• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Canım özel değil ama etimesgutta hava hastanesi var şimdi adı değişti sanırım, bir tanıdık orada yaptırdı çok memnundu bi gidip sorulabilir.
esime sordurayım canım teşekkürler oda aradan çıksın canı yanmadan diye düşündüm anlamadan Allah sağ salim nasip etsin de kucağımıza almayı geçen dinledim hemen düzeliyormuş anestezi almadan yapıyorlarmış ilk 3 ay da

34 35 haftada hazır olmalı bence biraz daha zaman var ben hazırlamadım ama gecelik pijama takımı ve hasta bezi falan aldım emzirme atleti kilot emZirme sudyeni falan hastane çıkışları da var göğüs pedi falan da aldım çoğu şey alındı da koymadım :) bebek süsleri falan da hazır :)
Kizlar dogum icin canta hazirladiniz mi yoksa daha erken mi ben tam olarak neler koymam gerektigini de bilmiyorum :KK43:

Kizlar dogum icin canta hazirladiniz mi yoksa daha erken mi ben tam olarak neler koymam gerektigini de bilmiyorum :KK43:
ilerleyen zamanlarda bsy olur da hazirlayamam diye su an hazir olsun istiyorum ama giyim konusunda bedenimin ne olcagini kestiremiyorum emzirme atleti fln alanlar nasil bi beden mantigi kurdu fikir verseniz
cantada neler olcagina ben mynetten bi liste bulmustum onu bulayim bana mantikli geldi eksigi de vardir fazlasi da
https://www.google.com.tr/amp/s/m.mynet.com/yenidogan-ihtiyac-listesi-kadin-1181279

ilerleyen zamanlarda bsy olur da hazirlayamam diye su an hazir olsun istiyorum ama giyim konusunda bedenimin ne olcagini kestiremiyorum emzirme atleti fln alanlar nasil bi beden mantigi kurdu fikir verseniz
cantada neler olcagina ben mynetten bi liste bulmustum onu bulayim bana mantikli geldi eksigi de vardir fazlasi da
https://www.google.com.tr/amp/s/m.mynet.com/yenidogan-ihtiyac-listesi-kadin-1181279
Şuan ki bedeninden büyük biraz daha yanları zaten robali esniyo kompedan dan aldım canım

esime sordurayım canım teşekkürler oda aradan çıksın canı yanmadan diye düşündüm anlamadan Allah sağ salim nasip etsin de kucağımıza almayı geçen dinledim hemen düzeliyormuş anestezi almadan yapıyorlarmış ilk 3 ay da
Bizde düşünüyoruz canım dediğin gibi anan pek araştırma fırsatım olmadı benimde. Ben de Ankara'ya dönünce yaptırırım herhalde

Hazırlamadım henüz, ama temmuz başında bütün eksikliklerimi bitirip sonunda da kıyafetleri yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum.
Çantaya ne koyacağım konusunda tam bir fikrim yok onuda araştırıp öyle başlayacağım. :)

Merhabalar bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızımız 32 cm 806 gram :emir_bebek: bayram için uçağa binmem gerekiyor haftaya bunun ıçin rapor yazdı doktorumuz temmuz ortasına kadar tatildeyiz inşallah.. dönüşte Allah izin verirse hazırlıklara yoğunlaşacağım:anneadayı: denize gir yüz ama çok güneşte kalma dedi doktorum bol bol su ve dinlenmece:) tabi 4 yaşinda bir oğluş da olunca pek olmuyor ama olduğu kadar artık :anneadayı: yani ilk bebekde daha rahat oluyor insan onu anladım :dondurma: hepimize şimdiden iyi bayramlar iyi tatiller:anneadayı::nazar::KK54::KK54:

Back