• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

ilerleyen zamanlarda bsy olur da hazirlayamam diye su an hazir olsun istiyorum ama giyim konusunda bedenimin ne olcagini kestiremiyorum emzirme atleti fln alanlar nasil bi beden mantigi kurdu fikir verseniz
cantada neler olcagina ben mynetten bi liste bulmustum onu bulayim bana mantikli geldi eksigi de vardir fazlasi da
https://www.google.com.tr/amp/s/m.mynet.com/yenidogan-ihtiyac-listesi-kadin-1181279
Cok yardimci oldu bu liste sagol canim bende yaptim listemi artik bayramdan sonra tamamlarim eksikleri :)

Lansinoh du canım yanlış yazmışım vücut için lierac kullanınca karıştı teşekkürler düzeltme için :KK66:
Diğer arkadaşta lierac yazınca yalnış bişey kullanmayın istedim. Bende lansinoh aldım arada kullanıyorum,tamamiyle saf ve güzel bi krem.Emzirirken kullannılabilir temizlemek gerekmiyor.

Benim çatlaklar başladı sadece yanlarımda ufak kırmızılıklar ve kalça bölgemde var uyurken kaşıdım galiba :-( ama madecassol vardı sürdüm hemen ince çizgi gibi kaldılar sanırım iz kalmayacak aklınızda olsun belki işe yarar çatlayanlara ablama doktoru göğüs çatlağı içinde bu kremi vermişti belki öncesinde de sürülebilir

Benim çatlaklar başladı sadece yanlarımda ufak kırmızılıklar ve kalça bölgemde var uyurken kaşıdım galiba :-( ama madecassol vardı sürdüm hemen ince çizgi gibi kaldılar sanırım iz kalmayacak aklınızda olsun belki işe yarar çatlayanlara ablama doktoru göğüs çatlağı içinde bu kremi vermişti belki öncesinde de sürülebilir
Ben normalde madecassol ve hametan kullanıyordum doktorum hamilelikte yasakladı. Sende bi sor araştır.

Evet öyle yazıyorda sonuçta güçlü kremler doktorum ara versen daha iyi olur dedi. Emzirirkende kullanamicaz galiba.
evet canım emzırırken sağlıklı olmaz dıye dusunuyorum yıkamak gerekiyo

Kız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
ecmel ismi koyucam ama yanına bir isim daha istiyorum bakalım :KK200:

Back