy
off daha da sıcak olcak Allah yardımcımız olsun :/ayni canım saçlarım yapisiyo enseme daralıyorum çok Allah yardım etsin oluyo demekki bu aralar
bende 3 haftadır var çalıştığım için . ananas ve hindistan cevizi suyu ödem atıyormuş bide ayakları yukarıda tutup uzanmak tuzu azaltmak geçiriyormuş. benim 2 gündür şişmiyor ama normalde davul gibibende 28. haftamdayım bacaklarım ayaklarım da ödemler başladı. Var mı kullandığınız bir çözüm ?
Benimde nadiren oluyor gaviskon likit önerdi doktorum, elini altında olsun hemen iç geçiyor.kızlar yeni bir şikayetle karşı karşıyayımmm mide yanmalarım başlamış bulunmakta cok kötüymüş bu mide asidi agzıma geliyor
evet alıcam bu aksam , canım bu arada ben park yatak aldım e bebekten 2 ay önce onu odama koyacagım cocuk doğunca istersen modelde söyleyebilirimBenimde nadiren oluyor gaviskon likit önerdi doktorum, elini altında olsun hemen iç geçiyor.
park yataklara ben ısınamadım bir türlü. mobilya olacak yani illa :) 1- 1,5 yaşından sonra montessori yatağına geçmeyi düşünüyorum o yüzden geçici kullanmalik sanırım ikea beşiği alacağm.evet alıcam bu aksam , canım bu arada ben park yatak aldım e bebekten 2 ay önce onu odama koyacagım cocuk doğunca istersen modelde söyleyebilirim
ah o mide yanması cok kotü sıcak bişeyler içerken mideme gidene kadar yanıyor boğazım genellikle hamur işinde oluyor bende hemen bir bardak süt içiyorum canım benkızlar yeni bir şikayetle karşı karşıyayımmm mide yanmalarım başlamış bulunmakta cok kötüymüş bu mide asidi agzıma geliyor
daha önce konuşmuştuk sanırım ben agashı beşik aldım 2-3 yaşına kadar gider anne yanında da idare eder birde dolap aldım dün kurduk yavaş yavaş hazırlanıyoruz heyecan başladı Anneleeer bebeklerinize hangi beşikleri aldınız ? ben chicco Next2Me alacağım kendi odama ayrıca birde odasına bişey almak istiyorum..
Bende ebebekten park yatak aldim 6. Ayinda odasina geçirirken mobilyali takimi yada montessori yataklaridandan alacagim.ikiside aklimda arasinda secim yapacagimAnneleeer bebeklerinize hangi beşikleri aldınız ? ben chicco Next2Me alacağım kendi odama ayrıca birde odasına bişey almak istiyorum..
Bende de arada oluyor yuksek yastik ve bikac damla soguk sutlr bastirip hemen uyuyorum yoksa uyuyamiyorum bile canimkızlar yeni bir şikayetle karşı karşıyayımmm mide yanmalarım başlamış bulunmakta cok kötüymüş bu mide asidi agzıma geliyor