- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.641
Masallah :) neden dolayı dikkat etmeni söyledi canımbende bugün kontrole gittim güzel kızım 33cm 1000gr maşallah kızıma ama dikkat etmezsem sezeryan olur dedi ilk çocuğum normal dogum yap
bende bugün kontrole gittim güzel kızım 33cm 1000gr maşallah kızıma ama dikkat etmezsem sezeryan olur dedi ilk çocuğum normal dogum yap
şekerim varmış ve bebegim 2 hafta ondeymis dikkat etmezsem bebek iri doğar ve normal dogum yapamazsın dediMasallah :) neden dolayı dikkat etmeni söyledi canım
25+3gunluk cnm iri bebek tanısı konuldu ilk çocuğum normal olduğu için dedi herşeyi yasakladı ekmek bile yokKac haftalik ki canim bebegin dikkat etmeni soyledi
Sata göre kaç haftalıkken 1000 gr çıktı benimde 1 hafta önden gidiyor ondan merak ettimşekerim varmış ve bebegim 2 hafta ondeymis dikkat etmezsem bebek iri doğar ve normal dogum yapamazsın dedi
24+5 te 910 gr dı benim bayramdan sonra tekrar gideceğim durumumuz benzer fakat bende şeker çıkmadı25+3gunluk cnm iri bebek tanısı konuldu ilk çocuğum normal olduğu için dedi herşeyi yasakladı ekmek bile yok
sizinkininde maşallahı var 26 hafta 1 günlüktü dün tam 900 gramdı benim oğlum da seker yüklemesi yapıldı çıkmadı çok şükür ben de de24+5 te 910 gr dı benim bayramdan sonra tekrar gideceğim durumumuz benzer fakat bende şeker çıkmadı
doktor size de diyet verdi mi acaba bana çok dikkat et dedi24+5 te 910 gr dı benim bayramdan sonra tekrar gideceğim durumumuz benzer fakat bende şeker çıkmadı
bebegin suyunun fazlaligida şeker belortisiymis bizim suyumuz fazla biraz size iri bebek filan dedilermisizinkininde maşallahı var 26 hafta 1 günlüktü dün tam 900 gramdı benim oğlum da seker yüklemesi yapıldı çıkmadı çok şükür ben de de
Yok canım şeker normal suyu da normal sadece kilosu önde gidiyor bayramdan sonra gidince soracağımdoktor size de diyet verdi mi acaba bana çok dikkat et dedi
Evet canım önden gidiyor 1 hafta kadar şeker çıkmadığı için diyet önermedi suyu da normal zaten 2 hafta kadar önden yada geriden gelişimi normal kabul ediyorlarsizinkininde maşallahı var 26 hafta 1 günlüktü dün tam 900 gramdı benim oğlum da seker yüklemesi yapıldı çıkmadı çok şükür ben de de
banada bayramdan sonra gel dedi bakalım ne diyecek bu defa erken çağırdıYok canım şeker normal suyu da normal sadece kilosu önde gidiyor bayramdan sonra gidince soracağım
canım benden sana bi tavsiye olsun üroloji doktoru yanında çalışırdım genelde yenıdogan sünnetini önermiyorlar çünkü deri büyüyünce ikinci bir sünnete ihtiyaç duyulabiliyormus 5-6 aydan sonrada yaptırabilirsin yıne hissetmiyorlar pek zaten normalde anestezide vermiyorlar tabi yinede senin tercihinesime sordurayım canım teşekkürler oda aradan çıksın canı yanmadan diye düşündüm anlamadan Allah sağ salim nasip etsin de kucağımıza almayı geçen dinledim hemen düzeliyormuş anestezi almadan yapıyorlarmış ilk 3 ay da
Bunu bende duymuştum bu yüzden bende 6 aydan sonra yaptıracağımcanım benden sana bi tavsiye olsun üroloji doktoru yanında çalışırdım genelde yenıdogan sünnetini önermiyorlar çünkü deri büyüyünce ikinci bir sünnete ihtiyaç duyulabiliyormus 5-6 aydan sonrada yaptırabilirsin yıne hissetmiyorlar pek zaten normalde anestezide vermiyorlar tabi yinede senin tercihin
Kızlar e bebekte casual quantum arabada indirim vardı dayanamadım ben ondan aldım almak isteyenler varsa 1100 liraya düşmüş düşünenlere
Kullanan biri falan duydunuz mu o indirimi bende gördüm. Kararsız kaldım. cadillac mı daha iyi quantum mu?Kızlar e bebekte casual quantum arabada indirim vardı dayanamadım ben ondan aldım almak isteyenler varsa 1100 liraya düşmüş düşünenlere
yok canım kullanan bilmiyorum ama yorumlar güzeldi bide pusetle beraber katlanıyor o ozelliğide hoşuma gitti o yuzden bayadır takip ediyordum kurduk şimdilik güzel gerci özellikleride aynı görünüm farkı var sanırımKullanan biri falan duydunuz mu o indirimi bende gördüm. Kararsız kaldım. cadillac mı daha iyi quantum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?