• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

sizinkininde maşallahı var 26 hafta 1 günlüktü dün tam 900 gramdı benim oğlum da seker yüklemesi yapıldı çıkmadı çok şükür ben de de
Evet canım önden gidiyor 1 hafta kadar şeker çıkmadığı için diyet önermedi suyu da normal zaten 2 hafta kadar önden yada geriden gelişimi normal kabul ediyorlar

esime sordurayım canım teşekkürler oda aradan çıksın canı yanmadan diye düşündüm anlamadan Allah sağ salim nasip etsin de kucağımıza almayı geçen dinledim hemen düzeliyormuş anestezi almadan yapıyorlarmış ilk 3 ay da
canım benden sana bi tavsiye olsun üroloji doktoru yanında çalışırdım genelde yenıdogan sünnetini önermiyorlar çünkü deri büyüyünce ikinci bir sünnete ihtiyaç duyulabiliyormus 5-6 aydan sonrada yaptırabilirsin yıne hissetmiyorlar pek zaten normalde anestezide vermiyorlar tabi yinede senin tercihin

Çanta için erken diye kendime birşeyler almadım bu hafta bakayım artık bende kız tamam ama ben eksik ah şu annelik şimdiden hissettiriyor kendini :anneadayı:

canım benden sana bi tavsiye olsun üroloji doktoru yanında çalışırdım genelde yenıdogan sünnetini önermiyorlar çünkü deri büyüyünce ikinci bir sünnete ihtiyaç duyulabiliyormus 5-6 aydan sonrada yaptırabilirsin yıne hissetmiyorlar pek zaten normalde anestezide vermiyorlar tabi yinede senin tercihin
Bunu bende duymuştum bu yüzden bende 6 aydan sonra yaptıracağım

Kullanan biri falan duydunuz mu o indirimi bende gördüm. Kararsız kaldım. cadillac mı daha iyi quantum mu?
yok canım kullanan bilmiyorum ama yorumlar güzeldi bide pusetle beraber katlanıyor o ozelliğide hoşuma gitti o yuzden bayadır takip ediyordum kurduk şimdilik güzel gerci özellikleride aynı görünüm farkı var sanırım

Son düzenleme:
Göğüs ucu kremine 30. hafta gibi başlanması gerektiğini duymuştum çatlak ve yara olmaması için. Kullanmayı düşünen alan var mı acaba?

Back